- 5 Aralık 2011
- 1.120
- 56
Bizde 3 kardeşiz.
2 kardeşten de karakter olarak daha güçlüyüm ve cesurum. Haksızlık karşısında susmam, kendimi asla ezdirmem. Kimseye yalakalıklar yapmam resti çekerim.
Onlar benim tam zıttım diye benden nefret ediyorlar.. İkisi bir olmuş beni güya böyle acıncak hale soktuklarını sanıyorlar seninde dediğin gibi.
Yakamoz yalnız kaldı ohh,ezik,zavallı,konuşmayalım onla kendini yapayalnız hissetsin gariban hissetsin!!
Pehhhh!! Oysa bilmiyorlar ki, bende nasıl bir sabır var. Allah benimle gücüme güç katandır.. O çektiğim acılar beni daha güçlü yapıyor ..
Allah'tan başkada kimseye yalvarmam önünde de diz çökmem evelAllah
Benimde kiz kardesim var 7yas kucuk onun yaptigi hatalarla annem basedemiyirdu..bende yurtdisindayim tatile gittim ve ona cok nasihat ettim agladim bile biz boyle buyuduk sen haystini kur duzgun ol diye...sozumude dinledi..vazi kiz ksrdesler arasinda kiskanckik oluyor sizinkindede oyle olmus..kiz kardesiniz kiskaniyor sizi..sizde ona ablalik yapmaya calisin sobucta kucuk siz genede buyukluginuzu yapin..yazik dunyada aikeden baska neyimiz var..benim esimin karseside aynicayri mumele goruyorlar aileden..kizlari kiymetli oglu cöp ailesinin..yszik valla..vicdan kalp yokmu boyle insanlarda..bunlar gozunu jirpmadan insan bile oldurur bence okadar kotu insanlar ya