- 23 Ağustos 2012
- 50.547
- En iyi cevaplar
- 1
- 234.839
- 898
Diklenmediğimi nerden çıkardınız?
Tartismalar bunlarsa sorunun eş ailesi olduğu anlami mi çıkıyor?çünkü genelde tartışmalarımız ailen böyle yaptı, o bunu dedi üzerine çıkıyor ve sonrası bu şekilde gelişiyor
Onurlu kadın duruşukısa bir süre bebek tedavisi gördüm, daha sonra bıraktım şu an hamile de değilim. eğer kocam bana "sorun sende ailen versin parasını" deseydi. ailemin vereceği parayla ilk yapacağım şey avukata gitmek olurdu.
Ve hala bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyor konu sahibi, tüp bebeğe vereceği parayı beyin nakline vermelikısa bir süre bebek tedavisi gördüm, daha sonra bıraktım şu an hamile de değilim. eğer kocam bana "sorun sende ailen versin parasını" deseydi. ailemin vereceği parayla ilk yapacağım şey avukata gitmek olurdu.
Adam el kaldirdi yazmissiniz baska bir msjda siddet var hem psikolojik hem fiziksel hala diyorsunuz mücadale. Neyle mücadele kimle mücadele Allah aşkınaben evlenmeden önce kendime söz verdim, çekyatın bir tarafı kırık olan amcaya sormuşlar ya neden yenisini almıyorsunuz diye, sağlam tarafı bize yetiyor demiş. ben de hep mücadele edicem onun bunun için yuvamı bozmiycam dedim. yıkmak çok kolay çünkü yapmak çok zor. babannemle büyüdüm ben o da annemle hep kavga halindeydi. anacığım son nefesine kadar ona hizmet etti. belki de yaşanmışlıklarımın etkisi vardır bilemiyorum
Terbiyeli ol burada kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. bir derdim var değil mi burası ben de sıkıntılarımı yaşadıklarımı yazdım. ama istersen sana da para verebilirim. sakıncası yok!Ve hala bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyor konu sahibi, tüp bebeğe vereceği parayı beyin nakline vermeli
Terbiyeli ol burada kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. bir derdim var değil mi burası ben de sıkıntılarımı yaşadıklarımı yazdım. ama istersen sana da para verebilirim. sakıncası yok!
konu sahibi yaşadıklarınla mücadele ettiğini zannediyor. ama kimle, neyle mücadele ediyor? konu sahibini insan yerine koyan yok ki. ama anlatamıyorsun işte. bir eş bu bahsettiği şeyleri yapıyorsa, çekyatın kırık olmayan tarafına bakıp şükredemem kimse kusura bakmasın.Onurlu kadın duruşu
Müge Anlı da ki Büşra gibiNur'da bir şey var ama çözemedim. sanki bir şeyin etkisi altında gibi davranıyor
bu hayata bir kere geliyoruz, kimse bizden değerli değil. versin mücadelesini, sonra o mücadele ileri ki yıllar tak edince elinde bebekle gidecek kapı aramaya başlıyorlar. o zaman da o koca dönüp diyor ki "banane ben mi dedim benimle mücadele et"Ve hala bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyor konu sahibi, tüp bebeğe vereceği parayı beyin nakline vermeli
Tamam yorum yaptınız, insanlara yaptığım yorumlara neden karışıyorsunuz ki. bunları söyleme hakkını kendinize nasıl buluyorsunuz, çok terbiyesizsiniz, seviyenize inmiycem.Aklınız altından yapılma olsaydı Somali kadar paranız olurdu konu sahibesi kimseye akıl dağıtmaya kalkışmayın bence aklınız kendinize yetmiyor ki.
Tamam yorum yaptınız, insanlara yaptığım yorumlara neden karışıyorsunuz ki. bunları söyleme hakkını kendinize nasıl buluyorsunuz, çok terbiyesizsiniz, seviyenize inmiycem.
Eşim dedi arayıp uygun bir dille durumu söyle onlar da bekliyor dedi.Ben şunu anlamadım
Siz neden arayıp millete haber veriyorsunuz, merak eden kendi sorar nasılsınız bebek ne durumda diye, çok da umrundaymış gibi…..
Onu okudum zaten de gerek yok diyorum işte merak eden sizi arasın rapor vermek nedirEşim dedi arayıp uygun bir dille durumu söyle onlar da bekliyor dedi.
Çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim onlarında başına versin şuan çok sinirlendim ya o kv söylenecek çok söz var da neyse . Allah en kısa zamanda kucağını doldursun bu kötü günleri unuttursuntüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
kv de bulaşık yıkamakla, kanepe kaldırmakla çocuk düşmez diyerek jinekoloji ihtisası ile beni aydınlattı.Çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim onlarında başına versin şuan çok sinirlendim ya o kv söylenecek çok söz var da neyse . Allah en kısa zamanda kucağını doldursun bu kötü günleri unuttursun
ya benim anlamadığım bir şey var nasıl doktorlar 2 gün sonra normale dön diyor ya benimki normal değil ya da o doktorlar . Bana doktorum 10 gün rapor yazmıştı WC ve yemek hariç yerinden çok kalkma demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?