Neon ayakkabı eklendi / Ayakkabı, çanta ve takılar/satılmıştır.

_MedceziR_

«DirenTürkiye»
Kayıtlı Üye
15 Ekim 2010
16.931
12.191
Yazlıktan hiç kullanmadığım bir kısım ayakkabımı getirttim :)
Hepsini ya 1 ya 2 kere giymişimdir..Hepsi iyi durumdadır..
Daha sonra eklemeler yapıcam yine.

Çanta

Takılar....

1
15
2
10
3
5
4

7
5
Tanesi 6 lira
6
lcw renLi zincir.. 12 lira
7
Çoklu bileklik..Yurt dışından...10 lira
8
Mango bileklik...15 lira
9
7 lira
10
Yurt dışından....Tane 8 lira
11
Tane 6 lira
12
3 lira
13
tane 6 lira
14
Yurt dışından..12 lira..

Ev için aksesuar

1
15
2
15
3
Seramik, el işlemesi vazo..Fiyat tane fiyatıdır.12
4
5

Son düzenleyen: Moderatör:
Med cim hepsi çok güzeller çok zevklisin ahhhh bide tutsaydı numaralar :)) boolll boll satışlar bu arada yazlıktaki tunikleri de getirdinmiiiii

Med cim hepsi çok güzeller çok zevklisin ahhhh bide tutsaydı numaralar :)) boolll boll satışlar bu arada yazlıktaki tunikleri de getirdinmiiiii

Canım teşekkür ederim :)

Annem 3 gün önce yazlığa gitti işleri dolayısıyla..Ancak ayakkabıların bir kısmını getirtebildim..
Ben 2-3 aya kadar gidicem..Gittiğimde hepsini listelemeyi düşünüyorum, tüm yaz orada olacağım için buraya onları getirmeyeyim dedim..Ayakkabıların bir kısmını getirttim işte :)

Napalım bekliycez ozaman gerçekten ayakkabılar çok güzel bayanlar yarışacak almak için

wowwww o gri fiyonklu ve siyah bilekten baglamalı ne öyle aşık oldumm ahh bide topukluyla yürümeyi becerebilsem kıyafetler gibi ayakkabı ve çantalarda müthiiiiş canım çok zevkli hatunsun vallayi bol satışlarr

Hedocum çok teşekkürler
Ben topuklarla yürüyorum da, artık hiç giymediklerimi çıkarayım dedim..Zamanında internetten alışveriş manyaklığımın sonuçları

3 ve 4'ü çok beğendim. 36-37 giyiyorum olmaz sanırım ( fiyatları da çok uygun, iyi satışlar.

Bu arada neon renk ayakkabılar da var.Pembe ve sarı.. Kullanmıyorum ama satmaya da kıyamadım. İsteyen olursa yazlığa yine bir gidildiğinde getirtebilirim

...........................................................................

medcezır yorum yapmıssın ya gır bı cevabına da bak ıstersen bılıp bılmeden tek taraflı oynamayınnnnn....

Safir, ben akışta gördüğüm bir fotoda, burada satış yapan bir arkadaşı küçümsediğini gördüm ve düşüncemi yazdım. Yazdığın cevaptan beni haberdar etmek istiyorsan bunun yeri burası değil özel mesajdır.

Hedor senin kıyafetlerinle ilgili küçümseyici bir yorum yaptıysa -ki yapmadığını belirtmiş- o da hatalıdır.

Kimse kimsenin tarzından dem vurup ta sattığı ürünleri küçümseyemez, net.

Başka bir konu varsa özel mesajla devam edebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…