Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İstanbulda gezdiğim tüm düğün salonlarını anlatıyorum, umarım size de fikir olur :)
Kızlar kuruçeşme karayolları sosyal tesisleriyle ilgili fiyat bilgisi olan var mı yemekli düğün için? Boğazın içinde yeri mükemmel ama fiyatı çok merak ediyorum.
Salon çok büyük 1000 kişilik. Misafirimiz çok olduğu için yemekli yapmamız imkansızdı. ama salon çok içime sindi çok ferah ve hiç kolon yok. Düğün pastasının yanında kuru pasta çubuk kraker ve içecek var ama biz hepsini kaldırıyoruz. onun yerine amerikan salatası+ acılı ezme+ekler+su böreği+ paket ekmek+ içecek vericez. bunları kendimiz salona vericez onlar servis yapacaklar.
kızlar daha önce düğün yaptıysanız güncel düğün salonları fiyatları hakkında sizden bilgi alabilir miyim? kuzenim için bakıyoruz. biz izmirdeyiz. istanbuldan bir salon tutucaz. ay çok pahalı kafayı yemek üzeriyiz. şuradan bakıyoruz. 10 tane yerden fiyat aldım hep yüksek. alternatif önerisi olan var mı?