- 30 Nisan 2014
- 207
- 40
- 48
Hanımlar erkek arkadaşımdan şiddet gördüğüm için ayrıldım. Yaklaşık 2 hafta oldu olmadı evlilik gibi ciddi bi düşüncemiz varken, herkesle beni nişanlım diye tanıştırırken, herkesten gözü gibi sakınır kıskanırken nasıl oluyoda bende bıraktığı hasarlara rağmen hayatına kaldığı yerden devam edip sosyal medya da çok afedersiniz yaşadığımız ilişkiye saygı duymaksızın karı-kız ekleyip onların fotolarını likelayabiliyor? Benimle bile dışarı çıkmaya üşenen adam evde film izlemeyi tercih ederken şuan gece cluplerine gidiyor. Bunu da benim gözümün önüne sokuyor gizli olan hesaplarını herkese açıyor. Beni döverek zaten canımı yaktı suçum yokken bu adam daha bu şekilde yaparak neyi amaçlıyor ? Hanımlar evet ondan soğudum evet şuan ki yaptıkları da cabası içimi daha da soğuttu ama ben ilişkiye yaşananlara saygı duyup bi erkekle dahi konuşmazken ki şiddet gördüğüm halde onda nasıl bi vicdan var ? Nasıl bi kişiliktir bu yaptığından gurur duyarcasına yanına kâr kalmışcasına ? Çok kanıma dokunuyor çok.... Yazık adam sanmıştım