Neocate Junior Alerji Maması ihtiyacımız var.

Ben 5. Aydan beridir hipp 5 tahıllı mamasını ıhlamur ile pişirip veriyorum
Denemediyseniz belki fikir olur
Bende hippin pirinçli yulaflı ve tahıllı mamasını kullanıyorum inanılmaz işimize yaradı birde ben sütsüz cici bebeler yapıyorum blanderla çekip veriyorum biberonla ama yine neocate katıyorum artı kalorili olsun diye fantomalt katıyorum kızım çok zayıf çünkü kilo alamıyor

Malesef bende de yok kizim alerjik bir bebek aptamilin mamasini kullanıyoruz ikinci el sitelerinde uygun fiyata satiyorlar isterseniz bakın bi

Merhaba bende aptamil alerji mamaso var eger illa neocate demezseniz gonderebilirim sanirim 2 kutu var

Tam tahıllı olduğu için kullanılıyor bende kullanıyorum yeter ki içinde süt olmasın

Yok cnm çileklisi alerji yapmadı hiç sizde nasıl tepkiler veriyor vücudu bizde ishal ve kusma çok şiddetli Bi şekilde oluyordu
Ilk iki yıl şiddetli ishal

Ek gıdaya tamamen geçişle belirtilerimiz yüzde ve popoda kızarıklık
Geniz eti şişmesi
Geniz akıntısı

Onu hiç kullanmadım evet oda alerji için Bi bakalım neocate Junior belki denk gelir 😊 çok teşekkür ediyorum ♥️
Rica ederim ama sanırım neocate nin tadı bayağ kötüymüş ablam yeğenim için kullanırken söylerdi.😐Allah ım tüm allerjik bebeklere şifasını versin.Çok geçmiş olsun size de.💜

Ilk iki yıl şiddetli ishal

Ek gıdaya tamamen geçişle belirtilerimiz yüzde ve popoda kızarıklık
Geniz eti şişmesi
Geniz akıntısı
Benim kızıma infatrini verdiler kilo alsın diye ama acillik olduk tam 4 kez verdi Dr ısrarla hemde kızımın ameliyat döneminde tabi süt alerjisi dşye anlamadılar ben bebelac verdim hastaneye çocuk rahatladı ama kusmaları durmadı similac alimentum verdi Bi Dr onunla rahatladı onun tadı berbat kokusuda ama sonda vardı burnunda o yüzden sıkıntı olmadı. Sonrasındada tadını sevdi hala ilaçlarını ona katıp veriyorum
Rica ederim ama sanırım neocate nin tadı bayağ kötüymüş ablam yeğenim için kullanırken söylerdi.😐Allah ım tüm allerjik bebeklere şifasını versin.Çok geçmiş olsun size de.💜
Evet bize göre kötü ama kızım tadı kötü şeyleri nedense seviyor çok ilginç 😁 neocate Junior aromalı olanlar güzel ama

Merhaba
Elinde Neocate Junior Alerji Maması olan var mı? Bebeğimin yaşı geçtiği için raporu bitti ve artık devlet rapor çıkartmıyor ama inek sütü alerjisi devam ediyor. 3 yaşında özel gereksinimli bir kızım var ve biberon dışında beslenemiyor.

Lütfen artık mamayı bırakan arkadaşlar varsa bana ulaşabilirler mi?
Sahibinden de bu tarz ilanlar gördüm onlarla iletişime geçebilirsiniz bnce

Merhaba
Elinde Neocate Junior Alerji Maması olan var mı? Bebeğimin yaşı geçtiği için raporu bitti ve artık devlet rapor çıkartmıyor ama inek sütü alerjisi devam ediyor. 3 yaşında özel gereksinimli bir kızım var ve biberon dışında beslenemiyor.

Merhaba. Gastroentroloji doktorunuz yazmıştır mamayı. Onlar gerekli gördüğünde uzatabiliyorlar. Görüşün mutlaka.

Merhaba. Gastroentroloji doktorunuz yazmıştır mamayı. Onlar gerekli gördüğünde uzatabiliyorlar. Görüşün mutlaka.
Gerekli başvurular yapıldı ama 2 aydan beri bekliyoruz sgk onay vermiyor eczaneden alamıyoruz gerekli açıklamayı ilk sayfalarda yazdım teşekkür ederim

Sahibinden de bu tarz ilanlar gördüm onlarla iletişime geçebilirsiniz bnce
Evet bakıyorum bende çok pahalı satıyorlar sonuçta bedava alınıyor eczaneden önceliğim elinde olup vermek isteyenler çünkü zaten kızım özel gereksinimli onun için herşeyi düşünmek zorundayız maddi manevi ❤️ çok teşekkür ederim ilgilinz için

Gerekli başvurular yapıldı ama 2 aydan beri bekliyoruz sgk onay vermiyor eczaneden alamıyoruz gerekli açıklamayı ilk sayfalarda yazdım teşekkür ederim
Bizim de bitmek üzere ama doktorumuz uzatırız demişti ona istinaden söyledim. Umarım bir an önce onay verilir.

Bizim de bitmek üzere ama doktorumuz uzatırız demişti ona istinaden söyledim. Umarım bir an önce onay verilir.
Amin İnşaAllah 🤲 kaç yaşında sizin çocuğunuz birde sizin uzatılınca doktorunuza sorabilir misiniz tanı olarak ne yazdı diye ya bnm anlamadığım engelli Bi çocuk için neden bu kadar tantana çıkarılıyor zaten çocuk ek gıda alamıyor yutma terapistine gidiyoruz yediği sadece çorba kaşıkla yani oda sadece un çorbası tadı değişik şeyleri yemiyor pütürlü yiyemiyor kusuyor. Neocate ben her şeyine katıyorum blanderla çekip mama tadı olunca biberonla yiyor Allah'tan

Amin İnşaAllah 🤲 kaç yaşında sizin çocuğunuz birde sizin uzatılınca doktorunuza sorabilir misiniz tanı olarak ne yazdı diye ya bnm anlamadığım engelli Bi çocuk için neden bu kadar tantana çıkarılıyor zaten çocuk ek gıda alamıyor yutma terapistine gidiyoruz yediği sadece çorba kaşıkla yani oda sadece un çorbası tadı değişik şeyleri yemiyor pütürlü yiyemiyor kusuyor. Neocate ben her şeyine katıyorum blanderla çekip mama tadı olunca biberonla yiyor Allah'tan
Çok haklısınız. Bende anlam veremedim. Benim de oğlumun genetik bir sendromu var. Çözger raporumuz var bizim de. Ama doktorumuzun söylediği böyleydi. Sürekli yeni prosedürler geliyor filan belki de değişti. Ben yakın zamanda gideceğim. Geri dönüşüm aldığımda sizinle de paylaşırım mutlaka. Neredesiniz acaba?

Çok haklısınız. Bende anlam veremedim. Benim de oğlumun genetik bir sendromu var. Çözger raporumuz var bizim de. Ama doktorumuzun söylediği böyleydi. Sürekli yeni prosedürler geliyor filan belki de değişti. Ben yakın zamanda gideceğim. Geri dönüşüm aldığımda sizinle de paylaşırım mutlaka. Neredesiniz acaba?
2 aydan beri bekliyoruz bakalım inş sonuç alırız bende gidip tekrardan görüşeyim belki bir sonuç alabiliriz

Mf
Merhaba

Malasef Bende yok çok geçmiş olsun Rabbim şifasını versin

Merhaba oğlumda süt alerjik aptamil pregomin as kullanıyoruz neocate ile eşdeğer isterseniz gönderebilirim

X