paylaşım için saol ben yaptım bi kaç kez ciddi ciddi enfes bişiy oldu ya yumuşak canlı ölü hücrelerin uçtuğu belli tırnak etlerimden
birşey değil canım kendi tarifinmiş gibi kullan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
paylaşım için saol ben yaptım bi kaç kez ciddi ciddi enfes bişiy oldu ya yumuşak canlı ölü hücrelerin uçtuğu belli tırnak etlerimden
Wuu Huu! denedim ve harika oldu ellerim bembeyaz pamuk gibi hatta annem de yaptı.ama bi ton söylendi bana yok çok yağlı bişeymiş ortalığı kirletmişim felan.ama sonucu görünce çıt çıkarmadı daha
bi de yaparken dişlerim gıcır gıcır oldu size de oluyo mu :)))
arada yapmayı düşünüyorum.hatta bi daha ki sefere ayaklarıma da yapcam. bunu ne kadar sıklıkla yapabiliriz onu merka ettiydim?
...ve evlenince sevgilime de yapicam
bugün yine yaptım hem ellerime hem ayaklarıma harika oldu yumuşacık ayaklarımı okşayıp duruyom
bende anneme yaptım dün akşam o da çok beğendi :)
ben de anneanneme ve anneme yapcam bugün:) dün anneanneme dokundurttum elimi bayıldı bana bir saklama kabına hazırla arada yaparım diyor..acaba dururmu ki bozulmaz mı
tarif basit ve kolay =) yorumlarda güzel akşam evde hemen uygulayacağım bende =)
dene canım yorumu bekliyorumm :)
güzel olacağından eminim :) şimdiden kolay gelee :)