negatif (2015) // yeni umutlara(2016) HAZIR OLANLAR BUYRUN !

bayanhope

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
792
Puanlar
123
Merhabalar !
09.12.2015 test günüm (15.gün) olmasına rağmen o bizi sürekli içimizden dürten "hadi kalk kız kalk test yap "diyen sesi dinledim 11. günümde ve negatifle erkenden yüzleştim..

İlk tüp bebek denememdi dondurulmuş 2 adet 3. Gün embriyosu ile yola başladım ama maalesef beni terketmeye hazırlanıyorlar şu an

Kendimi test günü bekleyenleri okurken jet hızıyla düşük bhcg değerleri ararken buldum sonrasında işte okuduğunuz yere transfer oldum ,, dün negatifimle yüzleştim ağladım sızladım ve bugün sindirdim ve 2. Tedavime odaklanmaya karar verdim..

Dondurulmuş embriyon kalmadığı için taze taze hormon iğnelerine merhaba deme vaktidir.
Negatiften sonra vız gelirsiniz bana hormon iğneleri !!
Yeni umutlara yelken açmaya hazır mıyız bayanlar beraber yol alalım ..

Eklentiler

• image.jpeg
    24,3 KB · Görüntüleme: 49
Evett bayanlar bu konuyu açtım ki 2015 i gömelim !! Sevmedik biz 2015 i yenisi gelsin bizler için.. Ben bahçeci aytun hn.ın hastasıyım 2. Denememi de onunla yapmak istiyorum ilk elin günahı olmaz diye düşünmekle beraber ilk tedavimi o yaptığı için eksiği gediği daha iyi tespit edebilir diye düşünüyorum..
Tüm süreci beraber göğüsleyelim moral olalım istiyorum birbirimize
9 aralıkta negatif testimi tekrar yapıp doktoruma ispatladıktan sonra :) adetimin gelmesini bekliycem sonrasında da bi sorun çıkmaz ve vücudum da uygunsa ocak adetimle 2. Yi denemek istiyorum..

Merhaba canım ben bir kez düşük bir kez negatif ve şimdi 3. Tedavime hazırlanıyorum ama bu sefer çok hazırlıklıyım 3 ay önceden arı sütüne başladım soğan kürü yaptım sonraki 2 ay incir kürü yapcam ve martta kısmetse tedaviye başlıcam Allah isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip eylesin inşallah

Bu kadar çok kür dediğin için problemin yımurtalık rezervi olduğunu düşündürdün bana ..
???

Ahh bu bebekler biraz yaramazlar bekletiyorlar annelerini. annecigim sen biraz daha uyu dinlen ben gelince senin canina okuyacagim nasil olsa diyorlar sanirim
Tup bebek asamasinda degilim ama bende bekliyorum.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.

Bu kadar çok kür dediğin için problemin yımurtalık rezervi olduğunu düşündürdün bana ..
???
Yok canım aksine rezervim çok iyi ama kalitesi düşük eşimde azospermi yani ameliyatla spermleri alıp dondurdular

Yok canım aksine rezervim çok iyi ama kalitesi düşük eşimde azospermi yani ameliyatla spermleri alıp dondurdular
Benim de eşimin spermleri donduruldu,, sayımız az bizim. Benim ilk kontrollerimde bi sıkıntım yoktu şimdi nasıldır bilmiyorum tabi..benden 14 yumurta toplandı 8 i döllendi fakat elimizde transfere gidecek 2 tane kalmıştı onlar da hala içimdeler ve beni terketmelerini izliyorum..belki ben de sayıyı arttırmak için bi kür yaparım ama ohss olmaktan korkuyorum..

Ahh bu bebekler biraz yaramazlar bekletiyorlar annelerini. annecigim sen biraz daha uyu dinlen ben gelince senin canina okuyacagim nasil olsa diyorlar sanirim
Tup bebek asamasinda degilim ama bende bekliyorum.hepimizin hakkinda hayirlisi olsun.
Evett nazlılar biraz ,, biz de eşimle öyle diyoruz hatta kız olursa ismini hakettiği için naz koymayı hayal ediyoruz hayallerimize ulaşmak için de dualar ediyoruz..

Bizimde sayımız az aslında ama şimdi nolmuştur bilemem 50 filandı sperm sayımız ilk tedavide ikincide ameliyat oldu bendede 15 yumurta toplandı 5 i döllendi yumurta kalitemin kötü olduğu söylendi arı sütü bal polen kaliteyi çok arttırıyormuş

N
Hangi merkezde tedavi oluyorsun?

merhaba kızlar bende 2015 yılına 2 olumsuz deneme sığdırdım.inşallah hayırlısı ile bizimde sağlıklı bebeklerimiz olur:)

merhaba kızlar bende 2015 yılına 2 olumsuz deneme sığdırdım.inşallah hayırlısı ile bizimde sağlıklı bebeklerimiz olur:)
Ne diyoruz ??? Zalımsın 2015 !!!! Bize negatifleri çektin ama biz de senin üstüne çizgi çekiyoruz !!
Olur olur hiç canımızı sıkmıyoruz ,, beraber göğüslüyoruz yeni tedavilerimizi ,, Allah hepimizin yardımcısı olsun.. Nereden yaptırdın tedavini ? Bir de problem neydi ?

eşim yumurta toplama gününde bahçecide sperm testi verdi ve eğer bahçeci para avcısı olsaydı sperm çıkmadı ameliyata alcaz derlerdi o yüzden benim güvenim bahçeciye tam memorialda hiç çıkmadı dediler ameliyata aldılar ben hiç inanmadım çıkmadığına sırf ameliyat parası almak için yaptılar ve memorial ataşehirde ohss oldum bi kere bile kan almadan dozu hep yüksek verdiler bahçecide her gittiğimde kan aldılar ona göre doz ayarlaması yaptılar bahçecide 15 yumurtadan 14 ü olgundu memorial ataşehirde 14 yumurtadan 8 i olgundu her yönden bahçeciyi herkese tavsiye ederim

Evet canım doktorum mustafa beydi ama bu sefer erbil yağmura gitmeyi düşünüyorum mustafa beye giderken hep kübra hanım yaptı muayneleri ve ben o kadına hiç ısınamadım
Benim de yumurtalarımı kübra hn topladı çok tuhaf bi bayan ama işinin ehli olduğuna eminim,, ben aytun hnın hastasıyım tavsiye ederim moral olarak inanılmaz motive eden bi bayan.. Desene beraberiz bu tedavide :)) para konusuna gelince katılıyorum gereksiz olan hiçbir şeyi yaptırmıyorlar çünkü oraya gidenlerin ne kadar maddi manevi yıprandıklarının çok farkında olan insanlar var orda Allah hepsinden razı olsun..

Kesinlikle doğru yerdeyiz ve bu denememde olacağına inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…