• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

Surec sizin sureciniz biz meraklisi degiliz bilin istedim. Kayinvalideye detay vermek zorunda olan sizsiniz, boyle bir esi olan yine sizsiniz, sonuc olarak butun bunlara uzulen yine sizsiniz. surec bizi baglamiyor yani sizi bagliyor.
sen olmayabilirsin güzelim meraklı arkadaşlar var, onlar için yazmıştım

sen olmayabilirsin güzelim meraklı arkadaşlar var, onlar için yazmıştım

Kimse sizin bosanmaniza merakli degil emin olabilirsiniz. Hepimiz sadece yasadiklariniza uzulduk. siz uzulup bosanacak olsaniz zaten boyle bir adami baba yapmak icin cabalamazdiniz. o yuzden bize hikaye anlatmaniza da gerek yok. cok kasmayin yani.

Kimse sizin bosanmaniza merakli degil emin olabilirsiniz. Hepimiz sadece yasadiklariniza uzulduk. siz uzulup bosanacak olsaniz zaten boyle bir adami baba yapmak icin cabalamazdiniz. o yuzden bize hikaye anlatmaniza da gerek yok. cok kasmayin yani.
ne hikayesi anlatacağım size. bundan kazancım ne olabilir. ben burada sorunlarımı paylaştım, akıl alacak, bunları anlatabilecek bir arkadaşım yok. aileme de açamadığımı söyledim. bu kadar.

Hayir sonra gelip kinadiginizi yasarsiniz demiyorlar mi valla sacimi basimi yolacagim. Madem bosanmayacaksin madem yatak odasi detaylarini kayinvalide ile paylasmaktan cekinmiyorken bosanmakta bu kadar cekimsersin o zaman bizden ne istiyorsun? Yok sorun bende ailem bize para yardimi yapacakmis bilmem ne bizim sinirimizi neden ziplatiyorsun.
Çok şükür bugün de kınandım.

Hemcinsimin bu kadar mutsuz olmasına ve ezilmesine tahammül edemiyorum. İyi olmasını mutlu olmasını istiyorum. Evet bu yüzden MERAK ediyorum sizi.
teşekkür ederim. ben sizi kınamıyorum. ama kadının kadına yaptığını da hakikaten kimse yapmıyor. insanlarla konuşurken üslup çok önemli. olabilir, insanın bazen basireti bağlanıyor, yapmak istediklerini yapamıyor olabilir. bu noktada fikir vermek yerine zaten üzgün bir insanı hakaretle, aşağılayıcı cümleler ile üzmek kimsenin haddi değil. size değil sadece sözüm

ailemle zaten konuşmuyor ailesi. düğünde yok hoşgeldiniz demediniz, takı sandığının yanında durmadınız diye saçma sapan konular yüzünden tartıştılar ailemle. ailem evime gelmeye çekiniyor ya. huzurm kaçmasın diye kapımı açmıyorlar, huzurum yok o da ayrı mesele. sürekli annen şunu yaptı baban bunu yaptı kardeşin yardım etmedi. sürekli sorun arıyorlar. benim ailem girişken ağzı laf yapan cambaz insanlar değil onlarla baş edemeyecekleri için uzakta duruyorlar

ve siz bu adamın yanında mutlu hissediyorsunuz?

o zaman hanımefendi lütfen ne hak ediyosanız onu yaşamaya devam edin. tencere kapak.

Hepimizin kaderi bu bacim :) bu gun sana yarin bana :) hangi konuya baksam birileri kinaniyor zaten cok sukur bu gunumuze ya rabbi sukur deyip geciyoruz artik :)
Düşüncelerinizi ifade edince normal. başkası edince kınanma mı bunun adı. yorumu uygun bir dille de yapabilirsiniz üslup üslupp

Düşüncelerinizi ifade edince normal. başkası edince kınanma mı bunun adı. yorumu uygun bir dille de yapabilirsiniz üslup üslupp

Merak ettim ayni uslubu esinizden ve kayinvalidenizden de bekliyor musunuz? esiniz annemi ara dediginde ve kayinvalidenizin dedikleri karsisinda onlara da umarim kinadiginizi yasamazsiniz diyor musunuz mesela? ha bize farkli onlara farkli davraniyorsaniz kasmayin iste gerek yok.

Merak ettim ayni uslubu esinizden ve kayinvalidenizden de bekliyor musunuz? esiniz annemi ara dediginde ve kayinvalidenizin dedikleri karsisinda onlara da umarim kinadiginizi yasamazsiniz diyor musunuz mesela? ha bize farkli onlara farkli davraniyorsaniz kasmayin iste gerek yok.
Diyorum merak etmeyin. sorunlardan biri de bu zaten benim onlara sürekli cevap vermem. daha 5 aylık evliyken kv 5 aylık gelin kalkmış bize laf söylüyor falan diyordu. eşime de söylüyorum susup oturmuyorum merak etmeyin

Ben böyle durumlarda KVlerden daha çok kocalar gözüme batıyor. Nedense.
sanki eşiniz sınırı çizememiş gibi. Hatta onun Gibi düşünüyor da beraber konuşup eğleniyorlar gibi. Böyle bir tuhaf oluyorum bu hikayelerde. koca resmen gözüme batıyor.
size çok geçmiş olsun. Kendinizi üzmeyin. Önünüzde koca bir hayat var istediğiniz herşeye ulaşabilirsiniz. Anne olmak da buna dahil. Herşey yoluna girecek. Moralinizi yüksek tutmaya çalışın.

Diyorum merak etmeyin. sorunlardan biri de bu zaten benim onlara sürekli cevap vermem. daha 5 aylık evliyken kv 5 aylık gelin kalkmış bize laf söylüyor falan diyordu. eşime de söylüyorum susup oturmuyorum merak etmeyin

Bakin ben burada kimsenin esine serefsiz bilmem ne gibi usluplarda yazmam. Sinirimi ve haddimi bilerek yazarim ama sizin arkadasa yazdiginiz cevabi da hic dogru bulmadim. Ben sinirimi ve haddimi bilirim mesela ama ayni siniri ne esim ne de kayinvalidemin asmasina musade etmem. Benim tavrim onlara laf yetistirmek olmazdi mesela. bosardim ana ogul ne halleri varsa gorsunler derdim. cunku kendime saygim var. sizin kendinize bu kadar sayginiz varken bosanmayi denedim yapamiyorum minvalinde bir postunuzu okudum bunu da hic anlamadim mesela.

Bence konu sahibinin üzerine daha fazla gitmeyin. Herkes diyeceğini dedi zaten artık hala üzerine gitmek saçma yani. Durumu ortada, ister evli kalır ister boşanır bu saatten sonra kendi kararı. Zaten herkes yüzde yüz mükemmel düşünse ve davransa kimse burada konu açıp da tanımadığı insanlardan yardım istemez. Ben de pasif tutumlu insanlara kızıyorum ama bir yere kadar yani, bence abartmayın artık.

Bence konu sahibinin üzerine daha fazla gitmeyin. Herkes diyeceğini dedi zaten artık hala üzerine gitmek saçma yani. Durumu ortada, ister evli kalır ister boşanır bu saatten sonra kendi kararı. Zaten herkes yüzde yüz mükemmel düşünse ve davransa kimse burada konu açıp da tanımadığı insanlardan yardım istemez. Ben de pasif tutumlu insanlara kızıyorum ama bir yere kadar yani, bence abartmayın artık.
Tamam

Back