• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

negatif tüp bebek sonucuna kv kişisinin tepkisi

Genel olarak kk deki çoğu konu aynı . Eşim ailesi olmasa iyi. Lütfen artık gözünüzü açın. Eşiniz iyi falan değil ve ailesi de var . Et tırnaktan ayrılmaz.
Bende bunu yeni yeni anlıyorum. Evlilikte eş ailesi yüzünden problem varsa sıkıntı eştedir. Demekki dengeyı saglayamıyor

tüp bebek transferi yaptırdım sonuç malesef negatif. eşim de uygun bir dille sen söyle annemlere dedi. aradık kv. böyle böyle oldu dedim. diyor ki ablan (görümcem) çimento torbaları taşıyor onunki düşmüyor seninki nasıl tutunmamış. gülüyor kendi kendine. olsun oğlumun canı sağolsun diyor. senin üzerine çok düştü diyor ki bir kere gelip evde beni ziyaret etmedi. eşim de 2 günden sonra doktor normal yaşantına dönebilirsin dedi diye yemek, bulaşık bütün işi bana yükledi. bir kere kuruyemiş getirdi yatağıma kırk kere başıma kaktı. zaten canım burnuma gelmiş sonuç negatif kaç aylık emeğim çöp olmuş diye üzülüyorum oğlumun canı sağolsun ne demek ya. bütün ilaçları kullanan benim. ev işiyle nolucak ben onu işten bile saymıyorum diyor gelmiş bir de sanki bir tas yemek getirmiş gibi.
Birincisi tüp bebek yaptırdığınızı söylemeyecektiniz. Biz söylemedik eşimle de çok tartıştım kendi annemin bile haberi olmayacak dedim. O masum düşünüyordu söylesek ne olur gibisinden. İyikide söylememişiz. İkincisi eşin gerçekten bencilmiş gerçi erkeklerin çoğu kısımı böyle ama bence artılarını eksilerini tart ve boşanmayı bir düşün bence

şimdi de eşim mesaj sıralamış bana.
düğün zamanında olan sorunları, arayanın soranın olmamasını, çocuk için uğraştığımızda yanımızda kimsenin olmamasını vs. bir sürü sorun sıraladığı bir mesaj atmış. ailem bize para yardımı yapacakmış çünkü sorun bendeymiş. hep onun ailesi aramış bizi. ailem beni hiç arayıp sormamış. insana acısını bile yaşatmıyor :KK43:
Eee yuhh artık önce ki mesajımı görmezden gel. Hemen boşanmalısın bu adamdan ömür törpüsü zekası geri adam.
Nasıl anlamadın bunca yıl böyle birinide vucuduna hormonlar yükledin bunun için ya? Yazık vallahi vucuduna sana yazık Allah'tan ki negatif olmuş verilmiş sadakan varmış

ben böyle hayallerle evlenmedim. eşim çocuk seven biri. evliliğimizin ilk 3 ayından beri deniyoruz. 2 yıldır evliyiz. ailesi işin içinde olmasa bana güzel davranan biri. yanında mutlu hissediyorum kendimi. mesela bayramda aileme gidicektik yolda bir aradı gittiniz mi diye. oraya gittik yarım saat oldu geleli. akşam ablan fenalaştı komşu götürdü doktora diyor. ailemden de uzak tutmak istiyor bizi. çok bencil. transfer oldu eşim ilk günlerde iyi davranıyordu sonra aradı baban harç yaptı şunu yaptı bunu yaptı diye. aleni çağırmıyor ama. adam da durur mu gidiş o gidiş. evde sıkıldığımı söyledim. zaten transferin 4.günü işe başladım ondan sonra normal yaşantıma devam ettim.

"Sen kısırsın, sorun sende, o yüzden baban bize para versin" diyen adam iyi, anası mı kötü?

ailesi işin içinde olmasa bana güzel davranan biri. yanında mutlu hissediyorum kendimi.

ooo bunlardan daha da fazlası var. birgün hastaneden dönerken tartışma çıktı yine. senin ailen karaktersiz falan dedi. ben de asıl karaktersiz sizsiniz dedim. el kaldırdı bana. o sıralar görümcemin hamilelik haberini aldık. altlı üstlü oturuyorduk. yan komşunun çocuğu oldu çok ses geliyor hem de üzülüyoruz diye yatak odasında yatmadık aylarca başka bir odaya taşındık aynı şeyi şimdi yine yaşayacağız taşınalım buradan dedim. sen ablamı kıskanıyorsun dedi bana resmen.

Bizimle dalga mı geçiyorsunuz yoksa bu aileyle yaşaya yaşaya mantıklı düşünme yetinizi mi kaybettiniz?

Tertemiz delirmelik Kv de de koca da. Bir kere özür dilerim ama der gibi Kv yi aramak da neyin nesi. Oğlu arasın ? Kv bana çimento falan diye goygoy yapacak buz gibi yaparım o konuşmayı. Haddini bilmeyene haddini bildir yahu sen de insan evladısın. Of çok sinirlendim :kızgın:

Bizimle dalga mı geçiyorsunuz yoksa bu aileyle yaşaya yaşaya mantıklı düşünme yetinizi mi kaybettiniz?
Okudukça gerildim ama kendisi mutluymuş. Burada istersek 1000 kere aynı şeyleri tekrarlayalım konu sahibi yine eşim de eşim diyecek. Bazı şeyler olmuyorsa vardır bir hayır.

