merhaba bencede en iyisi kanda beta hcg vermeniz ben cuma yaptirdim negatifdi maalesef bu gunde iki defa peceteye gelen kanama gordum pembe renkte simdilik baska gelen giden yok bakalim nasip olacak mibi daha test yapmam o zaman yaa.en sağlamı kan testi
İnş Allah nasip eder hepimize yarın negatif çıkarsa kan testi. Ben de büyük hayal kırıklığı yaşarımmerhaba bencede en iyisi kanda beta hcg vermeniz ben cuma yaptirdim negatifdi maalesef bu gunde iki defa peceteye gelen kanama gordum pembe renkte simdilik baska gelen giden yok bakalim nasip olacak mi
Allah nasip ettiyse olur insallah eger yoksada hayra yorun insallah tez zamanda saglikla kucaginiza alacaginiz bebekler nasip eder tabii bizedeİnş Allah nasip eder hepimize yarın negatif çıkarsa kan testi. Ben de büyük hayal kırıklığı yaşarım
insallah bakalim um it kesmek yok adet olmadan Allah bizede nasip eder insallahbende 13 şubatta oldum. döngümde 28-30. bugün 32. gün, test yapamıyorum öyle zavallı bi şekilde bekliyorum. adetimle birlikte aşılamaya başlıcaz
inşallah ikimizde hamileyizdir
hımm yani bi daha kan testi yaptır diyosun.haftaya gel dedi.acaba haftaya vajinadan mı ultrasonla bakar yoksa karından görünür mü?MONNA bence sen beta hcgyi iki gün sonra tekrar ettir ikiye ve daha fazla katlanmış olursa inşallah kimyasal değildir
Cetvelinize bakacak olursak bebişiniz kocaman olmuş,son durumunuz nedir merak ettim.Benimde günüm geöti ve idrarda maalesef negatif çıkıyor.Arkadaşlar bugün beta hcg yaptirdim 30 çıktı. Dr.a gösterdim gebelik görülüyor ama şuan kimyasal gibi bisey dedi. Haftaya gel keseyi görelim dedi. Yani anladım bebeği görcek ama şuan gebelik başlamamis mi yoksa çok mu yeni diye öyle dedi
Kan testi yaptırın gecikmeniz devam ederse. O zaman kesin sonuç alırsınız. Allah gönlünüze göre versinCetvelinize bakacak olursak bebişiniz kocaman olmuş,son durumunuz nedir merak ettim.Benimde günüm geöti ve idrarda maalesef negatif çıkıyor.
Bebiş nasılKan testi yaptırın gecikmeniz devam ederse. O zaman kesin sonuç alırsınız. Allah gönlünüze göre versin
Bebiş iyidir inş.yarın kontrolüm var bakalımBebiş nasıl
Cinsiyet belli oldu dimi?Bebiş iyidir inş.yarın kontrolüm var bakalım