Hanımlar merhabalar çok uzun zamandır yazmayı düşünüyordum sonunda yazmaya karar verdim . Eşimle biz 3 senedir evliyiz severek evlendik hala da birbirimizi severiz . Benim eşim aşırı inatçı kontrolcü dediğim dedik biridir eşim yaklaşık bir senedir oyuna sardı sürekli ve 1 sene boyunca hiç ağzımı açmadım arada gülerek bu kadar oynamasan mı falan diyordum. her gün işten gelir yatana kadar oyun oynar , ayrı ayrı takılırız aynı evin içerisinde ve bu hayatımızı etkilemeye başladı ister istemez eve kapandı aldım karşıma defalarca konuştum bi gün oyna bi gün oynama kendimi yalnız hissediyorum güzellikle orta yolu bulmaya çalıştım ama o beni anlamadı ailelerimizden uzaktayız birbirimizden başka kimsemiz yok .dışarı çıkalım diyorum istemiyor sen çık vs diyor kimseyle görüşmek istemiyor ya da görüştüğümüz çok nadir olduğu zaman eve gelmek istiyor oyun oynamak için çok kişiye mahçup hissettim kendimi . Memlekete gidip geldik biraz düzeldi sanırım dedim ama yok yine aynı . Benim asıl meselem Eşimle iki gün önce tartıştık yine oyun yüzünden bi gün öncesi zaten oynamıştı bugün niye oynuyosun dedim 3 maç falan oynıcam dedim bende onunla birlikte içeri gittim tamam bekliyorum ben seni dedim Allah böyle dedim ya ağzına geleni saydı bıktım dırdırından istersem yatana kadar oynarım seni ilgilendirmez vs vs içeri gittim ağladım eşim ise gülerek oyun oynamaya devam etti hiç bi şey olmamış gibi daha da zoruma gitti ve kendi haklıymış gibi trip atıyor bana benimle konuşmuyor . Doğum günü var dogum gününü kutladım sarıldım öptüm oda beni öptü yüzüme bile bakmadan şaşırdım uyumadan önce alnımdan öptü soguk bi şekilde iyi geceler dedi ve yattı ben artık ne yapıcagımı bilmiyorum güzellikle konuşuyorum olmuyor seni ilgilendirmez diyor surat yapıyorum oda bana yapıyor Çok sabrettim hala da öyleyim ne yapmam gerekir sizce ?