Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sumoshcum bu 2 veya 3 uygulayışım ayaklarım yumuşadı baya =) az önce de sirekli bi tarifle ayaklarımı ponzaladım ve ardından bu tarifi uyguladım ohh çok güzel oldu. bi kaç uygulamadan sonra hepten toparlanacağına eminim =) ellerimden bahsetmeme gerek yok sanırım pamuk gibiler dokunmaya kıyamıyorum =) yaz da geliyor ohhh misss =) teşekkürler canım tarif için =*
yarın ilk işim bunu denemek olucak tatil öncesi iyi olucak
olumlu yorumlar çok hoşuma gitti yaa :) ben cok begenıyodum ama sızlerın begenecegını dusunmezdım :) daha da cabuk duzelır ınsallah ayakların canım. kolay gelsin..
2 / 3 uygulamada böyle olduysa düzelir canım =) neden beğenmeyelim gayet güzel bence
süper bir tarif:)emeğinize sağlı:)ilk fırsatta deneyeceğim.özellikle ayaklarım için denemek istiyorum.biraz sert ayaklarım var ve yumuşacık olsun istiyorum:)) yalnız bende sıvı vazelin var, olur mu acaba?
burda okuduğumdan beri arada ben de yapıyorum 10 dakika falan bekletiyorum gerçekten çok güzel
ben Türk kahvesi telvesini atmam onunla da ovarım ellerimi o da yumuşatıyor