Nişan Nerede nişan yapılabilir? Düğün salonları hariç...

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Ben de teknedeki organizasyonların fiyatını uygun diye duymuştum mutlaka sorun. Bakırköy Gönül Davet evet güzel yer, ama tarihleri çok önceden kapatılıyor oranın. Bir de son zamanlarda çok pahalandı. Restoran tarzı yerlere bakmanızı öneririm.
Gönüle sitesinden baktım online olarak 7000 8000 fiyat çıktı. Pek mümkün görünmüyor Nisan için ayırdığımız bütçe ile.

Tekne için haftasonu fiyat alıcam bi aksilik çıkmaz ise. İnşallah uygun olur :)

SELAM KIZLAR :) BEN SEHER PROFESYONEL OLARAK ORGANİZASYON İŞİ YAPMAKTAYIM HER ZAMAN UYGUN FİYATA KALİTELİ İŞLER :) DIŞ ÇEKİM KINA GECESİ ORGANİZASYONU BEKARLIĞA VEDA PARTİSİ VE HER TÜRLÜ ÖZEL GÜNÜNÜZDE BİR KIZ KARDEŞ GİBİ YANINIZDAYIM :) AKLINIZA TAKILAN TÜM SORULARI SORABİLİR RANDEVU VE BİLGİ İÇİN MESAJ ATABİLİRSİNİZ :) SEVGİYLE MUTLULUKLA KALIN

Gönüle sitesinden baktım online olarak 7000 8000 fiyat çıktı. Pek mümkün görünmüyor Nisan için ayırdığımız bütçe ile.

Tekne için haftasonu fiyat alıcam bi aksilik çıkmaz ise. İnşallah uygun olur :)

CANIM YAREN CAFE BAHÇELİEVLERDE

Size kalmış. Ben de istemiyordum ama burası misafir ağırlamak için ideal olduğunu düşündüm. Zatn yer kalmamış bazı yerlerde.

Son kararimiz dışarıda yapmaktan vazgeçtik. Nisan evde olacak akşama çıkacağız eğlenmeye.

X