nasıl geçmemiş son adet tarihim 13 şubatdaha 20 gün olmuş canım,günün geçmemiş.
23 şubatta oldum yazmışsın konuna.ona göre yorum yaptım.nasıl geçmemiş son adet tarihim 13 şubat
24-26 gün döngüyle regl oluyorum.en son 23 şubatta regl oldum ve bi haftadır kasık ağrılarım olmasına rağmen regl olamadım.5-6 gün gecikmem var.dün idrar testi yaptım negatif çıktı.hamile miyim öğrenmek istiyorum.kan testi için bugün hastaneye gittik sonuç yarın çıkar dedi yaptırmadım ben de
velhasıl moralim çok bozuk.depresyonda gibiyim sürekli uyku hali.niye derseniz çok istiyorum.hala bi ümit var içimde.kan testi negatif çıkarsa diye korkuyorum
Ay geçniş olsu bilgecem. Allah bi daha yaşatmasın. Neden düşmüş ki bide nası dikkat edilcek? Ağır kaldırmamak falan mı?
lk konusunda yanlışlıkla 23 Şubat yazmış sanırım dimi aslında 13 Şubat öğlemiEvet bende 23 şu at olduğu için kendimden örnek verdim yakınız diye
ıdrarda uzulmeyın cıkmayabılır test bozuk olabılır o testlere hıc guvenım yok benım hele gecen ay pozıtıf cıktı ben sevındım koşa kosa gıttım kan verdım 0 dı deger yhaaa koca bı sıfır ama test pozıtıf cıktı artık o testlere ınanmam benkan değil idrar testi yaptım dün.yani istiyorum ama aman oldu olacak diye stres yapmıyorum.iki gün önce geciktiğini fark ettim bekleyeyim dedim.hala olmayınca da işte heyecan yaptım.sağolun iyi dilekleriniz için
Haa anladım galiba özel bi durum. Kimisiine kolunu bile kaldırma diyorlarmış. Kolunu kaldırınca geriliyo muymuş neymiş öyle bişeyler demiş doktoru. Zor ya allah kolaylık versin hepinize. Bana benim çocuğum olucakmış gibi gelmiyo hiç. Bekarım bu arada ama hani düşünüyorum da hiç hayal edemiyorum kendimi. Allah isteyen herkese nasip etsin. Meraktan sordum öyle bilgim olsun diye teşekkür ederim cevapladığın için:)Benimki farkli bir sekilde düştü. Ama kesinlikle agir kaldirilmamali. Cok hareket etmemeli en baslarda..
ıdrarda uzulmeyın cıkmayabılır test bozuk olabılır o testlere hıc guvenım yok benım hele gecen ay pozıtıf cıktı ben sevındım koşa kosa gıttım kan verdım 0 dı deger yhaaa koca bı sıfır ama test pozıtıf cıktı artık o testlere ınanmam ben
pozitif olup da negatif çıktığını çok duydum da olmayıp da pozitif hiç duymamıştım.inş Allah bizi bebişlerimize kavuştursun
test bozukmus ıste ha kıpkırmızı cıkmadı tabı kı sılık cızgı cıktı ama bırcogununkı sılık cıkıo zaten sevıncımı kursagımda bıraktıpozitif olup da negatif çıktığını çok duydum da olmayıp da pozitif hiç duymamıştım.inş Allah bizi bebişlerimize kavuştursun
sen de mı dusuk yasadın cnm uzuldum Allah bıdaha yasatmasın gecen benım oyle oldu ısteIll defa mi? Benim 4 ay boyunca ust uste hep idrar testleri pozitif cikti. Ya bi de hepsi mi bozuk olur? Ama maalesef oyleydim gidip kan veriuordum 0 cikiyordu..
Benim de testlere hic ama hic güvenim kalmadi..
bi daha test yapmam o zaman yaa.en sağlamı kan testiIll defa mi? Benim 4 ay boyunca ust uste hep idrar testleri pozitif cikti. Ya bi de hepsi mi bozuk olur? Ama maalesef oyleydim gidip kan veriuordum 0 cikiyordu..
Benim de testlere hic ama hic güvenim kalmadi..
sen de mı dusuk yasadın cnm uzuldum Allah bıdaha yasatmasın gecen benım oyle oldu ıste
dıledıgınız zamanda olur ınsallah bızde de yumurta sıkıntısı var hep bı aksılık oldu 6 aydır kıst cıktı kanama oldu dk hapı kullanmam gerektı falan fılan yanı ıstedık ama nasıp olmadı bı turluCanim ben gecen sene ocak ayinda yasamistim.. Rabbim.sana da hayirli evlatlar verisn. Biz su an bazi saglik sebeplerinden dolayi korunuyoruz. .
aynen en saglamı kan testı drlar da zaten kan testıne bıle guvenmıolar keseyı gormeden hamılesın bıle demeyenler var bı bıldıklerı var yanı bu testlere de hıc guvenmıyolarbi daha test yapmam o zaman yaa.en sağlamı kan testi
dıledıgınız zamanda olur ınsallah bızde de yumurta sıkıntısı var hep bı aksılık oldu 6 aydır kıst cıktı kanama oldu dk hapı kullanmam gerektı falan fılan yanı ıstedık ama nasıp olmadı bı turlu
aynen ınsallahCanim Allahim sana da en hayirlisini en sagliklisini nasip eder. Allah buyuktur..