Neon ayakkabı eklendi / Ayakkabı, çanta ve takılar/satılmıştır.

Fiyatlar çok uygun

2 numaralı ayakkabı iki gündür gözüme takılıyor :26:
Kotlarla falan çok hoş durur diye tahmin ediyorum :)
37 giyiyorum genelde ama 37,5 falan tam oluyor 38 olur mu ki
Medcim ayağında görme imkanım var mı ?

Çekeyim tabi canım..Bir 10 dakika sonra atarım

Numara tutsaydı 4 nolu ürünü alırdım medo tam benlik
Çok seksi duruyor niye satıyorsun kız yazın bi kısa şort cillop gibi olur bu pabuçla

Bekliyorum canım :)

Eki Görüntüle 988689

Bu arada 37 ye de olurmuş bu ayakkabı çok rahat, giyerken zorlandım :)

Numara tutsaydı 4 nolu ürünü alırdım medo tam benlik
Çok seksi duruyor niye satıyorsun kız yazın bi kısa şort cillop gibi olur bu pabuçla

Çok be sedo..Her yer dolu..Hiç giymiyorum artık bunları.
4 numaraya iyi para vermiştim..1 kere giydim..Baktım yürüyemiyorum, koydum bi kenara

Aaaaa çoooook güzelll Son sorum çırt çırtlı mı ayakkabı yandan fermuarlı falan mı onu merak ettim
Ödemeyi nasıl yapıyoruz :44:

he ya çok güzel duruyor kız bunları satmaya kıyamam bende olsa
Bu ayakkabı her ayakkabının yerini tutmaz

Ahahhah sedo yok yok, genelde dolgu topuklarla rahat ediyorum ben, bunlar duruyor öyle..

Shanacım yandan fermuarlı..Ödemeyi sen nasıl istersen öyle yaparsın, kapıda ödemede 2.5 liralık bir kesinti var..İster havale yaparsın ister kapıda ödeme..Sen bilirsin canım..

Tek ürün için kargo ödeyeceksin ama, beğendiğin başka bişeyler varsa bi göz gezdir sen.

Canım baktım ama çantam çok var hatta bende elden çıkarsam mı diye düşünüyorum Diğer ayakkabılarında benzerleri var en çok bunu beğendim :) Olsun ya farketmez :) Ama tek ürün için kargoya gitmek zor olur dersen o ayakkabıyı ayır bana bi kaç ürün daha sattığında hepsini birlikte yollarsın . Nasıl olsa yazlık ayakkabı hemen giyemem :) sorun olmaz benim için beklerim :)

Tamam canım, önümüzdeki hafta bir kaç kargom var..Onlarla beraber çıkarayım seninkini de olur mu?

2ve 4numaralı ayakkabınıza bayıldım inşallah satılmamıştır..pek zannetmiyorum hemen kapılmıştır hepsi birbirinden güzel ama şansımı bi deneyim :))

Kız vazgeçireceksin şimdi satmayacak bana

yok kuzu ya senin ayakkabıyı değil ben beğendiğimi söylüyorum
Bak medo şimdi taş gibi bacaklar var mini şortlar var ona göre düşün satma bu pabuçları yaza yeni bir aşk seni bekler bu pabuçlarla

yok kuzu ya senin ayakkabıyı değil ben beğendiğimi söylüyorum
Bak medo şimdi taş gibi bacaklar var mini şortlar var ona göre düşün satma bu pabuçları yaza yeni bir aşk seni bekler bu pabuçlarla

Ama asıl giydiklerim daha güzel sedo

Bacaklar hala taş gibi ödemli evet

hahah çatlak ya ödem elbet geçecek o zaman minili pozlar bekliyorum senden azıcık gözümüz gönlümüz açılsın

Poz verecek gibi olamam heralde be sedo
Belki bikaç ay sonra iyice oturur, belki 2.opereyşın olur, belki belki o zaman

Ama özelden veririm ben sana pozlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…