• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler oluyor cok korktum

meleklerkorusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
943
40
118
İstanbul
Merhaba hanimlar,
Dun bir his, bir duygu, dusunce yasadim ve cok korktum. Yaklasik 1 sene once de yasamistim.
Durup dururken, aniden hayat anlamsiz geldi. Hayatimdaki herkes. Yanimdaki esim. Yasamak. Aileme duydugum sevgi. Tum duygular.yasam.bir anda her sey anlamsizlasti. Cok korkutucuydu.bir kac dakika surdu.
Bu konuda bilgisi olan var mi? Aklimi mi kaciriyorum yoksa depresyon mu? Daha once boyle bi sey yasayan oldu mu?

Oluyor öyle. Bir boşluk. Bir hissizlik. Alabildiğine olumsuzluk sevgisiz gibi. Nasıl bir açıklaması oluyor bilmiyorum ama ben maneviyata sarılınca biraz daha iyi hissediyorum. Neden oluyor bilmiyorum bende. Anlık geçici birşey.

Çok normal inanın...ben hergün muhakkak o düşünceye kapılıyorum özellikle sıkıntılı olduğum zamanlarda...kendimi boşlukta sanki hiçbişeyin anlamı yokmuş boşu boşuna yaşıyormuşum hissine kapılıyorum...çok değişik anlatılmaz bi duygu...neyin başlangıcı olduğunu söylemem doğru olmaz ben panik atak yaşayan biriyim kafama çok şey takan ve büyüten biriyim...hassas çok düşünen insanların yaşadığı şeyler bunlar...bu düşünce sizin depresyonda yada hasta oldğunuz anlamına gelmez bazen insanın aklına ansızın düşer böyle düşünceler...sık sık olmadığı sürece önemsemeyin..

Back