Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni şekilde korunuyoruz ama geri cekilme hiç güvenilir deilmişİlaç+geri çekilme (geri çekilmenin güvenilir bir korunma yöntemi olmadığını biliyorum ama prezervatif kullanamadm ben)
Değil canım evet ama ilaçla da korunduğum için geri çekilmenin pek ber etki oluşturacağını zannetmiyorum.. prezervatif beni çok tahriş etti onu kullanamıyoruz ne yazk kiAyni şekilde korunuyoruz ama geri cekilme hiç güvenilir deilmiş
spiral+prezervatif yapabilirsiniz.Bayanlar 2 çocugum var biri 4. biri 1.5 yaşinda Allah herkeze Nasib etsin ama. hamile kalirim diye korkuyorum.. eşim korunuyor ama en güvenilir korunma nedir? bilmiyorum siz nasil korunuyorsunuz yardimci olurmusunuz şimdiden teşekkür ederim
İnsan yinede tedirgin oluyorDeğil canım evet ama ilaçla da korunduğum için geri çekilmenin pek ber etki oluşturacağını zannetmiyorum.. prezervatif beni çok tahriş etti onu kullanamıyoruz ne yazk ki
Öyle bazen alp test yapıyorum ne olur ne olmaz diye. Ama ilaçın saatni hiç aksatmıyorum.. bu çok önemli koruma sağlaması için canılİnsan yinede tedirgin oluyor
Bende ayni şekilde ignemi düzenli olarak vuruluyorum ama kesinliklede eşim geri çekiyor güvenemiyorumÖyle bazen alp test yapıyorum ne olur ne olmaz diye. Ama ilaçın saatni hiç aksatmıyorum.. bu çok önemli koruma sağlaması için canıl
Kesin bir yöntem olsa korunmak içinÖyle bazen alp test yapıyorum ne olur ne olmaz diye. Ama ilaçın saatni hiç aksatmıyorum.. bu çok önemli koruma sağlaması için canıl
Daha hiç çocuk istemiyorsan Yumurtalıklarını bağlat.. Valla bu işin kesini yok her korunma yönteminde risk var.. Hapı düzenli kullanıp ekstra önlem almayıp yıllarca korunabilenler var.. Eğer nasipte varsa yapacak birşey yok.. siz prezervatif denediniz mi ?Bende ayni şekilde ignemi düzenli olarak vuruluyorum ama kesinliklede eşim geri çekiyor güvenemiyorum
Ah yün çorap ahh ..Ha gönül isterdi ki yün çorap kullanıyorum diyeyim, ama spiral.
Evet prezervatif denedim 23 yaşimdayim bu yaşta baglamiyorlarmişDaha hiç çocuk istemiyorsan Yumurtalıklarını bağlat.. Valla bu işin kesini yok her korunma yönteminde risk var.. Hapı düzenli kullanıp ekstra önlem almayıp yıllarca korunabilenler var.. Eğer nasipte varsa yapacak birşey yok.. siz prezervatif denediniz mi ?
Ay canm çok küçük evlenmşsin.. Neyse eğer prezervatif sana bir zarar vermiyorsa 3 lü koruma yapabilirsin. İlaç+prezervatif+geriçekilme..Evet prezervatif denedim 23 yaşimdayim bu yaşta baglamiyorlarmiş
Küçük evlendim hayat. İgne vuruluyorum inşallah Bi sikinti yaşamam pandemi bitinceye kadar. sonra ya spiral,taktircam. yada deri,alti implant.Ay canm çok küçük evlenmşsin.. Neyse eğer prezervatif sana bir zarar vermiyorsa 3 lü koruma yapabilirsin. İlaç+prezervatif+geriçekilme..
Anladım canım. Bana spiral için sezeryan olduğumdan dolayı pek önerilmedi.. spralde de kontrollerini olman lazım. Kayma durumu falan da olabiliyormuş. Spiralleyken de ekstra korunma yapmalısın unutma. İyi geceler.Küçük evlendim hayat. İgne vuruluyorum inşallah Bi sikinti yaşamam pandemi bitinceye kadar. sonra ya spiral,taktircam. yada deri,alti implant.
Cevaplariniz için teşekkür ederim. Taktirirsam eşim korunur yine bu yaşta 3 çocuk çok agir sorumluluk ikisine zor yetişiyorum iyi gecelerAnladım canım. Bana spiral için sezeryan olduğumdan dolayı pek önerilmedi.. spralde de kontrollerini olman lazım. Kayma durumu falan da olabiliyormuş. Spiralleyken de ekstra korunma yapmalısın unutma. İyi geceler.![]()
malesef hemde hıc degıl 3.kez hamılelıkyasıyorum su an bu yönteme guvendıgım ıcınAyni şekilde korunuyoruz ama geri cekilme hiç güvenilir deilmiş