Gelinlik Modelleri nerde diktircem:(:(:(

ebru158

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Nisan 2011
67
0
46
Tekirdağ
kızlar model begendm tamam ama nerde diktircem bu modelin tığatıp aynısının kapalı halini nerde diktircem bilemiyorm nütfennnnnnnn gelinliğinden memnun kalan evet tam istedğim gibi dikti deiyen biri bana yardım etsin(((( kumaşı dikimi herşeyi güzel olmalıki aynısı olsn yardım((

bu arada model bu kpalı hali güzel olur inş.

istanbulda çok fazla alternatif var ancak çok araştırmak lazım!biz ablamın gelinliğini fatihte ayşe gelinlikte diktirmiştik.işçilikleri çok iyi fiyatlarda oldukça uygun.eğer gitme şansın varsa çorluda belgin moda evi var harika gelinlikler dikiyorlar bu modelin benzerleride sitelerinde var.geçen hafta arkadaşıma eve düşen yıldırımdaki gelinliğin aynısını diktirdik ,yarın akşam düğünü var.onun içine çok sindi inşallah seninde istediğin gibi olur gelinliğin :)

kapalı hale uygulandığında hoş olabilir sonuçta gelinliğin özelliği belden aşağısındaki bölümde. fakat, kapalı biri için bu gelinlik uygun değil gibi geldi bana? çok yakın bi arkadaşım da tesettürlüydü ve gelinliğine çok zor karar vermişti ondan bende biraz bilgi sahibi oldum. hem modern olsun hem de hatlarımı belli etmesin diyince işi baya zor olmuştu. açıkçası bu modelin dar bir eteği olduğundan bacaklar ve kalça gayet açıkça belli oluyor.

çorluda çalışıyordm belgn modayı biliyorm ama oraya gitmem biraz zor gibi ayşe gelinliğe bakıcam mutlaka
gelnlgn alt tarafındaki tül sanki o darlıgı örtmüş gibi geldi o nedenle bunu tercih ettim olmadı biraz daha serpiştirirz dantel :)

kızlar farklı öneriler varsa modaevi konsnda sevinrim

ben de yine fatih te selvi akdeniz moda evinde diktirdim gelinliğimi ve çok memnun kaldım orayla da görüş istersen cnm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…