Eşimde bekleyelim diyor ama bekledikçe stres oluyorum.yoksa öğreneyim de daha fazla umutlanmayayımInsallah hamilesindir. Ama yine de cok umutlanma. Bir kac gun daha bekle istersen..?
Eşimde bekleyelim diyor ama bekledikçe stres oluyorum.yoksa öğreneyim de daha fazla umutlanmayayım
bu akşam da bekledim belki regl olurum diye ama yok.offf napim bilmiyorum
İnş.bir daha böyle bi acı yaşamazsınız.Allah size en yakın zamanda bi evlat nasip etsin.ayy ya insallaj hamilesinizdir hayirlisiyla. O zaman yapin kan testinizi ya. Ama lutfen dikkat edin kendinize. Benim bebisim bi kere düştü ondan dolayi her hamileye dikkatli olun diyorim... Eger yasasaydi yavrum su an 5 aylik olacakti ama maalesef nasip degilmis..
kanda bi haftalık da olsa çıkar mı? ay inş hamileyimdirCanım bir haftalık sürede negatif çıkabilir kan tahlili yaptır hamile olabilirsin
İnş.bir daha böyle bi acı yaşamazsınız.Allah size en yakın zamanda bi evlat nasip etsin.
yarın iş çıkışı kan testi yaptırcam.ama diyelim hamileyim aşırı haraketten bişey olur mu ilk zamanlarda? yarın okul gezisi var da lunaparka gidilecek.gitmesem mi?
sabah 8:30 da dersim başlıyor sabah gitsem de sonucu bekleyemem ki.çok heyecanlı ve gerginim.çok sağolun ilginiz içinAllah razi olsun sag olun.
ya benim eltim yürüdü mi dusuruyordu.
Belli de olmuyor ki. Bence sabah okula gitmeden testi yapin zateb 45 dakikada cikiyor. TenefUste falan alir sonucu ogrenirsiniz ona göre dikkat edersiniz
kanda bi haftalık da olsa çıkar mı? ay inş hamileyimdirbunu yazarken bile gözlerim doluyo
sabah 8:30 da dersim başlıyor sabah gitsem de sonucu bekleyemem ki.çok heyecanlı ve gerginim.çok sağolun ilginiz için
Ay geçniş olsu bilgecem. Allah bi daha yaşatmasın. Neden düşmüş ki bide nası dikkat edilcek? Ağır kaldırmamak falan mı?ayy ya insallaj hamilesinizdir hayirlisiyla. O zaman yapin kan testinizi ya. Ama lutfen dikkat edin kendinize. Benim bebisim bi kere düştü ondan dolayi her hamileye dikkatli olun diyorim... Eger yasasaydi yavrum su an 5 aylik olacakti ama maalesef nasip degilmis..
kan değil idrar testi yaptım dün.yani istiyorum ama aman oldu olacak diye stres yapmıyorum.iki gün önce geciktiğini fark ettim bekleyeyim dedim.hala olmayınca da işte heyecan yaptım.sağolun iyi dilekleriniz içinhamılelık ısteme ve dahı bunun stresı adet gecıkmesıne yol acıyor kanda baktırdıysan çok umutlanma derım sana ama geç dollenme olur hersey olur yanı ınsallah gebesındır
13 şubat son adet tarihim.28 şubata kadar 15,15 de bu aydan 30 gün geçmiş.yani günleri tek tek saydımCanım Şubat Ay'ı kafa karıştırıyor 28 gün çektiği için bende en son 21 Şubat'ta oldum. 25 günde bir oluyorum 16 Mart diye hesap yapmıştım ama 18 mart doğrusu. O nedenle daha vaktin olabilir negatif düşünmemektedir fayda var