Herkes aynı karaktere sahip olamaz. Sen saygı duyarsın iliskine, o duymaz. Seni dövmesi cok çirkince. Ama senle iliskisi bittiğine gore istediğini yapabilir. Benim anlayamadığım; sen daha neden onunla bağlarını tamamen koparamadın? Hala neden ne yaptığını merak edip, takip ediyorsun? Adam seni dövmüş. Allah belasını versin de, hayatına bak. Daha ne yaptığını neden kurcaliyorsun. Su an senin yapman gerekeni o yapıyor. Adamın seni doverek bitirdiği ilişkinin nesine saygı duyuyorsun anlayamadım!Hanımlar erkek arkadaşımdan şiddet gördüğüm için ayrıldım. Yaklaşık 2 hafta oldu olmadı evlilik gibi ciddi bi düşüncemiz varken, herkesle beni nişanlım diye tanıştırırken, herkesten gözü gibi sakınır kıskanırken nasıl oluyoda bende bıraktığı hasarlara rağmen hayatına kaldığı yerden devam edip sosyal medya da çok afedersiniz yaşadığımız ilişkiye saygı duymaksızın karı-kız ekleyip onların fotolarını likelayabiliyor? Benimle bile dışarı çıkmaya üşenen adam evde film izlemeyi tercih ederken şuan gece cluplerine gidiyor. Bunu da benim gözümün önüne sokuyor gizli olan hesaplarını herkese açıyor. Beni döverek zaten canımı yaktı suçum yokken bu adam daha bu şekilde yaparak neyi amaçlıyor ? Hanımlar evet ondan soğudum evet şuan ki yaptıkları da cabası içimi daha da soğuttu ama ben ilişkiye yaşananlara saygı duyup bi erkekle dahi konuşmazken ki şiddet gördüğüm halde onda nasıl bi vicdan var ? Nasıl bi kişiliktir bu yaptığından gurur duyarcasına yanına kâr kalmışcasına ? Çok kanıma dokunuyor çok.... Yazık adam sanmıştım
Canim birak sen soddet gormussun daha arkasini ariyosun olayi ne yapiyosa yapsin sebi ne ilglendirirHanımlar erkek arkadaşımdan şiddet gördüğüm için ayrıldım. Yaklaşık 2 hafta oldu olmadı evlilik gibi ciddi bi düşüncemiz varken, herkesle beni nişanlım diye tanıştırırken, herkesten gözü gibi sakınır kıskanırken nasıl oluyoda bende bıraktığı hasarlara rağmen hayatına kaldığı yerden devam edip sosyal medya da çok afedersiniz yaşadığımız ilişkiye saygı duymaksızın karı-kız ekleyip onların fotolarını likelayabiliyor? Benimle bile dışarı çıkmaya üşenen adam evde film izlemeyi tercih ederken şuan gece cluplerine gidiyor. Bunu da benim gözümün önüne sokuyor gizli olan hesaplarını herkese açıyor. Beni döverek zaten canımı yaktı suçum yokken bu adam daha bu şekilde yaparak neyi amaçlıyor ? Hanımlar evet ondan soğudum evet şuan ki yaptıkları da cabası içimi daha da soğuttu ama ben ilişkiye yaşananlara saygı duyup bi erkekle dahi konuşmazken ki şiddet gördüğüm halde onda nasıl bi vicdan var ? Nasıl bi kişiliktir bu yaptığından gurur duyarcasına yanına kâr kalmışcasına ? Çok kanıma dokunuyor çok.... Yazık adam sanmıştım
