• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Negatiften sonra adet gunu pozitif gordunuzmu?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Abandon

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Mayıs 2015
198
118
103
Dusun dusun .... isin demisler 😂 kizlar bu ay ovulasyon testiyle denedim pike yakin gordugum her gunu degerlendirdim.Adetime 3 gun kaldi bugun test yaptim tertemiz beyazi gordum maalesef..Daha once dis gebelik gecirmistim ve adet gunumde silik cizgi cikmisti hcg de 5 falandi o zaman.Sormak istedigim su ki 2 3 gun once negatif gorup sonra pozitif goren var mi?Kirmizilari gormeden umudumu kesemedim.

bu arada yumurtlama olarak tahmin ettigim gunden 11 gun gecti.Bilenler bilmeyenlere bi anlatirsa cok sevinirim ❤

Benimde 11 gün geçti yumurtlama dan berrak tek çizgi ile devam ediyor bakalım daha ikinci çizgiyi görmek nasip olmadı 5 yada 6 gün var yapmama testi tekrar belirtiler var mı sende

Valla goguslerim asiri sisti normalde bu kadar sismezdi.Ama onceki dis gebeligimden hatirladigim kadariyla cok aciyordu su an oyle siddetli bi aci yok.Bide cok acikiyorum midem surekli bos resmen baska da bisey yok simdilik artik belirti aramak istemiyorum yildim vallahi.Ruyamdada test yapiyordum cift cizgi cikti ama gercekler yikici oldu 😅

teorik olarak, erken gebelik testleri ne kadar hassas olursa olsun negitifin yanlış olma payı vardır. ovulasyondan 11 gün geçtiğine göre kan testinde kesin sonuç alırsınız askında ama şu ortamda kan vermeye gitmek istememeniz çok makul tabi. bence bi kaç gün sonra yine deneyin siz, inşallah sağlıkla güzel haberleri alırsınız.

teorik olarak, erken gebelik testleri ne kadar hassas olursa olsun negitifin yanlış olma payı vardır. ovulasyondan 11 gün geçtiğine göre kan testinde kesin sonuç alırsınız askında ama şu ortamda kan vermeye gitmek istememeniz çok makul tabi. bence bi kaç gün sonra yine deneyin siz, inşallah sağlıkla güzel haberleri alırsınız.
Insallah Allahim en hayirlisini verir.Evet kan vermeye gidemem bu sekilde ogrenip sonra bi sure bekleyip direk kese gormeye gitmem lazim.

Dusun dusun .... isin demisler 😂 kizlar bu ay ovulasyon testiyle denedim pike yakin gordugum her gunu degerlendirdim.Adetime 3 gun kaldi bugun test yaptim tertemiz beyazi gordum maalesef..Daha once dis gebelik gecirmistim ve adet gunumde silik cizgi cikmisti hcg de 5 falandi o zaman.Sormak istedigim su ki 2 3 gun once negatif gorup sonra pozitif goren var mi?Kirmizilari gormeden umudumu kesemedim.
Bi gelişme varmı?

Bende burda bekleyeyim bakalım benimde 31 mayıs adet günüm bende piki gördüm o üç günü değerlendirdim ve bekliyorum ovülasyon testi de resimdeki gibi hep. Karın ağrım var göğüs ağrım var 😔

Eklentiler

• 20200525_122505.jpg
    20200525_122505.jpg
    75,8 KB · Görüntüleme: 26

Bende burda bekleyeyim bakalım benimde 31 mayıs adet günüm bende piki gördüm o üç günü değerlendirdim ve bekliyorum ovülasyon testi de resimdeki gibi hep. Karın ağrım var göğüs ağrım var 😔
Insallah hayirli haberlerini aliriz.

ben bu ay sogan kurunu denicem son sansimida oyle kullaniyim virus durumlari hafiflerse sol tupumde hidrosalphenks var onu aldiricam sonrasida Allah kerim artik.

Back