evet canım etkili olur kesinlikle devam et yapmaya :)denedim ve sonuç çok güzel oldu =) ben içine badem yağı kattım evde o vardı =) ayaklarıma da uyguladım. benim topuklarım çok serttir cildimin çok kuru olmasından kaynaklanıyor sanırım =/ ve onlarda yumuşadı büyük ölçüde haftada bi kaç kez tekrarlamayı düşünüyorum böylece daha kalıcı olacaktır. =))
evet elleri bembeyaz yapmasını onaylıyorum cnkü içinde kahve var kahve yaşlanma etiklerinde peeling yapmada beslemesınde yumuşatmasında cok etkilidr :)denedim çok güzel oldu ben gül suyuda ekledim biraz dahada etkili oldu sanırım eller beyazlıyor bu tarifle
canım kayısı yağı cilt kuruluğuna iyi geliyor. kullanmanda sakınca yok ama ben badem yağını ya da zeytinyağını öneriyorum :)badem yağı yerine kayısı yağı eklesem olmaz mı?
evet canım etkili olur kesinlikle devam et yapmaya :)
peki bunu yüze de uygulayabiliyor muyuz? deneyen oldu mu ? =)
ay evet deneyen varmıı??
ama içinde yağ olduğundan tüylenme yaparmı yüzde onu düşünmek lazım :26::26:
ay evet deneyen varmıı??
ama içinde yağ olduğundan tüylenme yaparmı yüzde onu düşünmek lazım :26::26:
bende düşündüm onu el ve ayaklarıma yaparken badem yağı katmıştım. genelde onu kaş çıkması için kullnıyorlar yani tüylenme yapabilir. ama yüze iyi gelen farklı yağlar var formlarda gördüğüm onlardan kullanılabilir bence.
bende düşündüm onu el ve ayaklarıma yaparken badem yağı katmıştım. genelde onu kaş çıkması için kullnıyorlar yani tüylenme yapabilir. ama yüze iyi gelen farklı yağlar var formlarda gördüğüm onlardan kullanılabilir bence.
haklısınn aslında onları araştırıp yeni bi formül denenebilir canım
haklısınn aslında onları araştırıp yeni bi formül denenebilir canım
ben yüzüme hiç dnemiş değilim ve de düsünmüyorum yapmayı kızlar. vazelin her cilde iyi gelmez hele tuz şeker. bence başka maskelerle idare edin. bunu el ve ayaklarınıza yapın.
badem yağı çok iyi bir nemlendirici. bende tüy sorunu yok canım. zaten tüy olan yerlere sürmeyın eger öyle bir sorununuz varsa
yüze denemeyin derim kızlar. vazelin , tuz kahve şeker her cilde iyi gelen şeyler degil dikkatli olun. kaş yapayım derken göz çıkmasın da :)
ben yaptım ama nerde hata yaptım bilmiyom vazelinle zeytinyağı karışınca elimdeki yağı arıtamadım defalarca sabunladım vıcık vıcık bişiy oldu
yüze denemeyin derim kızlar. vazelin , tuz kahve şeker her cilde iyi gelen şeyler degil dikkatli olun. kaş yapayım derken göz çıkmasın da :)
kesinlikle yüz sonuçta =/ uyarıyı dikkate alıcam =)
kesinlikle yüz sonuçta =/ uyarıyı dikkate alıcam =)
iyi edersin valla canım :) o kadar maske var yüz tipine uygununu secıp onu kullan derim
iyi edersin valla canım :) o kadar maske var yüz tipine uygununu secıp onu kullan derim
ama güvenemiyorum her markaya doğal şeyler daha iyi gibi geliyor bana
ama güvenemiyorum her markaya doğal şeyler daha iyi gibi geliyor bana
güvendiğin marka varsa onu kullan yoksada cilt tipine göre uygun doğal maske yap güzelim :)
bende bunu deneyeceğim ellerimden çok çekiyorum çünkü..teşekkür ederiz :)
Bende biraz önce denedim ve dener denemez etkisini gösterdi abim bile elin ne kadar yumuşak olmuş dedi yani o kadarr!!
Ben limonu biraz fazla koydum tırnaklarımı beyazlatsın ve daha güzel koku versin diye gerçekten çok iyi formül talım saol :)) <3
güzel olacağından eminim :) şimdiden kolay gelee :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?