• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nehir Ürünleri ?

bliiss

Nirvana
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2009
12.870
2.629
748
34
Kızlar nehir ürünlerini kullanan varmı aranızda ?
İlk defa duydum sitesini inceledim modelleri çok hoşuma gitti özellikle çatal bıçak takımı,aranızda daha önceden kullananlar varmı kalitesi hakkında hiç bir fikrim yok.

Bende nehirin iyi olduğunu ve yılların markası olduğunu biliyorum.. ama nehirin bir üst kalitesi aryıldız haberin olsun.. ben sana aryıldız öneririm 50 sene de garantisi var.. hem nehir hem de aryıldız satan biriyle konuştuğumda her ikisi iyidir ama aryıldız ömürlüktür demişti ben de seçimimi ona göre yapmıştım:) annemde aryıldızın tencerelerini kullanıyor, çok memnun:)

Teşekkür ederimm ikinize de.Nehirde 50 yıl garanti veriyormuş görünce şaşırdım bende.Birde aryıldıza bakıyım ozaman

benimkiler de nehir canım misafirlik olanlar. yemek takımıma uysun diye almıştım. çok memnunum. tavsiye ederim

Saolun kızlar çatal bıçak setini almaya karar verdim belki çay setinide alabilirim çok hoş modeller var gerçekten hem fiyatlarıda uygun

Canım merhaba..
Burada denk geldik :9: Malum bende bu sayfalardayım :1:

Tatlım ben çatal bıçak takımlarımı korkmaz dan aldım ama,, bizim evde kullandıklarımız nehir hala sapasağlam duruyorlar..Düşün bak annemler 23 senelik evliler..:34:

Tavsiye edebilirim canım benim :70:

Son düzenleme:
Çeyiz hazırlığı yapıyoruz hepimiz karşılaşmamız normal askerlerimiz gelsin malum düğün şafağı sayıcaz :9:
Valla neyi hangi marka alsam bilmiyorum insanın kafası karışıyor nehirin modellerini çok beğendim kullananlarda beğenmiş..
23 sene az değil canım demek ki kaliteli gerçekten saol yorumun için :70:

Ben de günlük takımlarımı nehirden aldım, ayrıca çay setini de aldım. 50 yıl garantili olması ve kayınvalidemde görüp, memnuniyetini öğrenmem seçim yapmama yardımcı oldu. Hepimiz bütün çeyiz malzemelerimizi ağzımızın tadıyla, güzel günlerde kullanırız inşallah.

Ben de günlük takımlarımı nehirden aldım, ayrıca çay setini de aldım. 50 yıl garantili olması ve kayınvalidemde görüp, memnuniyetini öğrenmem seçim yapmama yardımcı oldu. Hepimiz bütün çeyiz malzemelerimizi ağzımızın tadıyla, güzel günlerde kullanırız inşallah.

Amin canım inşallah :16::16:

kızlar...
nehir kullandıkça çatal bıçaklar çiziliyo mu?
o parlaklıgını koruyomu yoksa matlaşıyo mu?

aryıldız ıcınde aynı sorular geçerli...

Back