• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

bu ülkede boşanmakla iş bitiyor mu? bu ülkede cinayet sebebiyle hayatı son bulan kadınların pek çoğu eski eşleri tarafından öldürülüyor zaten. ülkemizde ne yazık ki boşanma kaçıp kurtulmak için tek çözüm değil. ne bileyim işte geleneklerimiz gereği pek çoğumuza sanki geçimsizlik ve tartışmalar bir boşanma sebebi gibi gelmiyor. boşanma söz konusu olabilmesi için hukukta özel sebepler dediğimiz zina, ahlaksız yaşam sürme gibi şeyler geliyor akla.

bu ülkede boşanmakla iş bitiyor mu? bu ülkede cinayet sebebiyle hayatı son bulan kadınların pek çoğu eski eşleri tarafından öldürülüyor zaten. ülkemizde ne yazık ki boşanma kaçıp kurtulmak için tek çözüm değil. ne bileyim işte geleneklerimiz gereği pek çoğumuza sanki geçimsizlik ve tartışmalar bir boşanma sebebi gibi gelmiyor. boşanma söz konusu olabilmesi için hukukta özel sebepler dediğimiz zina, ahlaksız yaşam sürme gibi şeyler geliyor akla.
Nur valiz topluyodun dün en son di mi canım?

Sen kusurlusun ailen bize para yardimi yapmali sozu size gore hangi kapsama giriyor? Tamam bosanamazsiniz, tamam geleneklerinize uymuyormus peki biz ne yapabiliriz? Sadece uzulup Allah yardimcisi olsun deriz. Tekrar konu acarsiniz yine uzulup hayatimiza devam ederiz. Yani sonsuza kadar hicbirimiz size uzulerek yasayamayiz. Siz de burada uslup uslup diye gezersiniz. Sonuc kimin kime ne yardimi oldu?

Her bosananin eski eşi onu öldürmüyor ama.
Öldürebilecek potansiyelde olanlar emin olun önceden kendisini belli ediyor eşinin bütün psikopatlıklarını kabul edip genelde öyle evleniyorlar.

Beni öldüreceğinden korktuğum adamla aynı evde duramam ki ben. Ona boyun eğeceğime kaçarken ölürüm daha iyi.

Okuduğum kadarıyla size çok ciddi haksızlıklar yapılıyor.
Madem boşanmayacaksınız inşallah her şey düzelir demekten başka çare yok.

Senin koca akıllı, yapmaz öyle şeyler. Arada kendini hatırlatır, umut verir, taciz eder, işine taş koyar, herkese kötüler, ağlar sızlar vicdan yaptırır falan filan. Ölmeden öldürür.

"savurgan da değilim evin ihtiyaçlarını alıyorum kendisi biriktirme taraftarı şu zamana kadar eve bişey almadı başımıza bi iş gelir, lazım olur diye biriktiriyor, lazım olduğunda da çıkarıp vermiyor. tüp bebek yaptırdık ödü koptu parası gidicek diye"

"ailesi de böyle. görümcem, kv asla eşlerine para göstermezler. görümcem ne alırsa kv üstüne yapar. hatta biz tarla alırken de yine kv üzerine yapmak istediler şimdi de üç kuruş maaşıma göz dikti"

"ben gittim daha önce. psikolog şok oldu eşiniz destek almalı muhakkak evliliğe hazır bir birey değil yetişkin ergen dedi. ama gitmiyor"

kocası ve ailesi böyle biri 🤷‍♀️ Kendi yazmıştı bunları
demek ki bu yeni üyelik
bende eski konulara bakınca tahmin ettim
eski üyeliği neydi

Ne komiksin sen ya, burda harcanma git bir yerde meddahlık falan yap.
Sizinle kaybedecek vaktim yok benim, fikrimi söyledim yeterli, hadi işinize.
voovvv bir sakin gel. fikrini söylemedin ahkam kestin. Şimdi iyi forumlar size Aysehece hağğnımm

Bayiliyorum ben bunlara. Bir konuda kirmayin yazarlar, obur konuda ustune gitmeyin. Neden cunku hepimiz 3 yas grubuyuz. Kime ne zaman ne yazacagimiz komutunu bekliyoruz. la havle..
yorum yaparken icazet almamız gerekenler var :D Herkes yorum yapmakta özgür. Bunu bir anlasalar herkes rahatlayacak. Avukatlığa çok meraklı olan varsa bölümü okuyup yapabilir.