Okudukça gerildim ama kendisi mutluymuş. Burada istersek 1000 kere aynı şeyleri tekrarlayalım konu sahibi yine eşim de eşim diyecek. Bazı şeyler olmuyorsa vardır bir hayır.

Evet, çünkü o kırık koltuğun sağlam tarafına oturmayı tercih ediyormuş. Bir yuva kolay kurulmuyormuş. Yuvayı ayakta tutmak önemliymiş. Annesi de babaannesini çekmiş, hastalıklara kalmış ama yine de yıkmamış yuvasını.
Ha bir de kocası iyiyken çok iyiymiş :işsiz:
Biz de boş boş konuşuyoruz işte saygı, sevgi vs...

Evet, çünkü o kırık koltuğun sağlam tarafına oturmayı tercih ediyormuş. Bir yuva kolay kurulmuyormuş. Yuvayı ayakta tutmak önemliymiş. Annesi de babaannesini çekmiş, hastalıklara kalmış ama yine de yıkmamış yuvasını.
Ha bir de kocası iyiyken çok iyiymiş :işsiz:
Biz de boş boş konuşuyoruz işte saygı, sevgi vs...
Daha şimdiden gencecik yaşta işe yaramaz muamelesi görüyor. İlerde hasta olursa bu adamın bir bardak su bile vereceğini sanmıyorum.

üslubunuzu düzeltir misiniz, fikrinizi alıyoruz, tedavim negatif oldu diyorum. üzgünüm değil mi, halimi düşünebiliyor musunuz?

Eeee kocan olan garip yaratık gelip senden ailenden para istemedi mi? Tedavim negatif diyorsun, ruhen manen çöktüm diyorsun ama kocan ve ailesi olan tipler biz para istiyoruz diyorlar??? Eşşek olsa karşımdaki insan mutsuz der empati yapar. Kocan hayvan bile değil kusura bakma, köpekler yaralı, mutsuz bir canlı gördüklerinde hemen empati yapıyorlar, yanaşıyorlar, ellerinden geleni yapıyorlar. Senin kocanda o da yok. daha açıkça nasıl yazalım? Güya aile olduğun adam aldığım mal ayıplı çıktı para iadesi yapın diyor ailene ama bize üslup düzeltin diyorsun küçük hanım dikleneceksin madem git kocana diklen.

Eeee kocan olan garip yaratık gelip senden ailenden para istemedi mi? Tedavim negatif diyorsun, ruhen manen çöktüm diyorsun ama kocan ve ailesi olan tipler biz para istiyoruz diyorlar??? Eşşek olsa karşımdaki insan mutsuz der empati yapar. Kocan hayvan bile değil kusura bakma, köpekler yaralı, mutsuz bir canlı gördüklerinde hemen empati yapıyorlar, yanaşıyorlar, ellerinden geleni yapıyorlar. Senin kocanda o da yok. daha açıkça nasıl yazalım? Güya aile olduğun adam aldığım mal ayıplı çıktı para iadesi yapın diyor ailene ama bize üslup düzeltin diyorsun küçük hanım dikleneceksin madem git kocana diklen.
Diklenmediğimi nerden çıkardınız?

Profil mesajlarından biri:
"Benim evladım olmuyor 1.5 senedir. Görümcem de hamile bu gün kalp atışlarını duymuş eşime söyledi. Bunu duyunca benim de yüzüm düştü. Eşim bağırdı bana sen çok fesatsın bizim çocuğumuz olsa öyle mi yapacaktı o, annem ablam olumsuz birşey söylesin hemen boşarım seni bıktım artık 1.5 senedir falan dedi. Çok üzüldüm ne yapacağımı bilemiyorum şu an."
ailesi işin içinde olmasa bana güzel davranan biri. yanında mutlu hissediyorum kendimi.
Yaşadığın o üzüntüyü hepimiz yaşadık, yaşıyoruz.

Kendinde olmayan bir şeye insan heves etmez mi?

Arkadaslarimin hamilelik mujdesi videolarini gözyaşlarıyla izledim hep. Daha 2 saat önce yine izledim agladim. İmrenmedim mi, imrendim.

Ama bu, esinin tabiriyle "fesatça" degildi.

Doguramasin düşük yapsin demedim asla.

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin dedim. Bana da nasip etsin dedim.

Sen de üzülmüşsün ne var bunda? Gayet normal bir duygu.

O anda senin üzüldüğünü görüp sarılabilirdi. Ama yapmadi.

Kalbi pis bir insan, bu saf üzüntüyü fesatlık olarak adlandırır.

Emin ol gerçekten seven her koca, hatta seven demeyeyim saygi duyan, esini insan yerine koyan her koca o anda sarılır destek verirdi eşine.

Sen bu hayata sevilmemek, hırpalanmak için mi geldin?

Hiç mi degerin yok senin?

El üstünde tutulmayı, pamuklara sarılmayı haketmiyor musun?

Niye mücadele eden taraf oluyorsun?

Niye çekyatın sağlam tarafina oturmayı tercih ediyorsun?

Gençliğin gittikten sonra mücadeleyi ben kazandim diyemeyeceksin bile.

Ömür gitmiş, ben bir gün olsun sevilmemişim diyeceksin.

Ve dönüşü olmayacak.

Yahu siz bu kadar kör müsünüz? Allah size fırsat veriyor çocuksuz boşanmanız için hala yok kv bunu dedi yok kocam bunu dedi. Çocuğunuz olunca Haseki sultan mı olacaksınız sanıyorsunuz? Vicdansız ana oğul. Boşanın gitsin

Back