seni tekme tokat döven adamdan saygı bekliyorsun,vicdan bekliyorsun...Hanımlar erkek arkadaşımdan şiddet gördüğüm için ayrıldım. Yaklaşık 2 hafta oldu olmadı evlilik gibi ciddi bi düşüncemiz varken, herkesle beni nişanlım diye tanıştırırken, herkesten gözü gibi sakınır kıskanırken nasıl oluyoda bende bıraktığı hasarlara rağmen hayatına kaldığı yerden devam edip sosyal medya da çok afedersiniz yaşadığımız ilişkiye saygı duymaksızın karı-kız ekleyip onların fotolarını likelayabiliyor? Benimle bile dışarı çıkmaya üşenen adam evde film izlemeyi tercih ederken şuan gece cluplerine gidiyor. Bunu da benim gözümün önüne sokuyor gizli olan hesaplarını herkese açıyor. Beni döverek zaten canımı yaktı suçum yokken bu adam daha bu şekilde yaparak neyi amaçlıyor ? Hanımlar evet ondan soğudum evet şuan ki yaptıkları da cabası içimi daha da soğuttu ama ben ilişkiye yaşananlara saygı duyup bi erkekle dahi konuşmazken ki şiddet gördüğüm halde onda nasıl bi vicdan var ? Nasıl bi kişiliktir bu yaptığından gurur duyarcasına yanına kâr kalmışcasına ? Çok kanıma dokunuyor çok.... Yazık adam sanmıştım
Soğumak mı?Hanımlar erkek arkadaşımdan şiddet gördüğüm için ayrıldım. Yaklaşık 2 hafta oldu olmadı evlilik gibi ciddi bi düşüncemiz varken, herkesle beni nişanlım diye tanıştırırken, herkesten gözü gibi sakınır kıskanırken nasıl oluyoda bende bıraktığı hasarlara rağmen hayatına kaldığı yerden devam edip sosyal medya da çok afedersiniz yaşadığımız ilişkiye saygı duymaksızın karı-kız ekleyip onların fotolarını likelayabiliyor? Benimle bile dışarı çıkmaya üşenen adam evde film izlemeyi tercih ederken şuan gece cluplerine gidiyor. Bunu da benim gözümün önüne sokuyor gizli olan hesaplarını herkese açıyor. Beni döverek zaten canımı yaktı suçum yokken bu adam daha bu şekilde yaparak neyi amaçlıyor ? Hanımlar evet ondan soğudum evet şuan ki yaptıkları da cabası içimi daha da soğuttu ama ben ilişkiye yaşananlara saygı duyup bi erkekle dahi konuşmazken ki şiddet gördüğüm halde onda nasıl bi vicdan var ? Nasıl bi kişiliktir bu yaptığından gurur duyarcasına yanına kâr kalmışcasına ? Çok kanıma dokunuyor çok.... Yazık adam sanmıştım
Soğumak mı?Hanımlar erkek arkadaşımdan şiddet gördüğüm için ayrıldım. Yaklaşık 2 hafta oldu olmadı evlilik gibi ciddi bi düşüncemiz varken, herkesle beni nişanlım diye tanıştırırken, herkesten gözü gibi sakınır kıskanırken nasıl oluyoda bende bıraktığı hasarlara rağmen hayatına kaldığı yerden devam edip sosyal medya da çok afedersiniz yaşadığımız ilişkiye saygı duymaksızın karı-kız ekleyip onların fotolarını likelayabiliyor? Benimle bile dışarı çıkmaya üşenen adam evde film izlemeyi tercih ederken şuan gece cluplerine gidiyor. Bunu da benim gözümün önüne sokuyor gizli olan hesaplarını herkese açıyor. Beni döverek zaten canımı yaktı suçum yokken bu adam daha bu şekilde yaparak neyi amaçlıyor ? Hanımlar evet ondan soğudum evet şuan ki yaptıkları da cabası içimi daha da soğuttu ama ben ilişkiye yaşananlara saygı duyup bi erkekle dahi konuşmazken ki şiddet gördüğüm halde onda nasıl bi vicdan var ? Nasıl bi kişiliktir bu yaptığından gurur duyarcasına yanına kâr kalmışcasına ? Çok kanıma dokunuyor çok.... Yazık adam sanmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?