İstanbulda gezdiğim tüm düğün salonlarını anlatıyorum, umarım size de fikir olur :)

dementia harikasın:KK9:
mayısta düşünüyoruz biz de nişanlımla, daha mekan araştırmasına başlamamıştık yazın çok faydalı oldu:KK16:
gönül davete güvenim sonsuz nişanım bakırköy gönül davette olmuştu çok memnun kalmıştık o yüzden düğün için de beşiktaşı düşünüyorum
bi yandan da bakırköy spor vakfı sosyal tesisleri de hoşuma gidiyor fiyat olarak da uygun geldi 55 tl kişi başı biz en fazla 200 kişi düşünüyoruz
peki bu fiyata her şey dahil miymiş fotoğraf video vs. sordun mu canım??

extralar var canım ama senin albünü de onlar hazırlıyor

4.levent mega natural de evlendik biz nikah organizasyonu fln herşey süperdi havai fişek falan üzeri açık pistin tavsiye ederim rüya gibi bi düğündü :)

Tatlım benim arkadaşım onu sıkı bir pazarlıkla 5000 tlye çekti 2011 aralıkta evlendi.Gerçekten güzel yer ama sıkı pazarlık yap.
ikinci durağım

Beşiktaş- Gönül Davet :)
Salon muadillerine göre gerçekten daha güzel daha şık. Kokteyl menü olarak fiyat aldık
HOŞGELDİN SERVİSİ
GÖNÜL TABAĞI
KARIŞIK KANEPE TABAĞI
ŞERBET (ŞERBETÇİ EŞLİĞİNDE)
GÖNÜL KOKTEYL TABAK
DONDURMALI PASTA
MEŞRUBAT ( 1LT PEPSİ)

Hizmetler
HİZMETLER
ORKESTRA - SANATÇI
GARSON -GÜVENLİK
10 ADET GRUP AİLE FOTOĞRAFI
180 DK DIGITAL VİDEO ÇEKİMİ
EVLİLİK ÖNCESİ EĞİTİM VE ALIŞVERİŞ DESTEĞİ
AİLE DANIŞMANLIĞI
DANS KURSU
KONFETİ - VOLKAN SHOW
ANI STAND VE DEFTERİ
KARŞILAMA FOTOĞRAFI
FOTO KLİP
MOBİL DAVETİYE
GELİN ODASINDA İKRAMLAR
DİŞ KİRASI GELENEĞİ
SANDALYE - MASA SÜSLEME
GELİN YOLU & NİKAH MASASI SÜSLEME
ŞAMDAN

Bu şekilde paket olarak 8000 TL gerçekten fiyatı çok iyi bende araştırmalarım sonucunda daha iyisini bulamazsam mutlaka buraya karar vereceğim.

Üçüncü durağım okmeydanı-labella

İkramları ve hizmeti çok güzel son derece profesyonel ilgileniyorlar. Tabak servisi ve meşrubat veriyorlar. Su böreği,pasta,poğaca ve baklava mevcut serviste.. verilen fiyat 6750-7500 ve sizin için fotoğraf albümü bile yapılıyor.
Herşey çok güzel fakat mekan bana biraz basık geldi salon çok sinmedi içime ama yer bulamadığınız takdirde kesinlikle tercih edilebilir.

Dördüncü durağım Bakırköy spor tesisleri--
Mekan harika hem açık hem kapalı alanı var ve ikiside havuz başı fakat yemekli üğün haricinde başka menüleri yok.
Yemekli menü fiyatıda 55 tl

Şimdilik gezdiklerim bunlar arkadaşlar, en kısa zamanda gönül davetin avcılar şubesine bakacağım

yıldız hisar benım hayallerımdekı mekan amaa coooooook pahalıııı :KK43: Baltalimanı polıs evınıde onerırımı kendım gıdıp bakamadım malesef ama netten baktım guzel bı yere benzıyo :)

baltalımanı polis evinde benım nişanım oldu. Gayet guzel oldu manzARAsı yeter zaten. Fiyatlarda uygun .. Ama tarihler çok çabuk doluyor .. Düşünenler acele etsin.. 4 farklı salonu var. Acık alan, yarısı acık yarısı kapalı alan, sırf kapalı ...

baltalımanı polis evinde benım nişanım oldu. Gayet guzel oldu manzARAsı yeter zaten. Fiyatlarda uygun .. Ama tarihler çok çabuk doluyor .. Düşünenler acele etsin.. 4 farklı salonu var. Acık alan, yarısı acık yarısı kapalı alan, sırf kapalı ...

