Nerde kalcagimi bilmiyorum

Hamileymiş gitti çıtırlık

Babaannende kal evladım 6 ay değil mi idare edeceksin

Hamileymiş gitti çıtırlık

Babaannende kal evladım 6 ay değil mi idare edec

Yalniz birakmak istemiyor ailelerden birinin yannda ol diyor

Simdi sizin durumlar hep cok karisik. Ordan oraya savruluyorsunuz gibi geliyor. Daha yeriniz oturmadan hamile kalmissiniz. Hamilelik riskli degilse gayet tek basina da kalabilirsiniz. Ilk hamileligimde 9. Aya kadar normal calistim mesela. Ama sizde galiba sorun hamilelikte yalniz kalmaniz degil gibi geldi. Esiniz calismaniza da izin vermiyordu cünkü. Sizin kayinvalidenizin üstüne gitmenizi istiyor sanirim cünkü o zaman da kira ödemesine gerek kalmayacak. Babaannenizin yaniniza gitseniz yine sadece baskasinin yaninda kalacaksiniz. Esiniz ne zamam ev tutacagini söylüyor? Bana kayinvalidenin yanina gidecekseniz orda kalmaniza bahane bulacagi gibi geliyor cünkü. Sizin hayatinizda daha cok söz sahibi olmaniz gerektigini düsünüyorum.

Konularını biliyorum senin baya sorunlu bir ailen var ben olsam aileme asla gitmem kendi düzenimi de bozmam eşim yeni bir ev bulana kadar , bak benim kuzenim de 6 ay kadar eğitime gitti karısını ve çocuğunu da kendisiyle götürdü, orda eşyalı evler vardı onlardan kiraladı kendi evini hiç bozmadı, sonra eğitim bitince görev yerine taşındılar, bence sizde eşinizle gidin eşyalı küçük evler oluyor onlardan birini ayarlayın, eşinizin de aklı sizde kalmamış olur

Her konu açtığında farklı bir olay oluyor. Asla bir düzen yok konu sahibinin hayatında. Hayata dair belli bir planda yok. Herşey anlık bir kararla yapılıyor. Çocuk mesala bu düzensizlikte iyi cesaret.

Ev kültürlerinin olduğunu da sanmıyorum. Ev barınma ihtiyacı sadece onlara göre.

Çıtırlık mi?
Gören de kraliyet sarayına gelin gitti sanır :)

O sesin içinde durabilirsiniz 6 ay demek ki. Ben duramam.
Canım burdan bakınca ben kendime ev tutup kalabilirimde sen tutup kalamiyorsun. Hanı seçeneğin yok KALAMAM gibi keskin bir cümle kuracak lüksün yok. Diğer seçeneklerin daha vahim o sesten. Yine tabiki sen bilirsin

Ben de anlamadim. Insanlarin bu hamilelik konusunda cesareti bende yoktu.

Böyle karambole hayatlarda her şey rast gider hiç meraklanmayın, her ihtimali düşünüp detay detay hayatını tasarlayanları olmadık aksilikler bulur ama sizlerin illaki yolunda gider. Kv de bekleyin iki kardeş birbirini yesin hemen etkilenmesin psikolojiniz, eşiniz eğitim bitip ev tuttuğunda yanına gidersiniz dayısı da kendi evine kavuşmuş olur.

Nasıl yani çalışma ile çıtırligi gitmeyle ne alakası var. Ayrıca çıtırlik ne oluyor gençliği mi acaba? Gebeliğimde pandemi çıktı sonra ikiz bebek olunca ücretsiz izne ayrıldım. Bir yıl daha baslamayacagim asıl evde yaşlandım

Ü
Cnm kayinvalidemn yannda kalma durumu yok artık eşim goreve baslayinca gidicez ztn. Egitime gidince bile gecicide olsa orda kalmak istemiyorum ben en iyisi babannemin yannda kalmak napim

Elbette düşündüm fakat ev dayilarinin ve cikmamizi istiyorlar evlerini istiorlar. Evde yalniz kalmama zaten esim musaade etmez gebe oldugum icin yanmda biri olsun ister
Ben olsam yeni ev kiralardım . başkalarının yanında kalmak çok zor ,benim doğum olacak nerdeyse hala tek kalıyorum kimseye gıtmıyrm en rahatı kendı evin . annem de yarım saatlik mesafede çokta ıyı bakarlar bana ama düzenim var evimde ,bu arada benim eşimde askeri personel . bide bi kere yaparsan bunu sürekli eşin bırakmak isteyecek alışacak ,cevremde çok var örnegi malesef ,eşi sürekli doguda kendileri ailesinin evinde çocukla kalıyo ,nıye evlendım ki ben annemin evınde kalacaksam artı bıde çocuk . hakkınızda hayırlsı

Canım burdan bakınca ben kendime ev tutup kalabilirimde sen tutup kalamiyorsun. Hanı seçeneğin yok KALAMAM gibi keskin bir cümle kuracak lüksün yok. Diğer seçeneklerin daha vahim o sesten. Yine tabiki sen bilirsin
Konu sahibi çalışamıyor cıtirlık gidicek . KV ile kalamiyorum görümceleri istemiyor evinde kalamiyor dayılar çık diyor .
Mujize bekliyor sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…