• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nem + Yumuşaklık + Peeling + Bakım Tarifi Veriyorum İlgilenenler Buyrun Gelin :)

denedim ve sonuç çok güzel oldu =) ben içine badem yağı kattım evde o vardı =) ayaklarıma da uyguladım. benim topuklarım çok serttir cildimin çok kuru olmasından kaynaklanıyor sanırım =/ ve onlarda yumuşadı büyük ölçüde haftada bi kaç kez tekrarlamayı düşünüyorum böylece daha kalıcı olacaktır. =))
evet canım etkili olur kesinlikle devam et yapmaya :)

denedim çok güzel oldu ben gül suyuda ekledim biraz dahada etkili oldu sanırım eller beyazlıyor bu tarifle:42:
evet elleri bembeyaz yapmasını onaylıyorum cnkü içinde kahve var kahve yaşlanma etiklerinde peeling yapmada beslemesınde yumuşatmasında cok etkilidr :)
badem yağı yerine kayısı yağı eklesem olmaz mı?
canım kayısı yağı cilt kuruluğuna iyi geliyor. kullanmanda sakınca yok ama ben badem yağını ya da zeytinyağını öneriyorum :)

ayyy işyerindeyim şu ann keşkee evde olsammm bi an önce denemek istiyorumm :9::9:
uygulaması kolay malzemeler kolayy yorumlar süperr..
süper bi tarif bu arkadaşım bizlerle paylaştığın için teşekkürler :54:

ben yaptım ama nerde hata yaptım bilmiyom vazelinle zeytinyağı karışınca elimdeki yağı arıtamadım defalarca sabunladım vıcık vıcık bişiy oldu:5:

ay evet deneyen varmıı??
ama içinde yağ olduğundan tüylenme yaparmı yüzde onu düşünmek lazım :26::26:

bende düşündüm onu el ve ayaklarıma yaparken badem yağı katmıştım. genelde onu kaş çıkması için kullnıyorlar yani tüylenme yapabilir. ama yüze iyi gelen farklı yağlar var formlarda gördüğüm onlardan kullanılabilir bence.

bende düşündüm onu el ve ayaklarıma yaparken badem yağı katmıştım. genelde onu kaş çıkması için kullnıyorlar yani tüylenme yapabilir. ama yüze iyi gelen farklı yağlar var formlarda gördüğüm onlardan kullanılabilir bence.

badem yağı çok iyi bir nemlendirici. bende tüy sorunu yok canım. zaten tüy olan yerlere sürmeyın eger öyle bir sorununuz varsa

bende bunu deneyeceğim ellerimden çok çekiyorum çünkü..teşekkür ederiz :)

Bende biraz önce denedim ve dener denemez etkisini gösterdi abim bile elin ne kadar yumuşak olmuş dedi yani o kadarr!!
Ben limonu biraz fazla koydum tırnaklarımı beyazlatsın ve daha güzel koku versin diye gerçekten çok iyi formül talım saol :)) <3

Bende biraz önce denedim ve dener denemez etkisini gösterdi abim bile elin ne kadar yumuşak olmuş dedi yani o kadarr!!
Ben limonu biraz fazla koydum tırnaklarımı beyazlatsın ve daha güzel koku versin diye gerçekten çok iyi formül talım saol :)) <3

bişey değil tatlımmm :)

güzel olacağından eminim :) şimdiden kolay gelee :)

sumoshcum bu 2 veya 3 uygulayışım ayaklarım yumuşadı baya =) az önce de sirekli bi tarifle ayaklarımı ponzaladım ve ardından bu tarifi uyguladım ohh çok güzel oldu. bi kaç uygulamadan sonra hepten toparlanacağına eminim =) ellerimden bahsetmeme gerek yok sanırım pamuk gibiler dokunmaya kıyamıyorum =) yaz da geliyor ohhh misss =) teşekkürler canım tarif için =*

Back