kac kisi cagirdin ve ne kadr tuttu toplammm :26:

bakırköy gönül davet turkuaz salon hakkında fikri olan var mı? fiyat aldık bize uyuyor ama mekanı görme fırsatımız olmadı. ferah, aydınlık ve şık bir mekan arıyoruz çünkü:26:

bakırköy gönül davet turkuaz salon hakkında fikri olan var mı? fiyat aldık bize uyuyor ama mekanı görme fırsatımız olmadı. ferah, aydınlık ve şık bir mekan arıyoruz çünkü:26:

biz dün görüşmeye gittik Bakırköy Gönül davet için. :KK31:
Nisan ayı için yemeksiz gündüz yapılıyor,akşamları sadece yemekli düğünler yapılıyor.350 kişilik 12bin civarı.yemeksiz kokteyl 8bin civarı.
Ama dahil olan hizmetler çok iyi.Çokta iyi biliyorlar bu işi,çok güvenilir.
Salon zaten yeni yapılmış.

GÖNÜL DÜĞÜN YEMEĞİ
İKRAMLAR

HOŞGELDİN SERVİSİ
ORDÖVR TABAĞI (10 ÇEŞİT)
SİGARA BÖREĞİ
MİSKET KÖFTE
BEEF STRAGONOFF (PURE + HAŞLANMIŞ SEBZE İLE )
MEVSİM SALATA (KİŞİ BAŞI)
DONDURMALI PASTA
MEŞRUBAT ( 1LT PEPSİ)
EKMEK
SU (BARDAK)
HİZMETLER
ORKESTRA - SANATÇI
GARSON - GÜVENLİK
AİLE DANIŞMANLIĞI
DANS KURSU
KONFETİ - VOLKAN SHOW
ANI STAND VE DEFTERİ
KARŞILAMA FOTOĞRAFI
FOTO KLİP
MOBİL DAVETİYE
GELİN ODASINDA İKRAMLAR
DİŞ KİRASI GELENEĞİ
SANDALYE - MASA SÜSLEME
GELİN YOLU &NİKAH MASASI SÜSLEME
ŞAMDAN
BALAYI (3 GÜNDÜZ + 2 GECE )

Fiyat Bilgisi; Etkinlik Günü Ödeme tutarı :13.869 TL Nakit Ödeme Tutarı :12.274 TL

ALTIN KOKTEYL MENÜ İKRAMLAR
HOŞGELDİN SERVİSİ
GÖNÜL TABAĞI
KARIŞIK KANEPE TABAĞI
ALTIN TABAK
DONDURMALI PASTA
MEŞRUBAT ( 1LT PEPSİ)

HİZMETLER
ORKESTRA - SANATÇI
GARSON - GÜVENLİK
AİLE DANIŞMANLIĞI
DANS KURSU
KONFETİ -
VOLKAN SHOW ANI STAND VE DEFTERİ
KARŞILAMA FOTOĞRAFI FOTO KLİP
MOBİL DAVETİYE GELİN ODASINDA İKRAMLAR
DİŞ KİRASI GELENEĞİ SANDALYE - MASA SÜSLEME
GELİN YOLU &NİKAH MASASI SÜSLEME
ŞAMDAN

Fiyat Bilgisi; Etkinlik Günü Ödeme tutarı : 9.023 TL Nakit Ödeme Tutarı : 7.985 TL

kac kisi cagirdin ve ne kadr tuttu toplammm :26:

benim 170 kişiydi. safir salonunda(alltaki ) rakam olarak net birsey soyleyemeyeceğim çünkü normal fiyatı var, kamu personeli fiyatı var birde polis fiyatı var. ( Polis yanlızca gelin yada damat polis olunca sayılıyormuş.) Ama piyasaya ve mekana gööre çok uygun fiyatlar oldugunu soyleyebılırım. bi ust kkattakı salonu mukemmel ben tutamadım doluydu cunku ama nefis bır yer yarısı acık yarısı kapalı bogazda dıbınde..

kızlar ben salonu tuttum sonunda
bayrampaşa zettina
kolonsuz büyük ferah bir salon
artık bundan iyi can sağlığı diyorum.
fiyatıda mart 24 4.500 tl
düşünen olursa tavsiye ederim ben beğendim güzel salon
hatta gönül davet beşiktaştan daha şık

bayrampaşa zettina

Hayırlı olsun canım.
Neler dahildir yazabilirmisin?kaç kişilik

bayrampaşa zettina

hayirli olsun.. yemekli mi

merhaba arkadaşlar,

dün bende le parc de mariage den fiyat aldım. kokteyl menüleri kişi başı 45 tl +kdv den başlıyor. 31 aralıga kadar pesin ödeme yaparsanız %10 indirim yapıyorlar. kır düğünü için en az 300 kişi salon inci için en az 100 kişi sınırları var.

Kızlar ben de sonunda tuttum düğün mekanımı :) Beyoğlu öğretmenevi...
çok nezih ve güzel bir yer,içime çok sindi...

X