• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

Genel olarak konuşuyorum, '' Kocam beni dövüyor, aldatıyor, maaşımı tamamını alıp bana harçlık veriyor, kaynana böyle böyle diyor, kayınbaba uçan tekme atıyor, annesinin perdelerini yılda bir yeniliyor kardeşine araba alıyor ama ben yılda bir zor giyiniyorum; lakiiin özünde iyi adamdır, ailesi yok mu o ailesi, yok olasıcalar, onlar olmasa çok iyi '' gibi konularda benden sonsuz anlayış empati falan beklemeleri yok mu? Psikolog muyuz biz? Kimin ne konu açtığına karışamayız ama herkes ne yazdığımıza karışıyor. Hakaret etmem, sadece gerçeği çıplak halde yazarım. Hoşa gitmez tabi ama yapacak bir şey de yok.

Ya katip cogu zaman empati yapip yazan biriyim. Mesela konuda empati yapiyorum ben yasasam cok ciddiyim ana avrat kufuru basar o adama yol verirdim ama konuda gayet usluplu yazdigimi dusunuyorum. buna ragmen konu sahibi kalkmis bana uslup diyor.

Gecen bir konuda gayet kelimeleri secerek yazdim ki konu sahibini kirmayim. Ben olsam soyle soyle yapardim ama hepimiz ayni seyi dusunemeyiz dedim. Konu sahibi bu yorumu alakasiz bir yere bagladi kabasiniz dedi. :)

Ben pohpohlanmayi sadece kocamdan beklerim senin beni pohpohlamak gibi bir mecburiyetin var mi yok ee o zaman sorun ne? Gercek fikirleri ogrenmek seni rabatsiz ediyorsa konunun amaci ne?

Bir empatidir almis basini gidiyor e hepimiz insan degil miyiz? Herkes her gun ayni olamaz belki karsimdaki de bu gun dertlidir olamaz mi? Kocasi ile derdi olmayanin baska bir derdi olamaz mi bu gun oyle ifade etmistir kendini sana ne dimi yok ille yazacak sana ders verecek. site yetkilileri boyle bir kisitlama yapmiyor ya. Adamlar siteyi kurmus kurallar koymus uymayani banlayip cezasini veriyor ya da uyelugini iptal ediyor, e hal boyleyken sen kimsin?

nur1134 nur1134 duyar kasma bence profillerde ve beni takip etmeyi bırak artık. her yazdığımı üzerine alınacak kadar alıngansın belli ki. Bana diklendiğin kadar eşine ve ailesine diklenseydin keşke
hala duyar diyorsun, sonra oradaki duyar kelimesi sana değil diyorsun. üff sende ondan bundan okuyup aynı şeyleri yazma özgün ol biraz. üzerime neden alınıyim herşey ortada. belli ki işsiz güçsüz birisin gülmek için kendine malzeme arıyorsun. üretken ol biraz, insanların acıları, üzüntüleri, söylenmiş sözleri üzerinden prim yapma

nur1134 nur1134 duyar kasma bence profillerde ve beni takip etmeyi bırak artık. her yazdığımı üzerine alınacak kadar alıngansın belli ki. Bana diklendiğin kadar eşine ve ailesine diklenseydin keşke
1628682208056.webp
bak bana yazmışsın işte

hala duyar diyorsun, sonra oradaki duyar kelimesi sana değil diyorsun. üff sende ondan bundan okuyup aynı şeyleri yazma özgün ol biraz. üzerime neden alınıyim herşey ortada. belli ki işsiz güçsüz birisin gülmek için kendine malzeme arıyorsun. üretken ol biraz, insanların acıları, üzüntüleri, söylenmiş sözleri üzerinden prim yapma
olduu o zaman sana iyi günler :D

Tüm sayfaları okudum , Allah gözünüzü , gönlünüzü , aklınızı ve yolunuzu açsın da inşallah kurtulun bu aileden .
Kadın kadın
ın niye düşmanı olsun . Dost acı söyler misali herkes size basiretinizin bağlandığını düşünüp cevap yazmış .
Kararlarınızı kendiniz verirsiniz . Ömrünüzü de kararlarınızın sonucu olarak tüketirsiniz .
Ailenizin yanında mısınız şimdi ? Gerçekten bitti mi ?

