- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.076
- 548
Öyleymiş ya ben bilmiyormuşumÇok feci bir soru sordun
Bencede görümce kavgalarından banane bana dokunmasınlar kendi rutin halleri beni bağlamazBen olsam mecbursam kayınvalideyi seçerim. Bence kendi aileniz daha korkunç.
Hamileymiş gitti çıtırlık
Babaannende kal evladım 6 ay değil mi idare edeceksin
Hamileymiş gitti çıtırlık
Babaannende kal evladım 6 ay değil mi idare edec
Yalniz birakmak istemiyor ailelerden birinin yannda ol diyorBenim bildiğim jandarma uzman erbaş en az 6 bin tl alıyor o parayla rahat bir eve çıkabilirsiniz.. Eşiniz sizi yalnız bırakmaktan mı çekiniyor acaba hamile diye? hamilesiniz stres altında olmamanız gerek kendinize dikkat edin
Niye evinizi dağıtıyorsunuz? Oturun evinizde.
Yok cnm estğf.sen herseyi bilirsin.Öyleymiş ya ben bilmiyormuşum
Gitsin otursun kayınvalidenin dizinin dibinde o zaman.?
O sesin içinde durabilirsiniz 6 ay demek ki. Ben duramam.Bencede görümce kavgalarından banane bana dokunmasınlar kendi rutin halleri beni bağlamaz
Hayır. Ama başta böyle sorunlar yoktu. Bekcilige basvurmustu bir kaç aya aciklanacakti. Pazarda calisiyordu o zmnlar. 4 ayligina girdik dayisigilin evine. Snra kira teklif ettik istemediler kendini toplayana kdr otur dediler simdi evlerine geçmek istiyolar doğal olarak. Ama esim gdincebn bilmiyorym napacagimi. Eşim ailemin yannda kal diyor.ben kalmak istemiyorum sinir strese cok sokuyolar uzak kalmak istiyorum
Başka bir ev tutsun eşiniz.Dayisigilin evi. Cikmamizi istiyorlar
Konularını biliyorum senin baya sorunlu bir ailen var ben olsam aileme asla gitmem kendi düzenimi de bozmam eşim yeni bir ev bulana kadar , bak benim kuzenim de 6 ay kadar eğitime gitti karısını ve çocuğunu da kendisiyle götürdü, orda eşyalı evler vardı onlardan kiraladı kendi evini hiç bozmadı, sonra eğitim bitince görev yerine taşındılar, bence sizde eşinizle gidin eşyalı küçük evler oluyor onlardan birini ayarlayın, eşinizin de aklı sizde kalmamış olur2 yillik evliyim kirada oturuyoruz eşim jandarma uzmanlığı kazandı her an cagirabilirler. 3 aylik gebeyim ayni zamnda. Eşim gideceği zmn evi dagiticaz eşyalar kaynanamin üst katına gidecek orda duracak. Benim sorunum şu arkadaşlar. Kaynanamla aram ii değil iki kızı var 7 24 kavga halinde bağırış çağırış eksik olmuyor evlerinden. Eşim gidince ben onlarda kalamam bu halimle sıkıntı stresten uzak olmam gerek. Annem babam ayrı annem izmirde oturuyo durumu pek ii dgl şuan işe girdi o da anca kendine yetio ve imam nikahlı eşi var uzakta çalıştığı için haftada bi gelip gidiyor. Baba desen kendine hayrı yok Durumumuz olmadigini bildigi halde eşimi borca soktu her ay kavgali gürültülü ödüyor geciktiriyor bazende. Iki kiz kardesim var bbmla kaliolar bi uygulama var erkeklerle konusarak haftalik bin lira bazen fazla para alıyosun kirayi fln onlar ödüyo evi onlar geçindirio bbmin haberi yok kozmetik satarak para kazanıyo zannediyo bazen çocuklarndan parada istiyo.onlarin yannda ztn kalamm bbmla konusmuyorum. O haram parayida yemek istemiyorum dogmamis cocugumads yedirmek istemiyorum. Bulunduğum yerde bi yaşlı babannem var onunda çocuklari istanbulda suan bitanesi karısı cocuklariyla aylardir yaninda ama gidecek onlarda. Bbannem gitmek istemiyor bakan yannda duracak kimse olmadigindan götürmek istiyorlar. Götürmeyin yannda ben dururum mu desem bilmiyorum napsam kimin yanında kalicam bilmiyorum yemin ederim kafayi yiycem akıl verin bana
Her konu açtığında farklı bir olay oluyor. Asla bir düzen yok konu sahibinin hayatında. Hayata dair belli bir planda yok. Herşey anlık bir kararla yapılıyor. Çocuk mesala bu düzensizlikte iyi cesaret.Simdi sizin durumlar hep cok karisik. Ordan oraya savruluyorsunuz gibi geliyor. Daha yeriniz oturmadan hamile kalmissiniz. Hamilelik riskli degilse gayet tek basina da kalabilirsiniz. Ilk hamileligimde 9. Aya kadar normal calistim mesela. Ama sizde galiba sorun hamilelikte yalniz kalmaniz degil gibi geldi. Esiniz calismaniza da izin vermiyordu cünkü. Sizin kayinvalidenizin üstüne gitmenizi istiyor sanirim cünkü o zaman da kira ödemesine gerek kalmayacak. Babaannenizin yaniniza gitseniz yine sadece baskasinin yaninda kalacaksiniz. Esiniz ne zamam ev tutacagini söylüyor? Bana kayinvalidenin yanina gidecekseniz orda kalmaniza bahane bulacagi gibi geliyor cünkü. Sizin hayatinizda daha cok söz sahibi olmaniz gerektigini düsünüyorum.
