- 7 Mayıs 2021
- 1.401
- 1.684
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
“Rabbim büyüktür yaşlılığınızda elden ayaktan düştüğünüzde bana muhtaç etmesin sizi, benim merhametime bırakmasın diye şimdiden dua edin” derdimşimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor![]()
Bu kadina torun vermeyi o adamdan cocuk yapmayi bir daha düşünün.tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Mesafe,mesafe,mesafe. Aranıza mesafe koyuntüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
bir özür diler çiçek alır barışırsınız.Boşanma kararı aldık evet. süreci takip edebilirsiniz buradan
şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor![]()
yok kırık koltuğu da yanımda götürüyorumbir özür diler çiçek alır barışırsınız.
İnşallah öyledir. Boşandığına sevineceğim kişilerden biri olursunuzyok kırık koltuğu da yanımda götürüyorum
Baktı kuş uçuyor, bu sefer o koltuğu da tamir eder belki eşin.yok kırık koltuğu da yanımda götürüyorum
bakarım ne var bunda. sonucunu beklediğim arkadaşlarım vardıBir yandan da tüp bebek topiklerinde takılıyorsun. Şahsen ikna oldum ben boşanacağına. Eminim eşin de olmuştur.
Bir yandan da tüp bebek topiklerinde takılıyorsun. Şahsen ikna oldum ben boşanacağına. Eminim eşin de olmuştur.
İnşallah öyledir. Seni sevmiyor, senden olanı da sevmeyecek. Neden babasının sevmeyeceği çocuğu zor bela dünyaya getireceksin ki?bakarım ne var bunda. sonucunu beklediğim arkadaşlarım vardı
Boşanma kararı aldık evet. süreci takip edebilirsiniz buradan