nerden nereye

Anne babasının evlilik modelini uyguluyor olabilir.Hayatın gerçekleri (maddi sıkıntılar,faturalar,aile ilişkileri) ağır geliyor olabilir.Sadece flört döneminde romantik prens olan erkek tipi olabilir:)
Tv de bir uzman anlatmıştı,erkekler "bana ilgi göstermiyorsun" deyince bir şey anlamıyorlarmış.Ne yapmasını istediğinizi açık söylemeniz gerekiyormuş.İlgi,genel ve göreceli bir kavram olduğu için,basite indirmek gerekiyormuş.Mesela gün içinde aramasını istiyorsanız bunu açıkça söyleyin veya siz arayın demişti.

kusura bakmayın ama ben bu sürekli el üzerinde tutulma isteğini çok sağlıksız buluyorum.. evlilik bu yahu, kavga da edersiniz, küsersiniz de, barışırsınız da, bağırırsınız da.. sürekli "bibiğim, titlim" modunda olmayı neden bu kadar istiyorsunuz.. erkekler ne yapar bilmiyorum ama ben ne yaparım ne de gelirim bu kadar zorlama muameleye.. sürekli sizin için ölürüm havası içinde olmasını istiyorsunuz da o da bir insan yahu..

İlgiden kastimin surekli bibigim,titlim modunda olmak olabilecegini nerden cikardiniz siz acaba? Benim icin ilgi : Daha önce bir restorana gidip o masada nasıl sohbet edebiliyorsak,şimdi de yemek masasında sohbet edebilmek,yatağımıza 10 dk. erken girip birbirimize bir derdin,sıkıntın var mı diye sorabilmek,arada bir elele yürüyüş yapıp birlikte dinlenmek.Hic bir zaman aşkim,bebeğim,hayatım gibi laflar benim için aşkın ya da ilginin göstergesi olmamıştır.İlgi denilince bukadar basmakalıp düşünmeyin rica ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…