negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

Diklenmediğimi nerden çıkardınız?

Bırak bunları konu sahibesi rica ederim, adam sürekli seni horluyor. Çocuğun olursa aynen sana davrandıkları gibi davranacaklar ona da. Sen çocuğun olunca ne olacak sanıyorsun?

Kocan insan değil yazdım hiçbir tepki vermedin, maalesef bu cümleye sen de katılıyorsun görüyorum ki.

Burda kaç kişi kocan insan değil yazdı sadece işine gelen mesajlra cevap verdin. Neden bu adama ısrarla tutunduğuna cevap vermedin sadece.

çünkü genelde tartışmalarımız ailen böyle yaptı, o bunu dedi üzerine çıkıyor ve sonrası bu şekilde gelişiyor
Tartismalar bunlarsa sorunun eş ailesi olduğu anlami mi çıkıyor?

Orta yolu bulamayan kocan, annesine seni ezdiren kocan, ailene karaktersiz diyen kocan, sorun sende tedavi parasını ailen versin diyen kocan, ablami kiskaniyorsun fesatsın diyen kocan... daha sayayim mi?

Ailesi mi sorunlu burada direkt olarak kendisi mi?

Onurlu kadın duruşu

Ve hala bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyor konu sahibi, tüp bebeğe vereceği parayı beyin nakline vermeli

Adam el kaldirdi yazmissiniz baska bir msjda siddet var hem psikolojik hem fiziksel hala diyorsunuz mücadale. Neyle mücadele kimle mücadele Allah aşkına

Ve hala bu adamdan çocuk yapmaya çalışıyor konu sahibi, tüp bebeğe vereceği parayı beyin nakline vermeli
Terbiyeli ol burada kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. bir derdim var değil mi burası ben de sıkıntılarımı yaşadıklarımı yazdım. ama istersen sana da para verebilirim. sakıncası yok!

Terbiyeli ol burada kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok. bir derdim var değil mi burası ben de sıkıntılarımı yaşadıklarımı yazdım. ama istersen sana da para verebilirim. sakıncası yok!

Aklınız altından yapılma olsaydı Somali kadar paranız olurdu konu sahibesi kimseye akıl dağıtmaya kalkışmayın bence aklınız kendinize yetmiyor ki.

Onurlu kadın duruşu
konu sahibi yaşadıklarınla mücadele ettiğini zannediyor. ama kimle, neyle mücadele ediyor? konu sahibini insan yerine koyan yok ki. ama anlatamıyorsun işte. bir eş bu bahsettiği şeyleri yapıyorsa, çekyatın kırık olmayan tarafına bakıp şükredemem kimse kusura bakmasın.

bu hayata bir kere geliyoruz, kimse bizden değerli değil. versin mücadelesini, sonra o mücadele ileri ki yıllar tak edince elinde bebekle gidecek kapı aramaya başlıyorlar. o zaman da o koca dönüp diyor ki "banane ben mi dedim benimle mücadele et"

Aklınız altından yapılma olsaydı Somali kadar paranız olurdu konu sahibesi kimseye akıl dağıtmaya kalkışmayın bence aklınız kendinize yetmiyor ki.
Tamam yorum yaptınız, insanlara yaptığım yorumlara neden karışıyorsunuz ki. bunları söyleme hakkını kendinize nasıl buluyorsunuz, çok terbiyesizsiniz, seviyenize inmiycem.

Tamam yorum yaptınız, insanlara yaptığım yorumlara neden karışıyorsunuz ki. bunları söyleme hakkını kendinize nasıl buluyorsunuz, çok terbiyesizsiniz, seviyenize inmiycem.

boşan
boşan
boşan

umarım burda boşanıyorum konunu da gçrürüz. Bütün KK konularınızdan hasta kanser oldu

Çok üzüldüm geçmiş olsun Rabbim onlarında başına versin şuan çok sinirlendim ya o kv söylenecek çok söz var da neyse . Allah en kısa zamanda kucağını doldursun bu kötü günleri unuttursun
ya benim anlamadığım bir şey var nasıl doktorlar 2 gün sonra normale dön diyor ya benimki normal değil ya da o doktorlar . Bana doktorum 10 gün rapor yazmıştı WC ve yemek hariç yerinden çok kalkma demişti

kv de bulaşık yıkamakla, kanepe kaldırmakla çocuk düşmez diyerek jinekoloji ihtisası ile beni aydınlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…