Nişan Nerede nişan yapılabilir? Düğün salonları hariç...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

geranio

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2012
5.018
4.073
Selamlar,

Bir gün evlilikle ilgili konu açacağımı tahmin etmezdim bir türlü geçmiyordu zaman çok şükür adım attık artık.

Biz 14 Şubatta sozlendik. Nikahı seneye düşünüyoruz arası uzun olacağı için sözle nişanı ayrı yapalım dedik. Ağustos ilk haftası gibi nişan düşünüyoruz. Ancak evimiz çok küçük bizde dışarıda yapalım dedik.

Düğün salonlarından hoşlanmıyorum. Şöyle 100 150 kişilik kafe, kültür merkezi, kokteyl salonu vs. gibi bi yer düşünüyorum. Ancak butcemiz kısıtlı 1000-2000 arası olması gerekiyor.

Onereceginiz yerler var mı? Mekan nasıl aranız nerelerde vardır? İstanbul Avrupa yakasında olacak. Fatih Bakırköy civarı tercih sebebimiz.

Imkansızı istiyorum biliyorum, ama bi fikir verin hadi hatunlar.

merhaba ben de aynı şeyi düşünüyorum. istanbulda bi tekne kiralayabilirsiniz nişan için ? kendinzide yiyecekleri vs ayarlarsınız. ben deniz olsa yapacağım ilde kesin öyle yapardımm

merhaba ben de aynı şeyi düşünüyorum. istanbulda bi tekne kiralayabilirsiniz nişan için ? kendinzide yiyecekleri vs ayarlarsınız. ben deniz olsa yapacağım ilde kesin öyle yapardımm
Merhabalar, tekne maliyetli olur diye eledik bütçe yetse nişanı değil ama düğünü orada yapabiliriz. Gerçi düğün istemiyoruz ya :)

Zaten mekanı bi bulsak tüm organizasyonu kendim yapmaya razıyım muziginden yiyecegine.

tekne 2000 e fln kiralıyolar aslında. daha geçen hafta duydum bunu bi araştırın bence bunu

tekne 2000 e fln kiralıyolar aslında. daha geçen hafta duydum bunu bi araştırın bence bunu
Gerçekten mi? Tekne diyince insan çok pahalı olmasını bekliyor. Öyle ise bakarız tabi aklımda olsun teşekkürler:)

Sizinki de gönlünüze göre olur inşallah.

Gerçekten mi? Tekne diyince insan çok pahalı olmasını bekliyor. Öyle ise bakarız tabi aklımda olsun teşekkürler:)

Sizinki de gönlünüze göre olur inşallah.
tabi tabi bence bi araştırın ben de gerekirse sorarım bi kaç yere sizin için

düğün.com'daki mekanlardan bulabilirsin. çok geniş yelpazesi var. bunların dışında teknede yapabilirsin. teknede diğer yerlere göre daha uygun fiyata oluyor.

düğün.com'daki mekanlardan bulabilirsin. çok geniş yelpazesi var. bunların dışında teknede yapabilirsin. teknede diğer yerlere göre daha uygun fiyata oluyor.
Düğün.com a baktığım mekanlar fazla lükstü ve pahalıydı ben mi araştırmadım iyice acaba?

Tekne olayını bi arkadaş daha dedi ona bakacağım mutlaka.

Tekne olsa süper olur tabiki. Bir bilginiz var mı peki fiyat konusunda? Yemeksiz kokteyl tarzı düşünüyorum daha çok zaten.

benimki açık büfe-kokteylli kişibaşı 30 tl. ama yemeksiz kokteylsiz ne kadar olur bilmiyorum. zaten 20 tl bile olsa 100-150 kişi 2000-2500 tl yapar. en azından güzel bi yerde olur.

benimki açık büfe-kokteylli kişibaşı 30 tl. ama yemeksiz kokteylsiz ne kadar olur bilmiyorum. zaten 20 tl bile olsa 100-150 kişi 2000-2500 tl yapar. en azından güzel bi yerde olur.
Kokteyl olarak düşündüm bende. Tahminimde 20 - 30 lira civarındaydı zaten. Bi gidip görmek konuşmak lazım. Tekne olayını düşünücem sağolun :)

Bahçelievlerde. Çok da uygun 2500 diye konuştum ben. Bir de Bayrampaşa da Tuna diye bir yer var. Orası da çok uygun. Bakırköy gönül davet var.bahçelievler piramit garden restaurant da uygun. Ayrıca zburnu askeriye. Tavsiye ederim

Hepsini teker teker arastiricam teşekkür ederim :)

Ben de teknedeki organizasyonların fiyatını uygun diye duymuştum mutlaka sorun. Bakırköy Gönül Davet evet güzel yer, ama tarihleri çok önceden kapatılıyor oranın. Bir de son zamanlarda çok pahalandı. Restoran tarzı yerlere bakmanızı öneririm.

Bence Taç düğün salonuna da bak derim. Ortamı çok güzel hani kır düğünü konsepti var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…