nerdeyse bayılacaktım......

Karxixnca Kxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
552
26
42
kızlar benim dondurulmuş emrio transferim oldu test günü pozitif sonuç aldım sonra testi tekrarladım 3 e katlamış bu gün en son adet tarihine göre bebegim bes haftalık beta hcg sonucum 939 çıktı her iki dr umda düşük dedi sizde benim durumumda olan oldumu ya yükselmeyi bırakırsa ya kaybedersem bebegimi kalbim sıkışıyor ne olur böyle şeyler yaşayanlar varsa benimle paylaşsın ellerim hala titriyor sonucu görünce az daha bayılacaktım

canım allah büyüktür o kötü düşünceyi içinden at ve hep güzel şeyleri düşün bak o zaman sonuda güzel olacak buna inanıyorum moralin ne kadar önemli oldugunu biliyorsun

Hele bir dur kız. Hemen panik yapma. Benim arkadaşımın başına da benzer bir durum geldi. Bebeklerini kaybetti diye ağladı durdu ama bebekler bırakmadı annelerini. İkizlere hamile hala. Doktorlar her zaman haklı çıkmayabiliyor. Doktorun 6 ay yaşar dediği bir yakınım 5 yıldır hayatta maaşallah.

canım tebrik ederim öncelikle hiç panik yapma sıkma canını kardeşimin eşi hamileydi doktora gittiler bebeğin kalbi durmuş alıcaz dediler kardeşim eşini hemen başka bir hastaneye götürdü orda bebekte bir şey yok gayet sağlıklı dediler daha sonra bebekte gelişme geriliği var zeka olarak vücut olarak gelinimiz hep ağladı bebek 9 aya kadar pek gelişmedi sonra doğum zamanı geldi 2100 gr doğdu rabbim nelere kadir yaşamaz dedikleri bebek doğdu ve 5 aylıkken topaç gibiydi annesi doktora götürdü bu çocuk çok kilolu diye anlıyacağın allah bilir dua et şimdi 1,5 yaşında kızımız maşallah topaç gibi sıkma canını tatlım rabbim yardım eder bol bol dua et

ya ben anlamadım..değerlerin katlanıyorsa neden düşük dediki doktor..bide adetinin kaçıncı günü 939 çıktı...ümitsizliğe düşmek için çok erken...:))

ya ben anlamadım..değerlerin katlanıyorsa neden düşük dediki doktor..bide adetinin kaçıncı günü 939 çıktı...ümitsizliğe düşmek için çok erken...:))

kapkara trasferden 11 gün sonra 57
13 gün sonra 215
20 gün sonra 939 normalde bunun en az 1000 olması lazımmış dr pazrtesi testi tekrarla en az 1500 olması lazım dedi ancak ozaman işler yolunda olurmuş pazartesiye kadar 4 katlaması lazım bu gece rüyamda kocaman bir lagım faresi gördüm evimden bir türlü uzaklaştıramadım benden hiç korkmuyordu evimin içinde kayboldu kötü bir şeyler olacagını sezdim yoruma baktım fare saglık ile yaşanan sorunları anlatırmış

canım ya 939 la 1000 arasında dağlar kadar fark yok ki. aynı yerdemi yaptırdın peki tahlilleri? ben ilk yaptırdığımla 2. yaptırdığımı farklı yerlerde yaptırmıştım tam 2 katı değildi değer. sen canını sıkma p.tesiye kadar olumlu düşün güzelce dinlen. Allah bebişini sana ve babasına bağışlasın inşallah.

kızlar benim dondurulmuş emrio transferim oldu test günü pozitif sonuç aldım sonra testi tekrarladım 3 e katlamış bu gün en son adet tarihine göre bebegim bes haftalık beta hcg sonucum 939 çıktı her iki dr umda düşük dedi sizde benim durumumda olan oldumu ya yükselmeyi bırakırsa ya kaybedersem bebegimi kalbim sıkışıyor ne olur böyle şeyler yaşayanlar varsa benimle paylaşsın ellerim hala titriyor sonucu görünce az daha bayılacaktım

canım boşuna üzme kendini benim 111. gün 51 çıktı ve bir türlü tam yükselmeler olmadı.ama senin gibi 900 lü değerlere 20. günde ancak ulaştım yani transfer sonrası 20. gün... çok kötü günler geçirdim o zamanlar ama şimdi allah ın izniyle 7. ayı bitirdi oğluşum... Hep olumlu düşün lütfen.......

