Kız İsteme Nerede ??

• Konu Sahibi Konu Sahibi ssea
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ssea

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2011
101
8
46
kızlar 9 aydır bir ilişkim var evlilikten bahsediyordu arada üstü kapalı konuşup geçiyorduk geçenlerde biz ne zaman evelenicez dedi ben şaşırdım hoşumada gitmedi değil sonra ben ne diyorum falan dedi ertesi gün görüştüğümüzde annesi sormş ben tanışmaya gidicem ama siz ne konştunz demiş gittim mi isteme söz olması lazm demş sevgilim biz daha düşünmüyoruz 1 sene sonra falan sen o konuları açma tanşmaya gidiyorsun demş annesi geldi tanştık falan 1 hafta sonra görüştüğümzde ben 1 sene içinde düşünüyorum dedi bende 1-2 sene olur dedim daha çeyizmde doğru düzgün birşey yok kpss hazırlanıcam bu sene falan ben seni kandırırm dedi öyle konştuk geçenlerde çarşıda işim vardı altın fiyatını sormaya girdm çıktım sonra oda kuyumcunun önünde bekliyormuş hadi gidelm dedim gel şu bileziklere bakalım dedi ne bileziği ben daha teklif almadım dedim tabi çok heycanlandım bilejik modellerine baktık falan kaç bilezk istersn dedi ogünde öyle geçti sonraki görüşmemişzde mobilya dergisi bulmuş kilim mobilyanın indirime giren ürünler var dedi bakalım bir yok dedim ben daha evlenme teklifi almadım gerek varmı falan dedi var tabi dedim gel bakalım dedi sorcaz hoş almayacağz iyi dedim bakalm kilime bakıcaz derken bir kaç yere baktık fiayat öğrenmiş olduk.neyse akşam yine konuyu açtı yavaş yavaş alıyım ben hepsi birden ağır gelir dedi gerdanlığada bakarız dedi hayır dedim ben evlenme teklifi almadım gidersin alırsın sen takarsın yada annene takarsın dedim.gelirsin dedi hayır dedim ne diye alacan gerdanlığı daha teklif bile etmedin dedim gerek varmı teklife de en sonunda beni çarşının ortasında bağırtacaksn evlen benmle diye de ya tamam dedim bu konuyu kapatalım benim uykum geldi dedim iyi dedi kapatalm.sabahtan beri 3. sefe aradm 1 msj attm 4. aramamda açtı teli neden açmıyosn dedim telin sesi kısıktı alınmş kendince ama bende haksızmıyım her kızın hayali olduğu gibi benmde hayalim evlenme teklifi almak sizce yanlış mı yapıyorum ne olur bana fikir verin

annemimin bildiğini biliyor oda annesine söylemiş mobilya baktığımızı

Tabikide haklısınız ama sürekli öyle söylemeniz inada binmesine sebep olur birlikte bakın fikir edinin erkek arkadaşınızda ne zaman teklif edecegini biliyordur zamanı gelince edecektir herşey zamanı geldiginde yapılırsa güzel olur inanın buna inada bindirmeyin derim evlenme teklifi almazsanız evlenmiycekmisiniz yani ?:26:

Evlilik teklifi şart değil bence... Zaten bakılınca altın, mobilya bakmalar falan yeterince hoş diye düşünüyorum. Yapacak insan yapar, yapmayacak olana da sürekli söylenerek yaptırmanızın ne anlamı olur?
Kendi haline bırakın, güzel giden şu durumunuzu bozmayın bence

erkek arkadaşın seni yavaştan evliliğe sürüklüyor :)) evlenme teklıfı ıcın gec kalmasın bence

Son düzenleme:

çocuk hayal kuruyor sende sürekli kafasına kakıyorsun, okurken sıkıldım ben. bir erkeğe böyle yapmak sadece iter.
demek ki bir bildiği var ne o öyle tutturmak? hevesini kursağında bırakmışsın resmen.

yok al annene tak , kendin kullan falan, çocukça değil mi?

hayırlısı olsun hakkınız da...

lütfen alınma kırılma canım ama okurken bile sürekli "daha evlenme teklif etmedin" demen beni bile sıktı. evlenme teklif etmesini istiyorsun anladım bu da ağırlığını koymak için ama bu kadar kendi ağzınla isteyerek ne kadar ağır olabilirsin bi düşün derim. erkekler hem bizim kadar hassas değil hem de sevgilin bak ne güzel sürekli evlilik konusu açıyorken şu heveslerinizi azıcık iteleseniz adamlar da rahat etse?
ben de aileler tanışıp nişan tarihi belli olduktan sonra evlenme teklifi aldım. bana evlenme teklif et diye üstüne de gitmedim.üstüne gitsem evlenme teklif etse hiç bir anlamı kalmazdı zaten.

