Belki de kendiliğinden olur26 Temmuz da ilk Tüp bebek transferim gerçekleşti maalesef negatif sonuç aldım.. 3 tane dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var. Bi süre ara vermek istiyorum hem manevi hem maddi kendimizi toparlamamız lazım işe girmeyi düşünüyorum eğer iş bulabilirsem biraz uzun bi ara vermiş olucam kendimi de rahatlatmam lazım evet ilk denemeydi ama o kadar olumlu geçen süreçlerden sonra negatif beni derinden üzdücesaret edemiyorum açıkçası..
Üzülmeyin desem de üzülürsünüz aynı sureclerden geçtim26 Temmuz da ilk Tüp bebek transferim gerçekleşti maalesef negatif sonuç aldım.. 3 tane dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var. Bi süre ara vermek istiyorum hem manevi hem maddi kendimizi toparlamamız lazım işe girmeyi düşünüyorum eğer iş bulabilirsem biraz uzun bi ara vermiş olucam kendimi de rahatlatmam lazım evet ilk denemeydi ama o kadar olumlu geçen süreçlerden sonra negatif beni derinden üzdücesaret edemiyorum açıkçası..
Bunu doktorum da dedi sperm kaynaklı bizim sorunumuz biraz sayının hızın yükselmesi lazım dedi o kadar ilaç filan kullandı eşim ama bi yükseldi bi düştüBelki de kendiliğinden olur
Bence dondurulmuş embriyonuz varsa denemelisiniz hemen26 Temmuz da ilk Tüp bebek transferim gerçekleşti maalesef negatif sonuç aldım.. 3 tane dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var. Bi süre ara vermek istiyorum hem manevi hem maddi kendimizi toparlamamız lazım işe girmeyi düşünüyorum eğer iş bulabilirsem biraz uzun bi ara vermiş olucam kendimi de rahatlatmam lazım evet ilk denemeydi ama o kadar olumlu geçen süreçlerden sonra negatif beni derinden üzdücesaret edemiyorum açıkçası..
Aynı sorunu eşim de yaşamıştık arı sütüyle çaresini bulmuştukBunu doktorum da dedi sperm kaynaklı bizim sorunumuz biraz sayının hızın yükselmesi lazım dedi o kadar ilaç filan kullandı eşim ama bi yükseldi bi düştü
Bende ilk denemede negatif gördüm. Sırf tüp bebek için düzenli güzel bir işten ayrıldım. Stres yapmadan bu süreci rahat geçirmek için maalesef olumsuz oldu. 2 . Adetim de 2. Yi denedik. Şuan transferim yapıldı bekliyorum. Olmaz ise biraz kafa olarak rahatlamaya zaman ayiricam kullandığımız ilaçlardan etkilerinden biraz kurtulmuş olurum diye düşünüyorum. Bu sefer de olumsuz olursa ben 3 5 ay beklerim diye düşündüm. Bu süreçte işe girerim ama kariyer odaklı değilde masa başı kafa rahat bir işe kendimi rahatlatıyim derken stres dolu bir işe girme derim o da çok etkiliyor . Sakin bir işte maddi olarak duzelene kadar çalış sonra tekrar denersin hersey allahtan26 Temmuz da ilk Tüp bebek transferim gerçekleşti maalesef negatif sonuç aldım.. 3 tane dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var. Bi süre ara vermek istiyorum hem manevi hem maddi kendimizi toparlamamız lazım işe girmeyi düşünüyorum eğer iş bulabilirsem biraz uzun bi ara vermiş olucam kendimi de rahatlatmam lazım evet ilk denemeydi ama o kadar olumlu geçen süreçlerden sonra negatif beni derinden üzdücesaret edemiyorum açıkçası..
Merhaba. Doktorunuz negatif sonuçtan sonra kontrole çağırdı mı?26 Temmuz da ilk Tüp bebek transferim gerçekleşti maalesef negatif sonuç aldım.. 3 tane dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var. Bi süre ara vermek istiyorum hem manevi hem maddi kendimizi toparlamamız lazım işe girmeyi düşünüyorum eğer iş bulabilirsem biraz uzun bi ara vermiş olucam kendimi de rahatlatmam lazım evet ilk denemeydi ama o kadar olumlu geçen süreçlerden sonra negatif beni derinden üzdücesaret edemiyorum açıkçası..
Merhaba ikinci adetinizde gecikme yaşadınız mı acaba benimki gecikti normal miBende ilk denemede negatif gördüm. Sırf tüp bebek için düzenli güzel bir işten ayrıldım. Stres yapmadan bu süreci rahat geçirmek için maalesef olumsuz oldu. 2 . Adetim de 2. Yi denedik. Şuan transferim yapıldı bekliyorum. Olmaz ise biraz kafa olarak rahatlamaya zaman ayiricam kullandığımız ilaçlardan etkilerinden biraz kurtulmuş olurum diye düşünüyorum. Bu sefer de olumsuz olursa ben 3 5 ay beklerim diye düşündüm. Bu süreçte işe girerim ama kariyer odaklı değilde masa başı kafa rahat bir işe kendimi rahatlatıyim derken stres dolu bir işe girme derim o da çok etkiliyor . Sakin bir işte maddi olarak duzelene kadar çalış sonra tekrar denersin hersey allahtan
Merhaba çok geçmiş olsun aydı durumu yaşamışız bende ilk adetimi oldum ama ikinci gecikti sizdede gecikme oldu mu normal mi acaba26 Temmuz da ilk Tüp bebek transferim gerçekleşti maalesef negatif sonuç aldım.. 3 tane dondurulmuş 5. Gün embriyomuz var. Bi süre ara vermek istiyorum hem manevi hem maddi kendimizi toparlamamız lazım işe girmeyi düşünüyorum eğer iş bulabilirsem biraz uzun bi ara vermiş olucam kendimi de rahatlatmam lazım evet ilk denemeydi ama o kadar olumlu geçen süreçlerden sonra negatif beni derinden üzdücesaret edemiyorum açıkçası..
Evet hatta çok fazla doktor geç yumurtlama olduğunu söyle ben kist oluştuğunu düşünmüştümMerhaba ikinci adetinizde gecikme yaşadınız mı acaba benimki gecikti normal mi
Anladım çok teşekkür ederim peki kaç gün geciktiEvet hatta çok fazla doktor geç yumurtlama olduğunu söyle ben kist oluştuğunu düşünmüştüm
Anladım çok teşekkür ederim peki kaç gün gecikti
40 günü geçmişti ilk transferim de de gecikti ama o zaman kist vardi senin ne kadar geciktiAnladım çok teşekkür ederim peki kaç gün gecikti
Canım 3 gün gecikti ben bugün oldum40 günü geçmişti ilk transferim de de gecikti ama o zaman kist vardi senin ne kadar gecikti
Senin iyi olmuş tekrar tedaviye mi başlayacaksınCanım 3 gün gecikti ben bugün oldum
Yok ara verdik biz maddi yetersizlikten dolayiSenin iyi olmuş tekrar tedaviye mi başlayacaksın
Donmuş embriyon var miydiYok ara verdik biz maddi yetersizlikten dolayi
Yok iki tane vardı ikisinide tarnsfer ettik kalmadıDonmuş embriyon var miydi
Anladım canım kendi dene bu ayda dengeli beslenme takip yap . Yasin kaçtı.Yok iki tane vardı ikisinide tarnsfer ettik kalmadı