Nem + Yumuşaklık + Peeling + Bakım Tarifi Veriyorum İlgilenenler Buyrun Gelin :)

olumlu yorumlar çok hoşuma gitti yaa :) ben cok begenıyodum ama sızlerın begenecegını dusunmezdım :) daha da cabuk duzelır ınsallah ayakların canım. kolay gelsin..

olumlu yorumlar çok hoşuma gitti yaa :) ben cok begenıyodum ama sızlerın begenecegını dusunmezdım :) daha da cabuk duzelır ınsallah ayakların canım. kolay gelsin..

2 / 3 uygulamada böyle olduysa düzelir canım =) neden beğenmeyelim gayet güzel bence

süper bir tarif:)emeğinize sağlı:)ilk fırsatta deneyeceğim.özellikle ayaklarım için denemek istiyorum.biraz sert ayaklarım var ve yumuşacık olsun istiyorum:)) yalnız bende sıvı vazelin var, olur mu acaba?

süper bir tarif:)emeğinize sağlı:)ilk fırsatta deneyeceğim.özellikle ayaklarım için denemek istiyorum.biraz sert ayaklarım var ve yumuşacık olsun istiyorum:)) yalnız bende sıvı vazelin var, olur mu acaba?

rica ederim tatlımm .. canım bi sorun cıkcagını düsünmüyorum vazelin sonucta. sen göz kararı ölçülerine göre yap :)

Ben de ayakalrımın sertliğinden şikayetçiyim ( şuan iş yerimdeyim ve bi an önce eve gidip denemek için sabırsızlanıyorum...

şuanda hazırladım . ellerime sürmek sabırsızlanıyorum. koku muhteşem:))) hatta yeğenim sürdü cimcime:)) benden meraklı . sonucu yazarım..

Son düzenleme:
veeeee sonuççç 45 dk bekletmiştim. yumuşacık, pamuk gibi eller :)))) artık sürekli yaparım ben bu bakımı...

Ben dün yaptım ama sabırsızlığımdan 15 dk anca bekletmişimdir :)) Az bekletmeme rağmen mükemmeldi sonuç :) Haftaya yaptığımda 1 saat bekletirim artık :))

en sabırsız benmişim galba, 5 dk beklettim herkes kıskanırdı ellerimi yumuşak olduğu için, sadece tırnaklarımdaki etleri daha kolay itmek için yapmıştım ama yumuşaklığa da hayran oldum! pamuk gibi oldular resmen çok sevdim bunu ben

burda okuduğumdan beri arada ben de yapıyorum 10 dakika falan bekletiyorum gerçekten çok güzel
ben Türk kahvesi telvesini atmam onunla da ovarım ellerimi o da yumuşatıyor

burda okuduğumdan beri arada ben de yapıyorum 10 dakika falan bekletiyorum gerçekten çok güzel
ben Türk kahvesi telvesini atmam onunla da ovarım ellerimi o da yumuşatıyor

türk kahvesını eskıden ellern uzerınde lekelenme olmasın dıye yaslanma etkılerıne karsı peelıng olarak kullanırlarmıs smdı bır suru krem var kımse oturup ugrasmıyor ama bence muhtesem. 2 dakıkasını almıyor ınsanın hem de dogal yani anlayana tabı :)

umarım yükleyebilmişimdirr.. sag elimin orta ve serce tırnagı kırıldı. onlar da uzarlar ınsallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…