- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Evet canım çok güzeller gerçekten sevindim seninde begenmene tatlım beklerim seninde tariflerin olursa seve seve denerimnehirnilcm senle damak zevklerimiz uyusuyor etımek tatlısı saray sarma rokoko benımde yaptıgım tarıfler ve harıka oldular aglayan kekte oyle ...bende cok ilgiliyimdir çalışmama rağmen seviyorum mutfak hobi gibi :) izlicem seni :)
benim favorilerim şehriyeli tavuk salatası,kremalı patates,közlenmiş biber,patlıcan salatası,karnıbahar salatası başlangıç ya da ara sıcak olarak üç renkli börek(pastırma havuç ıspanak)ana yemek olarak patlıcan kebabı,fırında tavuk(sade ya da çeşnili), hünkar beğendi tatlılardan da kabak,etimek kolay şekerpare çorbalardan yoğurt çorbasnda cok ıyıyımdır :) bir de un helvam güzeldir onlarıda paylasabılırsın menü hazırlamak misafir ağırlamak isteyenlere alterntf
Evet canım çok güzeller gerçekten sevindim seninde begenmene tatlım beklerim seninde tariflerin olursa seve seve denerimmutfak hobi gerçekten bendede
Canım benim çok isterim paylaşırsan memnun olurum üç renkli börek denemek istedigim bir tarif hüngar begendi aynı şekilde un helvasıda off hepsini istiyorum
Beklerim canım sabırsızlıkla bekliyorumyaptıgımda fotograflar yayınlarım üçünüde güzel yapıyorum cnm Hünkar beğendide kalıpların biraz dışına çıkıyorum paylasırım yapınca :)
yeni gördüm sayfanı canım. hayırlı uğurlu olsun. günümde bu tariflerden birini yapacağım.
Yoğutlu havuçlu meze
Malzemeler:
Yarım kilo havuç
4 yemek kaşığı sıvıyağ
1 çay kaşığı tuz
5 yemek kaşığı yoğurt
3 diş sarımsak
Yapılışı;Öncelikle havuçları rendeliyoruz ve bir tavada sıvıyağı ve tuzu ekleyerek kavuruyoruz. havuçlar yumuşayıp soğuduktan sonra, sarımsaklı yoğurt ile karıştırıyoruz.
Kuzenimde yediğimde bayılmıştım hemen eve gelip denedim meze olarak hafif tadı damaklarınızda kalıcak bir tat havuç sevmedigim halde böyle düşünüyorsam
Eki Görüntüle 651804
tariflerin cok guzeller canım..
hepsını kaydedıyorum umarım yapmak da nasıp olurrr:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?