Bir musibet bin nasihatten iyi değil aslında . O işaretleri görmeliyiz ve iyi yorumlamalıyız . Yoksa akıl akıldan üstündür. Bu forumun amaçlarından biri de bu . Tecrübelerden faydalanmak .

Bir musibet bin nasihatten iyi değil aslında . O işaretleri görmeliyiz ve iyi yorumlamalıyız . Yoksa akıl akıldan üstündür. Bu forumun amaçlarından biri de bu . Tecrübelerden faydalanmak .
ben insanlar yorum yapıyor diye kızmıyorum, örneğin birisi tüp bebeğe vereceği parayı beyin nakline versin yazmış,bu tür şeylere kızdım. yoksa zaten fikir almak için açtım burayı

ben insanlar yorum yapıyor diye kızmıyorum, örneğin birisi tüp bebeğe vereceği parayı beyin nakline versin yazmış,bu tür şeylere kızdım. yoksa zaten fikir almak için açtım burayı
Ama bana da kızacaksın şimdi biliyorum . Ancaaaakkkk sana bir arkadaşın gelse , senin yaşadıklarını sana anlatsa” ohaaaa kıza bak hiç aklı yok mu da bunları çekiyor “ demez misin? Bence onu yazan üye sana beyinsiz demek istemedi , yaşadıklarından ders çıkaramamış olmana kızdı .

O üye ban yedi zaten. Bana da üslup üslup deyip durdunuz size hakaret etmedigim halde. Gerçekleri işitmek ağırınıza gittiği için size üslupsuz geliyor. Kocanız insan değil, bir kere daha söylüyorum. Sevilecek tek bir yanı yok. Bu mu üslupsuzluk?

O üye ban yedi zaten. Bana da üslup üslup deyip durdunuz size hakaret etmedigim halde. Gerçekleri işitmek ağırınıza gittiği için size üslupsuz geliyor. Kocanız insan değil, bir kere daha söylüyorum. Sevilecek tek bir yanı yok. Bu mu üslupsuzluk?
hayır bu değil

Sinirlendirmek için cabaliyorsunuz gerçekten. Neyse. Umarim bosanir ve kurtulursunuz. Hic umidim yok ama. Buradakileri susturmak icin evi terkettim bosaniyorum diyorsunuz diye düşünüyorum.
teşekkür ederim yorumunuz için. gittim diyorum giderken selfie mi çekmeliydim

teşekkür ederim yorumunuz için. gittim diyorum giderken selfie mi çekmeliydim
Ispatlayin demedim, inanmıyorum dedim.
Şu mesajinizdan dolayı. ⬇️
bu ülkede boşanmakla iş bitiyor mu? bu ülkede cinayet sebebiyle hayatı son bulan kadınların pek çoğu eski eşleri tarafından öldürülüyor zaten. ülkemizde ne yazık ki boşanma kaçıp kurtulmak için tek çözüm değil. ne bileyim işte geleneklerimiz gereği pek çoğumuza sanki geçimsizlik ve tartışmalar bir boşanma sebebi gibi gelmiyor. boşanma söz konusu olabilmesi için hukukta özel sebepler dediğimiz zina, ahlaksız yaşam sürme gibi şeyler geliyor akla.

bu ülkede boşanmakla iş bitiyor mu? bu ülkede cinayet sebebiyle hayatı son bulan kadınların pek çoğu eski eşleri tarafından öldürülüyor zaten. ülkemizde ne yazık ki boşanma kaçıp kurtulmak için tek çözüm değil. ne bileyim işte geleneklerimiz gereği pek çoğumuza sanki geçimsizlik ve tartışmalar bir boşanma sebebi gibi gelmiyor. boşanma söz konusu olabilmesi için hukukta özel sebepler dediğimiz zina, ahlaksız yaşam sürme gibi şeyler geliyor akla.
şiddet de ahlaksız bir yaşam sürme biçimi. sanırım en çok bunu anlamaya ihtiyacımız var: ahlak cinsellikle ilgili bir şey değil.
evden ayrıldım demişsiniz, yolunuz açık olsun, vazgeçmeyin lütfen.

Back