canım birsey soracam başka topiktede yazdım ama kimse yok online oradakı yazıyı kopyalasam yardım edebilir misin:) cevabı beklemeden kopyalıyorum
selamlar...
birşey sormak istiyorum inşallah kısa sürede cevap alırım..
bugün eşimin doğum günü,yaş pasta yapmak istiyorum..
yapacağım pasta kremasında vanilyalı puding kullanılıyor
yani toz değilde danette tarzı pudinglerden
ben yalnız vanilyalısını bulamadım öncelikle nerden bulabilirim..2 aydan beri türkiyede yaşıyorum pasta malzemelerimi zor tamamladım zaten yanı tam bilemiyorum ne ne değil..dün 4 yere baktım hepsinde kakaolu pudinglerden var vanilyalı yok mu hiç?
diger sorumda çiğ kremayla ilğili..ben shlagobers diye birşey kullanıyordum çırpılıyor bu kremada çırpılıyor değil mi yani
aynı işlemi yapabilirim değil mi?
veeee son olarak pasta üzerine yazı yazacağım hangi hangi ucu kullanmalıyım ilk defa yazı yazacam
pastanın üzerine ömrün ömrüme nasip olsun yazmak istiyorum ama anlam olarak kavuşamama mı çıkıyor birine dedim ee siz evlisinz dedi benim bunu yazmamdaki amac ömrün boyunca birlikte olalımdı..
bu yazıyı mı yazsam yoksa iyi ki doğdun can yoldaşım ya da hayat arkadşım..çok heycanlıyım ...insallah yardım edersiniz..
hepinizi öpüyorum..
resmıde ekleyım
Eki Görüntüle 769272 ay bide yeni evlendim ya bu pastayı koymak icin resmdekı gibi tabağım yok unutmuşuz almayı
normal yemek takımlarında olan büyük sevıs tabagına sıgar mı kı pufff