Negatif sonuç

Busrapink

Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2023
256
131
Kızlar iyi geceler. 3. Gün embriyosu geçen hafta çarşamba transfer edildi. Bu gece kan testi yaptık negatif. Tam transfer günü harici 9. Gündü. Regl ağrısı gibi hafif ağrı dışında hiçbir belirti yoktu. Adetime de 3 gün var bu arada. Baya moralimiz bozuldu. İlk kez tüp bebek denedik. Benim gibi olup sonradan pozitife dönen oldu mu kızlar, umutlanmakta istemiyorum çok ama. Ben hafif karın ağrısı olunca pozitif çıkar gibi düşünüyordum babaya şaşırdık yani üzüldükte..

Insallah döner canım. Embriyo kalitesi ile ilgili birşey dediler mo

Yarında benimki bende bi ümitleniyorum bi ümidimi kaybediyorum ama bugün adet günüm ve 9 günüm çok belim agrıyor sizde olmuşmuydu

benimde yarın test günüm transferim 7. günü kahvereng lekelenmem olmuştu snra kesildi regli tarihim 2 gün geçti yarın test günüm ama bugğn öğlenden beri lekelenmelerim arttı resmen regli oluyor gibiyim çok üzgünüm teste bile gitmek istemiyorum

İnşallah yarın sizde bende pozitif sonucu alırız leke adet kanaması gibi kırmızımı kahverengimi tutunma kanaması oluyormuş bende hiç biri olmadı 10 gündür ama 6 . Gün kanda 2.25 beta 8. Gün idrar negatif bende umutsuzum aslında ama işte bi umut diyorum yanlız ilaçlarımı hiç aksatmadım zamanında aldım ilk gün gibi sizde öyle yapın lütfen

Domtorunuzu aradınız mi bu durumlarda kan sulandırıcı kesip progestran yükseltiyorlar diye biliyorum

7. gün kahverengi lekeydi dünde kahverengiydi bugün pembe gibiydi bende korkuyorum açııcası sabah zor olur bugün. kan sulandırıcı kullanmıyorum ilk lekelenmemde hemşirem ilaçkara devam edip bolca dinlenin dedi öyle yapmaya çalıştım

Allah yardımcımız olsun Rabbim sizede banada mutlu haber almayı nasip etsin çok dua edin Rabbim duyuyor sesimizi inşallah

Geç tutunma olabiliyormuş bide 3 gün emriyosu daha geç çıkıyor diye duydum benimde ilk transferim sakın ümidini kaybedip ilaçlarını aksatma Allah'dan ümit kesilmez benim 5 gün emriyosu 6 gün test yağtırdım kan negatif 8 gün idrar negatif hala ümit etmek istiyorum ve ilaç asla aksatmadım

süreç gerçekten çok yıpratıcı yarın test günüm stresden yatamıyorum sürekli yazılanlaeı okuyorum özellikle lekelenme yaşadığım için bunla ilgili olanları bu durumu sadece bu yoldan geçmiş insan anlar umarım herkes çabalarının karşılığını alır bir evlat için sınanmak sınavların en zorlarından biri gerçekten…

Yarında benimki bende bi ümitleniyorum bi ümidimi kaybediyorum ama bugün adet günüm ve 9 günüm çok belim agrıyor sizde olmuşmuydu
Mrb cnm bende senin gibi adete 8gun kala bel agrin ardindan adet olucakmisim gibi kasik agrim sirt agrim bacaklardA agri basladi adet 19zundaydi erken gebelik testi yaptim negatif 20sinde agrilarin hepsi gitti afif bel ve bacak agrim var 4gun oldu adetim geceli halen gelen yok yarin yine test yapicam

Okumayın lütfen yazılanları herkes bırbırıyle aynı değil . bu sizi yıpratır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…