• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nem + Yumuşaklık + Peeling + Bakım Tarifi Veriyorum İlgilenenler Buyrun Gelin :)

sumoshcum bu 2 veya 3 uygulayışım ayaklarım yumuşadı baya =) az önce de sirekli bi tarifle ayaklarımı ponzaladım ve ardından bu tarifi uyguladım ohh çok güzel oldu. bi kaç uygulamadan sonra hepten toparlanacağına eminim =) ellerimden bahsetmeme gerek yok sanırım pamuk gibiler dokunmaya kıyamıyorum =) yaz da geliyor ohhh misss =) teşekkürler canım tarif için =*

olumlu yorumlar çok hoşuma gitti yaa :) ben cok begenıyodum ama sızlerın begenecegını dusunmezdım :) daha da cabuk duzelır ınsallah ayakların canım. kolay gelsin..

olumlu yorumlar çok hoşuma gitti yaa :) ben cok begenıyodum ama sızlerın begenecegını dusunmezdım :) daha da cabuk duzelır ınsallah ayakların canım. kolay gelsin..

2 / 3 uygulamada böyle olduysa düzelir canım =) neden beğenmeyelim gayet güzel bence

süper bir tarif:)emeğinize sağlı:)ilk fırsatta deneyeceğim.özellikle ayaklarım için denemek istiyorum.biraz sert ayaklarım var ve yumuşacık olsun istiyorum:)) yalnız bende sıvı vazelin var, olur mu acaba?

süper bir tarif:)emeğinize sağlı:)ilk fırsatta deneyeceğim.özellikle ayaklarım için denemek istiyorum.biraz sert ayaklarım var ve yumuşacık olsun istiyorum:)) yalnız bende sıvı vazelin var, olur mu acaba?

rica ederim tatlımm .. canım bi sorun cıkcagını düsünmüyorum vazelin sonucta. sen göz kararı ölçülerine göre yap :)

Ben de ayakalrımın sertliğinden şikayetçiyim :(( şuan iş yerimdeyim ve bi an önce eve gidip denemek için sabırsızlanıyorum...

şuanda hazırladım . ellerime sürmek sabırsızlanıyorum. koku muhteşem:))) hatta yeğenim sürdü cimcime:)):1::1: benden meraklı :9:. sonucu yazarım..:34::34:

Son düzenleme:
veeeee sonuççç 45 dk bekletmiştim. yumuşacık, pamuk gibi eller :)))) artık sürekli yaparım ben bu bakımı...

Ben dün yaptım ama sabırsızlığımdan 15 dk anca bekletmişimdir :)) Az bekletmeme rağmen mükemmeldi sonuç :) Haftaya yaptığımda 1 saat bekletirim artık :))

en sabırsız benmişim galba, 5 dk beklettim:9: herkes kıskanırdı ellerimi yumuşak olduğu için, sadece tırnaklarımdaki etleri daha kolay itmek için yapmıştım ama yumuşaklığa da hayran oldum! pamuk gibi oldular resmen :9: çok sevdim bunu ben :9:

burda okuduğumdan beri arada ben de yapıyorum 10 dakika falan bekletiyorum gerçekten çok güzel
ben Türk kahvesi telvesini atmam onunla da ovarım ellerimi o da yumuşatıyor:46:

burda okuduğumdan beri arada ben de yapıyorum 10 dakika falan bekletiyorum gerçekten çok güzel
ben Türk kahvesi telvesini atmam onunla da ovarım ellerimi o da yumuşatıyor:46:

türk kahvesını eskıden ellern uzerınde lekelenme olmasın dıye yaslanma etkılerıne karsı peelıng olarak kullanırlarmıs smdı bır suru krem var kımse oturup ugrasmıyor ama bence muhtesem. 2 dakıkasını almıyor ınsanın hem de dogal yani anlayana tabı :)

$Sümoşş1663.jpg $Sümoşş1661.jpg

umarım yükleyebilmişimdirr.. sag elimin orta ve serce tırnagı kırıldı. onlar da uzarlar ınsallah :)

Back