Çıtırlık mi?Sizi anlıyorum yaşadıklarınız zor fakat bu hayatı siz seçtiniz.. insanlar size işe girin çalışın dediklerinde çalışamam çıtırlığım elimden gider tarzı cevaplarınızı unutmadım.. tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz
Canım burdan bakınca ben kendime ev tutup kalabilirimde sen tutup kalamiyorsun. Hanı seçeneğin yok KALAMAM gibi keskin bir cümle kuracak lüksün yok. Diğer seçeneklerin daha vahim o sesten. Yine tabiki sen bilirsinO sesin içinde durabilirsiniz 6 ay demek ki. Ben duramam.
Her konu açtığında farklı bir olay oluyor. Asla bir düzen yok konu sahibinin hayatında. Hayata dair belli bir planda yok. Herşey anlık bir kararla yapılıyor. Çocuk mesala bu düzensizlikte iyi cesaret.
Ev kültürlerinin olduğunu da sanmıyorum. Ev barınma ihtiyacı sadece onlara göre.
Nasıl yani çalışma ile çıtırligi gitmeyle ne alakası var. Ayrıca çıtırlik ne oluyor gençliği mi acaba? Gebeliğimde pandemi çıktı sonra ikiz bebek olunca ücretsiz izne ayrıldım. Bir yıl daha baslamayacagim asıl evde yaşlandımSizi anlıyorum yaşadıklarınız zor fakat bu hayatı siz seçtiniz.. insanlar size işe girin çalışın dediklerinde çalışamam çıtırlığım elimden gider tarzı cevaplarınızı unutmadım.. tercihlerinizin sonuçlarını yaşıyorsunuz
Cnm kayinvalidemn yannda kalma durumu yok artık eşim goreve baslayinca gidicez ztn. Egitime gidince bile gecicide olsa orda kalmak istemiyorum ben en iyisi babannemin yannda kalmak napimSimdi sizin durumlar hep cok karisik. Ordan oraya savruluyorsunuz gibi geliyor. Daha yeriniz oturmadan hamile kalmissiniz. Hamilelik riskli degilse gayet tek basina da kalabilirsiniz. Ilk hamileligimde 9. Aya kadar normal calistim mesela. Ama sizde galiba sorun hamilelikte yalniz kalmaniz degil gibi geldi. Esiniz calismaniza da izin vermiyordu cünkü. Sizin kayinvalidenizin üstüne gitmenizi istiyor sanirim cünkü o zaman da kira ödemesine gerek kalmayacak. Babaannenizin yaniniza gitseniz yine sadece baskasinin yaninda kalacaksiniz. Esiniz ne zamam ev tutacagini söylüyor? Bana kayinvalidenin yanina gidecekseniz orda kalmaniza bahane bulacagi gibi geliyor cünkü. Sizin hayatinizda daha cok söz sahibi olmaniz gerektigini düsünüyorum.
Ben olsam yeni ev kiralardım . başkalarının yanında kalmak çok zor ,benim doğum olacak nerdeyse hala tek kalıyorum kimseye gıtmıyrm en rahatı kendı evin . annem de yarım saatlik mesafede çokta ıyı bakarlar bana ama düzenim var evimde ,bu arada benim eşimde askeri personel . bide bi kere yaparsan bunu sürekli eşin bırakmak isteyecek alışacak ,cevremde çok var örnegi malesef ,eşi sürekli doguda kendileri ailesinin evinde çocukla kalıyo ,nıye evlendım ki ben annemin evınde kalacaksam artı bıde çocuk . hakkınızda hayırlsıElbette düşündüm fakat ev dayilarinin ve cikmamizi istiyorlar evlerini istiorlar. Evde yalniz kalmama zaten esim musaade etmez gebe oldugum icin yanmda biri olsun ister
Konu sahibi çalışamıyor cıtirlık gidicek . KV ile kalamiyorum görümceleri istemiyor evinde kalamiyor dayılar çık diyor .Canım burdan bakınca ben kendime ev tutup kalabilirimde sen tutup kalamiyorsun. Hanı seçeneğin yok KALAMAM gibi keskin bir cümle kuracak lüksün yok. Diğer seçeneklerin daha vahim o sesten. Yine tabiki sen bilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?