Pazara neden gitmiyorsun gitmezsen recel nasıl yapacaksın diye soran 19 yasında bırı.
Bildigin Cevriye teyze bu.
Uzun uzun cevap verme sende.
Neriman Cevriye huriye hepsi olurBende oturacak bir isim arıyordum. Benim aklıma Neriman teyze geldi...
bu cümleye sonuna kadar katılıyorum , acıklama yapmayın bır konu olunca üstü kapalı cevaplar verin bakarız hayırlısı fılan deyıp gecıstırın gıtsın .Yaptığım bir yanlışın farkına vardım ki ben onu her defasında çok ciddiye alıp uzun uzun da cevap veriyorum kendisine belkide bunu yap mamam gerekiyor.
Hayır kız vasfiye teyze tam olurNeriman Cevriye huriye hepsi olur
Görmezlikten gel ama ciddi anlamda mesafe koy.Isteyen havalı kendini beğenmiş sansın daha iyi herkes kafasına göre laf söyleyemez işte.Ben ondan inanılmaz negatif elektrik alıyorum tam böyle arkamdan konuşacak beni havalı kibirli bu gelin diye yalan yanlış anlatacak, ortalık karıştıran bir tip var onda. Bundan sonra onu hep görmemezlikten gelmeyi düşünüyorum. Sizce ?
En son ne zaman reçel yediğimi hatırlamam bile. Ne alaka öyle bir zorunluluk mu varmış agsjahsjahGeçen gün de bana diyor ki sen niye pazara gitmiyorsun yaa olur mu öyle şey reçel kavanozları nasıl yapacaksın ki diyor. Bende yapmıyorum diyorum.
Reçel yapmak pazara gitmek Cevriye teyzelik mi oluyor o ne demekse.kız yaşı gereği ergence konuşmuş,bazı tavırları rahatsız etmiş ama her şeyine bilenmişsin.gittiği günlere kadar.
19 yaşında birini bu kadar sorun edip burda aşağılayıcı laflarla linç etmekte bana enterasan geldi.pazara gidemeyecek kadar modern görümce düşmalığı yapacak kadar geleneksel bir harman olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?