Negatiflik saçan görümce

Abim evlenirken 16-17 falandım...Şimdikileri görünce şaşıyorum...Ne önceden ne şimdi böyle bir diyaloğum olamaz bile bizim sohbetimiz hal hatırı geçmez zaten...Çok farklı kafa yapıları çok tuhaf ya...

Aaay bu ne ya böyle pis kıskanç diyesim geldi Allah akıl fikir versin

Sal gitsin taktığına değmez. Kibirli ve tepeden davran da bari dedikodusu boşa gitmesin.

19 yaşındaki genc kiza kafayı siz takmişsiniz. Hiç işiniz yok mu? Ona ablalik yapacağiniza sacmaloyorsunuz

Bir an kızkardeşim yazdı sandım. Fazlası var eksiği yok. Çocuk yapamazsınız istemiyom ne demek ya. Ona mı düşmüş bunun kararı.

Bir an kızkardeşim yazdı sandım. Fazlası var eksiği yok. Çocuk yapamazsınız istemiyom ne demek ya. Ona mı düşmüş bunun kararı.
Çünkü çok şımartmışlar ve şimdi ki ergenlere asla laf söylenmiyor. Asarım keserim tarzında bir kız. Mesafemi koydum o da farkında şimdi abla abla diye dolanıyor ama iş işten geçti. Asla eski iyi niyetimi göstermem. Herkes kendi gönlünün ekmeğini yer bu hayatta ben bazı şeyleri Allaha havale ettim ve insan sınadığı yerden sınanır diyorum Allahıma bırakıyorum.

Aaay bu ne ya böyle pis kıskanç diyesim geldi Allah akıl fikir versin
Evet çok kıskandı ve çok belli etti soyadlarını almamı bile kıskanıp laf sokmuştu kendince. Ben ona ablalıkta yaptım ama haketmediğini görünce saldım kendi anası babası uğraşsın ben kendi eşimle olan hayatıma bakarım

Aynen insanların yuva kurma amacı belli kimse kaşınmıyor ki evleneyim eş ailesi derdi olsunda rahatsız olayım diye.Ama yok olgunluk malesef "bu hareketi neden yapıyorum" diye düşünmüyor insanlar.

Siz neden ona sen neden yaşıtların gibi gezip dolaşmıyorsun? Sen neden reçel kavanozu düşünüyorsun annen düşünür ! Canım neden altın günlerine gidiyorsun senin sinema günlerine katılman gerekmiyor mu? Demiyorsunuz. Bırak şu küçümeni balım ya ne derse desin ben ağzını açmasına izin vermem

Aynen insanların yuva kurma amacı belli kimse kaşınmıyor ki evleneyim eş ailesi derdi olsunda rahatsız olayım diye.Ama yok olgunluk malesef "bu hareketi neden yapıyorum" diye düşünmüyor insanlar.
Aynen öyle komforumu eş ailesi için mi bozdum diyor insan bir saatten sonra eşinle ne kadar mutlu olursan ol

Amaaan çoluk çocuğa ne kafa takiyorsunuz. . Gorumce gibi değil kardesine davranir gibi davran . Oda sana büyüklük yapamaz sende bu kadar çok kafaya takmassin.
Yani uzun uzun açıklamalar yerine bak hele yaşta recelide bilirmis diye iki makas al yanağindan.(ama küçümsemek yada dalga geçmek için değil ) Kardeşin yapsa güler öyle yapardın emin ol..cocuk daha çünkü . Ayrıca annesiyle takılabilir ondan hoslanabilir sizin elestireceğiniz birsey değilki. . Günlere de gidebilir annesi demekki arkadaş gibi ve arkadaşlık sevmeyen biri belli ki. Bu konular ayrı sorununuz ayrı. .

Sizinki yine ergenmiş, bizimki 30 una merdiven dayamış hala prenses sendromundan muzdarip. Sizinki büyüyünce utanır belki yaptığından. Ama kocaman kadın olmuşken mız mız bebek gibi davranan biri şu saatten sonra pek uslanmaz gibime geliyor.

Küçükler herşeye karışmaz. Çok bilmişlik iyi birşey değildir canım, bana demen sorun değil de dışardan itici görünüyorsun deyin. Bak birdaha ağzını açabiliyor mu.

Aaa yok o değişmez asla, ona yapılacak tek şey uzak durmak ve laflarına çat çat cevap vermek. Kadının en büyük düşmanı yine kadın oluyor ne gerek var ki böyle fesatlıklara yazık

Gorumcenizin sorunları kendisiyle seninle alakası yok emin ol herkese o sekilde davrandığı icin arkadas edinemiyordur ve dislaniyordur o yuzden takilma ve he de gec

Çok düz mantık yorum yapmışsınız. Size hayatınızda her şeye düz mantık bakmamanızı tavsiye ediyorum. Yazdıklarınız çok alakasız.
Sende 19 yaşındaki kıza düz mantık kurmuşsun kinlenecek kadar ortada bişey yok

Kimseyi küçümsediğim yok o kendi kendini o duruma düşürüyor Onun huyuna gidip bir şeyler öğretmeyede hiç uğraşamam doğrusu o kadar boş vaktim yok. Had bildirmenin ne olduğunu bildiğinizi düşünüyorum onuda uzun uzun açıklayamayacağım. Sizin dediğiniz gibi desem anlamayacak ki biraz terslersem kafasına dank edecek ama... korkmayın ölmez kimse. Bende insanım, beni düşünen yok.

Konuşmak 10 dakikanızı almaz. Hatta had bildirmek ile aynı vakte denk gelebilir. Görümce annesi yüzünden böyle olabilir ama sizin de altta kalır yanınız yok kusura bakmayın. O olgun olmayabilir ama bir de kendinize bakın isterseniz.

Ferhunde nin neclayla leylaya yaptigi gibi yapsa kizin icindeki asil benligi ortaya ciksa :)

Aynen ben de çok üzüldüm. Onunla hayat üzerine konuşmak hedef belirlemesi lazım. Arkadaş olabilirseniz ne mutlu olur sizin icin de iyi olur
Ben kendi gorumcemde denedim olmuyor öyle. Kafa sabit oluyo boyle insanlarin. Sabit fikirli oluyolar. Sen ne kadar ugrasirsan ugras hatta iki samimi ol o seni degistirip kendi gibi yapmaya çalışıyor. Cunku kendini dogru seni yanlis goruyor. Ugrasmaya degmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…