İki yıllık evliyim eşimle evlendigimizde balayina gidememistik eşim Trabzonlu olduğu için bir gün Uzungöl kaldık sonra ailesinin yanında geçirdik tatilimizin bir kısmını .Sonraki yaz yine balayı planlarimiz gerçekleşmedi hem maddi durumdan hem hamile olduğum için bu yıla sakladık. Bu evliligimizin üçüncü yazı ve biz yine tatil yapamadık tatilimizin büyük kısmını ayrı geciriyoruz o ailesinin yanında Trabzon'da ben ankarada ailemin yanında kaliyorum.Trabzona gittiğim zamanda ayrı yataklarda ayrı odalarda kalıyoruz. Ev musait olmadigindan.Ben bu durumdan çok sıkıldım artık. Yıllık tatilimiz başlar başlamaz eşim hemen memleketine koşuyor bende istiyorum ki ailelerinin yanına gidelim ama bir yazı orda geçirmeyelim. Biraz kendimiz için bişeyler yapalım biraz evimizde zaman gecirelim diyorumhaksizmiyim sizce .
Balıkesir'de görev yapıyoruz.İkimizde öğretmenizSiz nerde oturuyorsunuz
Çocuk benimle birlikte trabzon ankara arasında surukleniyo. Keşke olmasa şu yaz tatilleri daha mutlu olcamöfff ne sıkıcı haklısınız
süre koyun madem 1 hafta kalsın sonra da beraber geçirin
ben de her tatilde aileme koşuyorum eşim yalnız kalıyor genelde
benim ailemde sağlık sorunları var mecburum haftasonları bile gelmeye
ama eşinizin böyle bir sorunu yok galiba keyfi..
ee çocuğunuz ne oluyor peki bu süreçte nerde?
Balıkesir'de görev yapıyoruz.İkimizde öğretmeniz
Evet iki ay orda.uzak olduğumuz için ailesini memleketini görmediğini bahane ediyor ama benim memleketime de uzakaaa ben de oradayım
halbuki ayvalık vs ne güzel evinizden günü birlik bile gidip tatil yapabilirsiniz ne de olsa izindesiniz
2 ay orada mı duruyor eşiniz
Evet iki ay orda.uzak olduğumuz için ailesini memleketini görmediğini bahane ediyor ama benim memleketime de uzak
Bende aynı şeyi söylüyorum ama tatil için her seferinde bir bahane uyduruyoO zaman Şubat tatilinde ailelerine yaz tatilinde de başka bir yere gitmeyi teklif edin. Yada yaz tatilinin bir kısmını ailelerinin ile geçirin geri kalan kısmında tatil yapin
Evet iki ay orda.uzak olduğumuz için ailesini memleketini görmediğini bahane ediyor ama benim memleketime de uzak
Annesine kalsa benimde torunlarıyla iki ay orda kalmami ister2 ay çok fazla
hele ki bebeğini falan unutacak kadar uzun kalınır mı ya
anneleri de oğlum karın çocuğun yalnız gitsene demiyo mu
siz de balıkesire gelin evinizde oturun
belki ailenizin yanında olduğunuz için rahattır eşiniz
2 ay çok fazla
hele ki bebeğini falan unutacak kadar uzun kalınır mı ya
anneleri de oğlum karın çocuğun yalnız gitsene demiyo mu
siz de balıkesire gelin evinizde oturun
belki ailenizin yanında olduğunuz için rahattır eşiniz