Valla bana baygınlık geldi sizin bi '' Evlenme Teklifi'' takıntınızdan ! Abi adamlar ciddi düşüne dert düşünmese dert vallaha erkek olmak istemezdim , bütün bunları yapamasa bu seferde evlilk teklifi etdi ama hiç ilgilenmiyor hiçbişeyle olur ! Bişeyide begenin arkadaşım ya

kızlar teşekkr ederim yorumlarınız için barıştık o yine alalım diyor takı setini ben birey demiyeceim artık ama ilerde öle bi teklif gelmezse burnundan getiririm :))

kızlar teşekkr ederim yorumlarınız için barıştık o yine alalım diyor takı setini ben birey demiyeceim artık ama ilerde öle bi teklif gelmezse burnundan getiririm :))

Bu evlilik teklifi takıntısı nedir ya??? Valla evlenme teklifi gelmezse burnundan getiririm demişsin de, sen bu kafayla gidersen dikkat et senin burnundan gelmesin bazı şeyler.

Buna benzer benimde bir takintim olustu. Ama illaki evlenme teklif etsin diye degil. Simdi söyle anlatayim.

Ben bir seneden fazladir görüsüyorum sevgilimle. Yavas yavas evlilik sinyalleri vermeye basladi. Birkac ay önce parmak ölcülerimi aldi. Ne icin dedim. Yüzük icin dedi. Bende biraz nazlanarak neden ihtiyacin varki parmak ölcülerime, ne yüzügü falan dedim. Hani öncesinde teklif gibi birsey bekliyordum. Üstelemedim :) Hazirlikli ol dedi. istemeye gelecekler, aileler falan tam tanisacak. Nisan tarihide belli gibi. Ben daha görelim neler olacak falan diyorum. Yüzük bakmaya gidelim falan diyo, senin zevkinde önemli falan. Acaba evlilik teklifi gelirmi? Gelirse hangi ara, sonucta istemeye gelecekler :26:Ama simdi icime kurt düstü, acaba dünden raziymis, ne hevesmis falan düsünsün istemiyorum. Birde simdiden öpmeye falan kalkisiyor, sarilma, elele tutusmak neysede, birazcikta sanki duygularini kontrol edemiyor duruma gelmis. :)) Ben fazla yakinlasmiyorum, beni basit, hemen herkesin kucagina atlayan biri sanar mi acaba? Öpmeye kalksa bile, ne yapacagimi bilemiyorum. Sikinti yaptim bunu kendime. Ben biraz tuhafim böyle konularda tecrübelide degilim, ilk sevgilim ve bu evlilige dogru gidiyor sanirim. Kizlar böyle seyler ince cizgiyle belirleniyor. Bu arada ayni sehirlerde degiliz. Nasil yaklassam ona, rahat hareket edemiyorum. Yanlis birsey yaparim diye, halbuki kendimi onun kollarina birakabilirim. Ama elini tutmaya bile kiyamiyorum. cok seviyorum cünkü. cokta mutluyum onunla. Yasim 27 bu arada. Bir yandanda, böyle davranmaya devam edersem, benden sogur mu acaba?:44: Öptügünde falan karsilik verdigimdede, baskalarinada mi böyle yapti falan diye düsünürse. arkadaslar niye rahat olamiyorum ki:26: Bazen seni seviyorum diyor, bende diyorum o durumda bile utaniyorum. Bu utangacligim sorun olur diyede korkuyorum acikcasi Yardimlarinizi bekliyorum.

yardim edebilecek birileri var mi lütfen

konuyu yanlş yere açmışsın.bence seviyosan ve güven oluştuysa zamana bırakmalı kendini kasmamalısın herşey gelişiyor zamanla şükür ben teklifimi aldım sözlendk darısı size inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…