• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

Ben de tedavi sürecindeyim. bu detaya gerek var mı emin değilim ama sorun bende. Eşim benden veya ailemden bu iş için para istemeye kalkarsa alnını karışlarım.
Bir de ikimizin de ailesi biliyor ama bizi kırmayacak özelimize girmeyecek şekilde ya sürecin nasıl ilerlediğini soruyorlar ya da meraklarını kendilerine saklayıp sormuyorlar bile kırılmayalım bu zor süreçte bi de onlara laf anlatarak daha da üzülmeyelim diye.

Siz bu çocuk fikrini bir süre erteleyin en iyisi. Çocuğu babası sizin kadar istemiyor görünüyor

şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor :KK43:
“Rabbim büyüktür yaşlılığınızda elden ayaktan düştüğünüzde bana muhtaç etmesin sizi, benim merhametime bırakmasın diye şimdiden dua edin” derdim

tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Bu kadina torun vermeyi o adamdan cocuk yapmayi bir daha düşünün.

tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Mesafe,mesafe,mesafe. Aranıza mesafe koyun

özel durumunuzu neden anlattınız ?

Ve eşiniz ağzını açıp tek kelime etmediyse üzgünüm ama o daha suçlu

şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor :KK43:

Zor günde yanınızda olmayan adamın ipini salmak gerekir diye düşünüyorum.

Bir yandan da tüp bebek topiklerinde takılıyorsun. Şahsen ikna oldum ben boşanacağına. Eminim eşin de olmuştur.

Hayir sonra gelip kinadiginizi yasarsiniz demiyorlar mi valla sacimi basimi yolacagim. Madem bosanmayacaksin madem yatak odasi detaylarini kayinvalide ile paylasmaktan cekinmiyorken bosanmakta bu kadar cekimsersin o zaman bizden ne istiyorsun? Yok sorun bende ailem bize para yardimi yapacakmis bilmem ne bizim sinirimizi neden ziplatiyorsun.

Boşanma kararı aldık evet. süreci takip edebilirsiniz buradan

Surec sizin sureciniz biz meraklisi degiliz bilin istedim. Kayinvalideye detay vermek zorunda olan sizsiniz, boyle bir esi olan yine sizsiniz, sonuc olarak butun bunlara uzulen yine sizsiniz. surec bizi baglamiyor yani sizi bagliyor.

Back