CANIM ARKADAŞIM OLUMLU DÜŞÜNMEYİ SAKIN BIRAKMA.doktorun sana yetersiz demiş ama bir şey de gerçek ki o bebekler orada halen ve yaşıyorlar.henüz düşmediler ve düşmeyecekler de allahın izniyle.olumsuz hiçbir şey düşünmemeye çalış dualarım seninle

canım boşuna üzme kendini benim 111. gün 51 çıktı ve bir türlü tam yükselmeler olmadı.ama senin gibi 900 lü değerlere 20. günde ancak ulaştım yani transfer sonrası 20. gün... çok kötü günler geçirdim o zamanlar ama şimdi allah ın izniyle 7. ayı bitirdi oğluşum... Hep olumlu düşün lütfen.......

drerdogan canım benim ay yüregime su serptin allah razı olsun inşallah bende senin gibi yedinci ayımdayım diyebilecek miyim duanızı bekliyorum kızlar siz olmasanız ben aklımdaki sorularla pazatesiyi edemezdim
bende bebegimi üzmek istemiyorum ben üzülünce oda üzülüyor diye düşünüyorum inşallah atlatacagım allah isteyen herkese nasip etsin gördüğüm rüyadan çok etkilendim birde rüyalarım çok çıkar benim tedirginliğim ondan
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim :1hug:

Canım hiç canını sıkma. Seni tebrik ediyorum. kendini sıkıntıya sokma. İnan o zaman daha riskli olur. relax olmaya çalış. İnşallah bir sorun yoktur ve herşey yoluna girer..

karınca kız ümitsizlik yerine umudu seç emin ol herşey yoluna girecekyerimseniben

Son adet tarihinden itibaren geçen hafta sayısı HCG (mIU/ml)
(INCIID)
3 hafta 5 - 50
4 hafta 3 - 426
5 hafta 19 - 7,340
6 hafta 1,080 - 56,500
7 - 12 hafta 7,650 - 288,000
13 - 16 hafta 13,300 - 254,000
17 - 24 hafta 4,060 - 165,400
25 - 40 hafta 3,640 - 117,000

mumcu.com da verilen haftalara göre normal değerler bunlar.Çok da fazla canını sıkma bence vardır bir sebebi.

canım öncelikle tebrik ederim seni.ben eminimki minik meleğin bırakmayacak seni.lütfen buna inan.bak benim ablama dr lar asla hamile kalamazsın dediler hamile kaldı.bebeğin gelişimi karnında durmuş almamız lazım dediler nurtopu gibi dünyalar güzeli bir yeğenim var şimdi 3,5yaşında.göğüs kanserisin göğsünü almamız lazım dediler halbuki sadece süt hormonları fazla çalışıyormuş.bebeğin seni bırakmayacak.sen yeter ki kendine iyi bak

ben ankara maya tüpbebek merkezinde çalışıyorum hocamız OSMAN DENİZHAN ÖZGÜN tüp bebekde eşi bulunmuyacak bi doktor tüpbebekde en önemli olan yaptırdıgın merkez doktor çok önemli inşallah herkez anne baba olur

Dersimcimm lütfen olumsuz düşünme...Kendini bukadar üzme..Mutlu,umutlu olki bebişinde öyle olsun ve sana tutunsun..

ay hayatım karıştırdın herhalde ben değilim karınca kız hamile....ama allah mı söyletti nedir ben de mi hamile kalacam yoksa:roflol:ay inşallah inşallahhhh:smiley-cool:

X