- 28 Ağustos 2015
- 879
- 941
- Konu Sahibi Sudbanazenin
Aslında ben onceden boyle biri degildim bulundugum ortamlarda giriskendim konusurdum baskalariyla kaynasirdim ama sonra bir donem bulundugum bi ortamda bircok kisi belli bir yere gelmis egitim seviyesi iyi belli bir yere gelmis insanlardi ve bu insanlarin kuçumsemelerine maruz kaldim belkide bundan dolayi biyle oldum diye dusunuyorum
Birkac ay once bilgisayar kursuna gitmistim ama onada babam kpss tercihlerinde gerekli oldugu icin ses cikarmamisti ama orda iyiydim yani konusabiliyordum srn sakraktim gayet iyi gecmisti diyebilirim sanirim bu sefer yine bulundugum yerde herkes belli bir egitim seviyesine sahip makamli insanlar oldugu icin kucumsenirim dıslanirim korkusu yasiyirum
Birde arkadasim oyle soyledigi icin artik erkeklerle konusmasam daha iyi ozellikle doktorlarla maksat yanlis anlasilmasin falan diye dusunmeye bile basladim
Madem öyle tahsilli bilgili kendini geliştirmiş kişiler var orda, o zaman neden endişe ediyosun. Doktorun işi gücü yok bu stajyer benimle neden konuştu mu diyecek. Sen kendini sevdirmeye bak. Baban falan karşı çıkarsa bi süre sonra, baba doktorlarla aram iyi yarın öbür gün bi sıkıntımız olur rahat rahat danışınız falan de.