Genel olarak konuşuyorum, '' Kocam beni dövüyor, aldatıyor, maaşımı tamamını alıp bana harçlık veriyor, kaynana böyle böyle diyor, kayınbaba uçan tekme atıyor, annesinin perdelerini yılda bir yeniliyor kardeşine araba alıyor ama ben yılda bir zor giyiniyorum; lakiiin özünde iyi adamdır, ailesi yok mu o ailesi, yok olasıcalar, onlar olmasa çok iyi '' gibi konularda benden sonsuz anlayış empati falan beklemeleri yok mu? Psikolog muyuz biz? Kimin ne konu açtığına karışamayız ama herkes ne yazdığımıza karışıyor. Hakaret etmem, sadece gerçeği çıplak halde yazarım. Hoşa gitmez tabi ama yapacak bir şey de yok.
Ya katip cogu zaman empati yapip yazan biriyim. Mesela konuda empati yapiyorum ben yasasam cok ciddiyim ana avrat kufuru basar o adama yol verirdim ama konuda gayet usluplu yazdigimi dusunuyorum. buna ragmen konu sahibi kalkmis bana uslup diyor.
Gecen bir konuda gayet kelimeleri secerek yazdim ki konu sahibini kirmayim. Ben olsam soyle soyle yapardim ama hepimiz ayni seyi dusunemeyiz dedim. Konu sahibi bu yorumu alakasiz bir yere bagladi kabasiniz dedi. :)
Ben pohpohlanmayi sadece kocamdan beklerim senin beni pohpohlamak gibi bir mecburiyetin var mi yok ee o zaman sorun ne? Gercek fikirleri ogrenmek seni rabatsiz ediyorsa konunun amaci ne?
Bir empatidir almis basini gidiyor e hepimiz insan degil miyiz? Herkes her gun ayni olamaz belki karsimdaki de bu gun dertlidir olamaz mi? Kocasi ile derdi olmayanin baska bir derdi olamaz mi bu gun oyle ifade etmistir kendini sana ne dimi yok ille yazacak sana ders verecek. site yetkilileri boyle bir kisitlama yapmiyor ya. Adamlar siteyi kurmus kurallar koymus uymayani banlayip cezasini veriyor ya da uyelugini iptal ediyor, e hal boyleyken sen kimsin?