Yani boşanmayacaksın.

yorum yaparken icazet almamız gerekenler var :KK70: Herkes yorum yapmakta özgür. Bunu bir anlasalar herkes rahatlayacak. Avukatlığa çok meraklı olan varsa bölümü okuyup yapabilir.

Abi biz buraya uye olurken iyi niyet elcisi olarak falan uye olduk da bizim mi haberimiz yok? Kinamayin, yargilamayin, kirmayin,empati yapin, bu kadar yeter daha yazmayin bu ne arkadas ya? 5 parmak bir olmadigi gibi hepimiz farkli karakterlerde,farkli hayatlar yasayan, farkli yas gruplarinda kadinlariz. kimseye hakaret etmeden istedigim yere istedigimi yazarim, site kurallarina uymuyorsa site yetkilileri zaten mudahale edip banlar. bundan cok rahatsiz olan goz ardi edip gecer. ben begenmedigim yorumlari okuyup geciyorum mesela. Herkes benimle ayni seyi dusunmek ve ayni seyi begenmek zorunda mi? valla bir salin artik insanlari ya. Biri duyar kasar 2 dk.sonra bakiyorum kinadigini yapiyor. valla komedi gibiler ya.

Abi biz buraya uye olurken iyi niyet elcisi olarak falan uye olduk da bizim mi haberimiz yok? Kinamayin, yargilamayin, kirmayin,empati yapin, bu kadar yeter daha yazmayin bu ne arkadas ya? 5 parmak bir olmadigi gibi hepimiz farkli karakterlerde,farkli hayatlar yasayan, farkli yas gruplarinda kadinlariz. kimseye hakaret etmeden istedigim yere istedigimi yazarim, site kurallarina uymuyorsa site yetkilileri zaten mudahale edip banlar. bundan cok rahatsiz olan goz ardi edip gecer. ben begenmedigim yorumlari okuyup geciyorum mesela. Herkes benimle ayni seyi dusunmek ve ayni seyi begenmek zorunda mi? valla bir salin artik insanlari ya. Biri duyar kasar 2 dk.sonra bakiyorum kinadigini yapiyor. valla komedi gibiler ya.
+154646516416 valla

Genel olarak konuşuyorum, '' Kocam beni dövüyor, aldatıyor, maaşımı tamamını alıp bana harçlık veriyor, kaynana böyle böyle diyor, kayınbaba uçan tekme atıyor, annesinin perdelerini yılda bir yeniliyor kardeşine araba alıyor ama ben yılda bir zor giyiniyorum; lakiiin özünde iyi adamdır, ailesi yok mu o ailesi, yok olasıcalar, onlar olmasa çok iyi '' gibi konularda benden sonsuz anlayış empati falan beklemeleri yok mu? Psikolog muyuz biz? Kimin ne konu açtığına karışamayız ama herkes ne yazdığımıza karışıyor. Hakaret etmem, sadece gerçeği çıplak halde yazarım. Hoşa gitmez tabi ama yapacak bir şey de yok.

Genel olarak konuşuyorum, '' Kocam beni dövüyor, aldatıyor, maaşımı tamamını alıp bana harçlık veriyor, kaynana böyle böyle diyor, kayınbaba uçan tekme atıyor, annesinin perdelerini yılda bir yeniliyor kardeşine araba alıyor ama ben yılda bir zor giyiniyorum; lakiiin özünde iyi adamdır, ailesi yok mu o ailesi, yok olasıcalar, onlar olmasa çok iyi '' gibi konularda benden sonsuz anlayış empati falan beklemeleri yok mu? Psikolog muyuz biz? Kimin ne konu açtığına karışamayız ama herkes ne yazdığımıza karışıyor. Hakaret etmem, sadece gerçeği çıplak halde yazarım. Hoşa gitmez tabi ama yapacak bir şey de yok.
konu psikolog olup olmamak değil. insanlar yaşadıklarını yazıyor. mantıklı gelir, gelmez o ayrı. burası bunları yazmak için yok mu?

Back