Bu kadar çok kür dediğin için problemin yımurtalık rezervi olduğunu düşündürdün bana ..Merhaba canım ben bir kez düşük bir kez negatif ve şimdi 3. Tedavime hazırlanıyorum ama bu sefer çok hazırlıklıyım 3 ay önceden arı sütüne başladım soğan kürü yaptım sonraki 2 ay incir kürü yapcam ve martta kısmetse tedaviye başlıcam Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah
Ahh bu bebekler biraz yaramazlar bekletiyorlar annelerini. annecigim sen biraz daha uyu dinlen ben gelince senin canina okuyacagim nasil olsa diyorlar sanirimEvett bayanlar bu konuyu açtım ki 2015 i gömelim !! Sevmedik biz 2015 i yenisi gelsin bizler için.. Ben bahçeci aytun hn.ın hastasıyım 2. Denememi de onunla yapmak istiyorum ilk elin günahı olmaz diye düşünmekle beraber ilk tedavimi o yaptığı için eksiği gediği daha iyi tespit edebilir diye düşünüyorum..
Tüm süreci beraber göğüsleyelim moral olalım istiyorum birbirimize
9 aralıkta negatif testimi tekrar yapıp doktoruma ispatladıktan sonra :) adetimin gelmesini bekliycem sonrasında da bi sorun çıkmaz ve vücudum da uygunsa ocak adetimle 2. Yi denemek istiyorum..
Yok canım aksine rezervim çok iyi ama kalitesi düşük eşimde azospermi yani ameliyatla spermleri alıp dondurdularBu kadar çok kür dediğin için problemin yımurtalık rezervi olduğunu düşündürdün bana ..
???
Benim de eşimin spermleri donduruldu,, sayımız az bizim. Benim ilk kontrollerimde bi sıkıntım yoktu şimdi nasıldır bilmiyorum tabi..benden 14 yumurta toplandı 8 i döllendi fakat elimizde transfere gidecek 2 tane kalmıştı onlar da hala içimdeler ve beni terketmelerini izliyorum..belki ben de sayıyı arttırmak için bi kür yaparım ama ohss olmaktan korkuyorum..Yok canım aksine rezervim çok iyi ama kalitesi düşük eşimde azospermi yani ameliyatla spermleri alıp dondurdular
Evett nazlılar biraz ,, biz de eşimle öyle diyoruz hatta kız olursa ismini hakettiği için naz koymayı hayal ediyoruz hayallerimize ulaşmak için de dualar ediyoruz..Ahh bu bebekler biraz yaramazlar bekletiyorlar annelerini. annecigim sen biraz daha uyu dinlen ben gelince senin canina okuyacagim nasil olsa diyorlar sanirim
Tup bebek asamasinda degilim ama bende bekliyorum.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Hangi merkezde tedavi oluyorsun?Bizimde sayımız az aslında ama şimdi nolmuştur bilemem 50 filandı sperm sayımız ilk tedavide ikincide ameliyat oldu bendede 15 yumurta toplandı 5 i döllendi yumurta kalitemin kötü olduğu söylendi arı sütü bal polen kaliteyi çok arttırıyormuş[/QUOTE
İlkinde bahçeci ikincisini arkadaşımın tavsiyesiyle memorial ataşehir ama bahçeci harika bi yer şimdi spermleri bahçeciye taşıyacağım ve başkada hiç bir merkeze gitmemN
Hangi merkezde tedavi oluyorsun?
Ne diyoruz ??? Zalımsın 2015 !!!! Bize negatifleri çektin ama biz de senin üstüne çizgi çekiyoruz !!merhaba kızlar bende 2015 yılına 2 olumsuz deneme sığdırdım.inşallah hayırlısı ile bizimde sağlıklı bebeklerimiz olur:)
Behçeci fulya mı ??İlkinde bahçeci ikincisini arkadaşımın tavsiyesiyle memorial ataşehir ama bahçeci harika bi yer şimdi spermleri bahçeciye taşıyacağım ve başkada hiç bir merkeze gitmem
Evet canım doktorum mustafa beydi ama bu sefer erbil yağmura gitmeyi düşünüyorum mustafa beye giderken hep kübra hanım yaptı muayneleri ve ben o kadına hiç ısınamadımBehçeci fulya mı ??
Benim de yumurtalarımı kübra hn topladı çok tuhaf bi bayan ama işinin ehli olduğuna eminim,, ben aytun hnın hastasıyım tavsiye ederim moral olarak inanılmaz motive eden bi bayan.. Desene beraberiz bu tedavide :)) para konusuna gelince katılıyorum gereksiz olan hiçbir şeyi yaptırmıyorlar çünkü oraya gidenlerin ne kadar maddi manevi yıprandıklarının çok farkında olan insanlar var orda Allah hepsinden razı olsun..Evet canım doktorum mustafa beydi ama bu sefer erbil yağmura gitmeyi düşünüyorum mustafa beye giderken hep kübra hanım yaptı muayneleri ve ben o kadına hiç ısınamadım
Kesinlikle doğru yerdeyiz ve bu denememde olacağına inanıyorumBenim de yumurtalarımı kübra hn topladı çok tuhaf bi bayan ama işinin ehli olduğuna eminim,, ben aytun hnın hastasıyım tavsiye ederim moral olarak inanılmaz motive eden bi bayan.. Desene beraberiz bu tedavide :)) para konusuna gelince katılıyorum gereksiz olan hiçbir şeyi yaptırmıyorlar çünkü oraya gidenlerin ne kadar maddi manevi yıprandıklarının çok farkında olan insanlar var orda Allah hepsinden razı olsun..
Dondurulmuş var mıydı yoksa sıfırdan mı alıcaksın ? Ben sıfırdan alıyorum tedaviyi 1,5 aya başlarım heraldeKesinlikle doğru yerdeyiz ve bu denememde olacağına inanıyorum
Yok sıfırdan hiç dondurulcak kadar embriyom olmadıDondurulmuş var mıydı yoksa sıfırdan mı alıcaksın ? Ben sıfırdan alıyorum tedaviyi 1,5 aya başlarım heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?