- 19 Nisan 2013
- 5
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben Sophia Çengelköy'le anlaştım. Her şey çok içime sindi. İnşallah her şey güzel olur. Baktığım yerler içinde en çok içime sinen yer oldu. Bir de açık mekan düşünen arkadaşlar bir kez daha düşünün derim. Çünkü kapalı alanı olsa bile aynı düzen oraya kurulamıyor ve insanların çoğu ayrılıyor. Düğünün keyfi kaçıyor. Arkadaşım çok üzülmüştü.
Eki Görüntüle 719847
Eki Görüntüle 719848
selam,
ben de önümüzdeki yaz düğünüm için bakiyorum bulamıyoruuummm kafayı yicem:18:
bana da fikir verin nolur iki yaka da olabilir, acık hava olcak yemekli:26:
Canim avcilar ataparki tuttum ben ekimde dugunum hem deniz kenari hemde kir bahcesi fiyatlarida cok uygun orayada bir goz at istersen :)
canım atapark ücretleri hakkında bilgi verebilir misin? kaç kişilik anlaştınız, yemekli ya da kokteyl şeklinde mi olacak, ne kadara mal oldu toplam gibi? :)
Bende düğünüm için ataparkı düşünüyorum, bilgi verebilirsen sevinirim.
kızlar bu fıyatlar ne böyle yaaaa.bende yaza doğru düşünüyorum.. aklımda hep kır dugunu var bır de yemekli. gerçi bu fiyatları gördükten sonra vazgeçtım dıyebılırım. hemen hemen her yerde 200 kişi limit var sanırım benım o kadar olmaz bilee...
ben nikahtan sonra yakınlarımla yemeğe gideriz diye dusundum bi ara da. eğer öle yapacaksam kına gecesini düğün gibi yapacaktım ama onun fiyatları da yuksek..
ayyy iyice kafam karıştı.. biz bu kadar yırtınalım guzel olsun dıyeee ama duğun bu illa beğenmeyen bırılerı çıkacak yıne de...
Merhabalar herkese,
Istanbul vilayetler evinden fiyat almis olan veya orada dugun yapmis yada dugune katilmis olanlar varsa dusuncelerini ve fiyat bilgilerini paylasabilir mi lutfen? Cok tesekkurler!
Bizde gönül davet turkuazda düğün yaptık,yorumlara bakılırsa olayı yaşamadan yorum yapmış herkes.Gönül davet turkuazın inanılmaz bir ambiansı var 3 kat yerin altında değil ve kesinlikle basık bir yer değil bilakis 12 mt tavan yüksekliği olan kesinlikle kolonu olmayan çok ferah bir mekan deniz konsepti ile inanılmaz değişik bir konsepti olmuş sahne tekne şeklinde ve tavanda gerçek gökyüzü görüntüsü var ve özel bir kayıkla giriş yapıyorlar tavandan.Fiyatlarıda çok uygun yazmış olduğunuz fiyatlar herşey dahil konsept ekstra hiç birşey ödemiyorsunuz,orkestradan,fotoğrafçıya,süslemesind en,dans dersine kuaförüne kadar herşey paket minik minik diş kirası dedikleri bir kutuları bile var nikah şekeri gibi daha ne olsun.Tüm misafirlerimiz çok memnun ayrıldılar çok güzel bir orkestrası var ayrıca bize muhteşem bir gece yaşattılar.Gönül rahatlığıyla herkese tavsiye edebilirim.