- 3 Haziran 2013
- 4.859
- 997
- 178
- Konu Sahibi nehirnil111
-
Herkese merhabalarO kadar çeyiz topigi gezdikten sonra o kadar alınan şeyleri gördükçe insanın kendini durdurması pek mümkün olmuyor Henüz azıcık çeyizciklerim ama aldıkça çogalır derler belki baktıkçada çogalır Bunlarda benim henüz yaptıgım güzel başlangıçlarım hayallerim çok güzel birşeymiş bu çeyiz alışverişi taksitler bitsinde digerine geçeyim diye sabırsızlanıyor insan Rabbim herkese gönlündekini almayı nasip etsin bakalım begenicekmisiniz cicilerimi maşallah demeyi unutmayalım
Yemek,pasta,fincan takımım 12 kişilik
Eki Görüntüle 869273
Eki Görüntüle 869274
Çelik tencere setim 4'lü
Eki Görüntüle 869277
Çatal-Kaşık-Bıçak takımım 12 kişilik
Eki Görüntüle 869278
Düdüklü tencerem 6 LT
Eki Görüntüle 869279
Çay tepsim,çay tabağım,çay bardağım 6 kişilik
Eki Görüntüle 869300
Eki Görüntüle 869301
Eki Görüntüle 869322
Nevresim takımlarım
Eki Görüntüle 869326
Eki Görüntüle 869327
Havlularım 3'lü
Eki Görüntüle 869328
Tavam
Eki Görüntüle 869335
Saklama kaplarım 3'lü
Eki Görüntüle 869336
Rabbim nasip ederse inşallah ev anahtarımız
Eki Görüntüle 869337
Çok sağol canım benim cümlemiz inşallahgüle güle kullan cnm
Gördüm görmem mi çok şeker tatlım bence olabilir öyle bir eksik varsa çok hoşinşallah hepimizin olsun canım
senın topiğe gel ne gsötercem
Sağol canımcım daha güzelleri senin olsun inşallah
canıımmm kettleda çook güzelmiş güle güle kullan çeyizlerini hepsi biribrinden güzelll
Teşekkürederim boncuğum beğenmene sevindim daha güzelleri sana nasip olsun tatlımNehirim ne güzel bi kettle o öyle
Güle güle kullan canım
Çok teşekkürler beğenmene sevindim canım çok güzel bir tava seramik bir tek o tavam var bir de belki kısa tencerelerinden düşünebilirim korkmaz seramikte iyi gerçektenHerşey çok Modern çok güzel.
Korkmaz Tavanın aynısından bende de var
Allahım utandırmasın sağlıklı ve mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah.
Sağol canımcım daha güzelleri senin olsun inşallah:13:
çok güzel şeyler almıssın tatlımmmm güle güle kullan herseyini :)
Çok teşekkürederim canım daha daha güzelleri senin olsun inşallah
Çok teşekkürederim canım daha daha güzelleri senin olsun inşallah
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimherseyin çook güzel ve sade tercihler yapmıssınız güle güle kullanınnn
kk ya baktıkça hep fikirlerim değişiyor kimi zaman sade kimi zamanda cıvıl cıvıl olsun istiyorumm bu karışıklık nereye kadar devam edecek acaba :18::18:
Mutellam o kadar sayfa da söyledim yeni ciciler şunlar falan kaçırmışsın bakCaanım, ben görmemişim senin çeyizini
Pek güzel pek narinler maşallah Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin
Canım çok sade, hoş süper çeyizciklerin, ev anahtarın da ayrı bir harika Allah mutlulukla kullanmayı nasip etsin canm bayıldım ben görmemiştim...
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimevet o kafa karışlığı zaman zaman bende de olmuyor değil bir yanda düz sade çeyizler bir yanda peri masalından fırlamış gibi tatlı pembeler maviler ben tarzımdan vazgeçmedim ama araya öyle renklerde serpiştireceğim bir odamı o şekilde dekore edebilirim mesela sizde düşünebilirsiniz tarzınız neyse öncelik o ama diğer tarzlardan da mahrum kalmamak gerek sıkılmamak modaya ayak uydurmak adına
mutfak konusunda bir köşe cıvıl cıvıl olsun ama tabaklar felan sade olsun diye düşünüyorum dediğiniz gibi renklerden mahrum bırakmayalım hep de beyaz olmazz
Sade renklerle cıvıltıyı bir araya kullanmak hem yormaz hem her rengi kullanmış olursun güzel fikir bence
Çok teşekkür ederim beğenmenize sevindimevet o kafa karışlığı zaman zaman bende de olmuyor değil bir yanda düz sade çeyizler bir yanda peri masalından fırlamış gibi tatlı pembeler maviler ben tarzımdan vazgeçmedim ama araya öyle renklerde serpiştireceğim bir odamı o şekilde dekore edebilirim mesela sizde düşünebilirsiniz tarzınız neyse öncelik o ama diğer tarzlardan da mahrum kalmamak gerek sıkılmamak modaya ayak uydurmak adına
Mutellam o kadar sayfa da söyledim yeni ciciler şunlar falan kaçırmışsın bakSağol canımcım cümlemize inşallah
Amin canım benim cümlemize nasip olsunbeğenmene çok çok sevindim tarzlarımız benziyor zaten
Amin canım benim cümlemize nasip olsunbeğenmene çok çok sevindim tarzlarımız benziyor zaten
Evet canım herşey bizler içindoğru diyorsun canım bunlar aklımda bulunsun ilerde lazım olacak
Olsun mutellam geç olsun güç olmasınEvet canım görmemişim yaa
Maşallah gerçekten çok hoş her şeyin cidden benziyor tarzlarımız cicim
[/B]
Evet canım herşey bizler için
Olsun mutellam geç olsun güç olmasın
Sağol canım seninde herşeyin harika
Sağol canm evime alınmış tek bir iğnem yok henüz gerçi ama o da olacak inş
hayırlı uğurlu olsun hepsi:)
ev anahtarlığınıza bayıldımm:)!!!
Kendi gibi çeyizide pek cici benim bebişimin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?