Nem + Yumuşaklık + Peeling + Bakım Tarifi Veriyorum İlgilenenler Buyrun Gelin :)

Wuu Huu! denedim ve harika oldu ellerim bembeyaz pamuk gibi hatta annem de yaptı.ama bi ton söylendi bana yok çok yağlı bişeymiş ortalığı kirletmişim felan.ama sonucu görünce çıt çıkarmadı daha

bi de yaparken dişlerim gıcır gıcır oldu size de oluyo mu :)))

arada yapmayı düşünüyorum.hatta bi daha ki sefere ayaklarıma da yapcam. bunu ne kadar sıklıkla yapabiliriz onu merka ettiydim?

...ve evlenince sevgilime de yapicam

canım hiçbi zararı yok ne zaman ihtiyacın olursa yap :)) kocana da yaparsın inşallah

bugün yine yaptım hem ellerime hem ayaklarıma harika oldu yumuşacık ayaklarımı okşayıp duruyom

ilk fırsatta uygulıycam bu tarifi,yerini kaybetmemek için yazdım bu yorumu acaba geceden sürsek eldiven taksak,sabah yıkasak olur mu

olur canım zaten söyledim ne kadar bekletirseniz size kalmış. gece daha iyi beslenir cilt. o yüzden sakıncası yok :)

bende anneme yaptım dün akşam o da çok beğendi :)

ben de anneanneme ve anneme yapcam bugün:) dün anneanneme dokundurttum elimi bayıldı bana bir saklama kabına hazırla arada yaparım diyor..acaba dururmu ki bozulmaz mı

ben de anneanneme ve anneme yapcam bugün:) dün anneanneme dokundurttum elimi bayıldı bana bir saklama kabına hazırla arada yaparım diyor..acaba dururmu ki bozulmaz mı

yok canım bozulmaz. bnde bazen öyle yapıyorum. mesela geceden yapıyorum hazırlıyorum. porselen bir kasem var kapaklı onu güzelce kapatıp saklıyorum. bozulmuyor fakat sertleşebilir sakın buz dolabına koyma oda sıcaklığında dursun :)

şimdi ellerime ve ayaklarıma sürdüm,üstüne eldiven ve çoraplarımı giydim,sabah yıkıycam

Hemen şmdi deniyorum bakalım nasıl olcak :) Sonucu bildirirm :)

dene canım yorumu bekliyorumm :)

Denedim bence gayet güzel ben bide naylon eldiven geçirdim 1 saat kadar kaldı ellerini yıkar yıkamaz mükemmel bi pürüzsüzlük yumuşaklık ayrıca beyazlattığınıda farkettm ama bence bi kaç gün arayla sürekli yapmak gerek öyle daha iyi sonuç verir diye düşünüyorum bn bugunde yapıcam taki ellerm braz düzelene kadar braz fazla yıpranmış sanırım Kızlar bu arada sade kahveyi içtikten snra fincanda veya cezvede kalan telveyle ellerinizi bi güzel ovun oda çok iyi geliyo :)

şu anda türk kahvesi yaptım içiyorum ve diğer malzemeleri hazırlamış bulunuyorum :) begendiğine sevindim canım her gün yapma da 2 günde bir yap. etkisini uzun vadede göstermesi için. :) kolay gelsinn :)

güzel olacağından eminim :) şimdiden kolay gelee :)

denedim ve sonuç çok güzel oldu =) ben içine badem yağı kattım evde o vardı =) ayaklarıma da uyguladım. benim topuklarım çok serttir cildimin çok kuru olmasından kaynaklanıyor sanırım =/ ve onlarda yumuşadı büyük ölçüde haftada bi kaç kez tekrarlamayı düşünüyorum böylece daha kalıcı olacaktır. =))

denedim çok güzel oldu ben gül suyuda ekledim biraz dahada etkili oldu sanırım eller beyazlıyor bu tarifle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…