Kızlar nehir ürünlerini kullanan varmı aranızda ?
İlk defa duydum sitesini inceledim modelleri çok hoşuma gitti özellikle çatal bıçak takımı,aranızda daha önceden kullananlar varmı kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok.
Bende nehirin iyi olduğunu ve yılların markası olduğunu biliyorum.. ama nehirin bir üst kalitesi aryıldız haberin olsun.. ben sana aryıldız öneririm 50 sene de garantisi var.. hem nehir hem de aryıldız satan biriyle konuştuğumda her ikisi iyidir ama aryıldız ömürlüktür demişti ben de seçimimi ona göre yapmıştım:) annemde aryıldızın tencerelerini kullanıyor, çok memnun:)
Canım merhaba..
Burada denk geldik Malum bende bu sayfalardayım
Tatlım ben çatal bıçak takımlarımı korkmaz dan aldım ama,, bizim evde kullandıklarımız nehir hala sapasağlam duruyorlar..Düşün bak annemler 23 senelik evliler..
Çeyiz hazırlığı yapıyoruz hepimiz karşılaşmamız normal askerlerimiz gelsin malum düğün şafağı sayıcaz
Valla neyi hangi marka alsam bilmiyorum insanın kafası karışıyor nehirin modellerini çok beğendim kullananlarda beğenmiş..
23 sene az değil canım demek ki kaliteli gerçekten saol yorumun için
Ben de günlük takımlarımı nehirden aldım, ayrıca çay setini de aldım. 50 yıl garantili olması ve kayınvalidemde görüp, memnuniyetini öğrenmem seçim yapmama yardımcı oldu. Hepimiz bütün çeyiz malzemelerimizi ağzımızın tadıyla, güzel günlerde kullanırız inşallah.
Ben de günlük takımlarımı nehirden aldım, ayrıca çay setini de aldım. 50 yıl garantili olması ve kayınvalidemde görüp, memnuniyetini öğrenmem seçim yapmama yardımcı oldu. Hepimiz bütün çeyiz malzemelerimizi ağzımızın tadıyla, güzel günlerde kullanırız inşallah.