• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neler oluyor bana?

aycha05

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2009
187
0
96
38
İstanbul
Merhaba
24 yaşındayım bir şirkette danışman olarak çalışıyorum.
Annem MS ve Göğüs Kanseri aralıkta ameliyat olacak. Babamı hiç sevmem küçüklüğümden gelen bir şey bu zaten anlaşamayız da kendisiyle.

Ben aslan burcuyum, burcum gereği olduğunu düşünüyorum ama bu tamamen benim ürettiğim bir bahane de olabilir tabi, evde oturmayı hiç sevmiyorum. Hafta içi işteyim hafta sonuda arkadaşlarımla vakit geçirmek istiyorum. Babam erkek arkadaşım olduğunu biliyor hatta evlenmek istediğimi de biliyor ama benim onunla vakit geçirmeme izin vermiyor. bende doğal olarak bahanelerle çıkıyorum evden hep yalan söylüyorum.annem Hep haftasonları onun yanında olayım istiyor evde yani ama ben evde olunca mutsuz oluyorum babam evdeyse eğer onun emirlerinden illallah geliyor bana evde nekadar az vakit geçirirsem okadar huzurlu oluyorum.
Geçen hafta arkadaşıma gitmek istedim diye küstü annem hemde fena küstü 1 haftadr konuşmuyor benimle evde ben yokmuşum gibi davranıyor koyduğum çayı bile içmiyor mesela.Ben başta üzülmüştüm ama şimdi umursamıyorum kendi bilir diyorum.
sürekli agresif agrasif dolaşıyorum etrafta kendimin bu halinden yoruldum resmen. Erkek arkadaşımla sürekli kavga ediyorum ve normalde ben 24 günde bir regly oluyordum bugün 32. günüm hala olmadım çıldırıcam psikolojim alt üst durumda....

Bana ne oluyor neden böyleyim neden ev bana zindan gibi geliyor neden kükrüyorum her yere?

Son düzenleme:
Back