Nefret ettim yaz tatilinde..

Allah Allah olur mu oyle sey, esınız 1 hafta gıtsın hatta beraber gıdın dönün gelin evinizde kalın kendı evınızde, boyl ayrı gayrı olmaz.
Ben iki hafta Trabzon'da kaldım zaten ama ordan dönünce eşim şimdi bana tavır yapıyo beni bebegimden ayırıyorsun burada kalıyorsun diye

ben olsam ne ora ne ora birer haftadan sonra alır çocuğumu evime giderim
sırf eşinizin değil sizinkide hata

5 senemi aralarinda gecirdim.Ailelerine muthis tutkun ve kafalarinin dikine adamlardir trabzonlular.Sorunu cozebileceginizi dusunmuyorum.Allah sabir versin size.

Canim Karadeniz erkeklerinin çoğu dediğim dediktir malesef.biraz huyuna gidip çözmeye çalışın. biz artık bir aile olduk bnde sende bir iki hafta ailelerimizle geçirip başbaşa tatil yapalım deyin.hatta şimdi ailenizin yanından Balıkesir'e dönün. oda sizi merak edip gelir.ailenize de bu durum alışkanlık haline geldi ondan evime.
dönüyorum yanlış anlamayın diye söyleyin.esinizle konuşun bu durumu.

Tabii ki haklısın.Bence eşinizi karşına alıp bu konuyu onunla ciddi ciddi konuşmalısın.Bokunu çıkarmanın gerçekten alemi yok.Resmen çalışmak için yeniden biraraya geliyorsunuz ve bu duyduğum en saçma şey.

Evlenmeden önce her yazı ailemle geçiririm dedi mi yoksa bir anda tatil oldu hadi memleketime gidelim mi dedi ilk başta?

Evlenmeden önce her yazı ailemle geçiririm dedi mi yoksa bir anda tatil oldu hadi memleketime gidelim mi dedi ilk başta?
Aslında her yaz memleketlerimize gideriz bir süre beraber sonra ayrı ayrı kalırız diye anlaşmıştık evlenmeden önce ama iki ay gerçekten çok uzun.Onun memleketine gitsem uzun uzun kalmak istemiyorum zaten kV pek anlaşamıyorum iki hafta yetiyo beni sinirden hasta etmeye

Ben iki hafta Trabzon'da kaldım zaten ama ordan dönünce eşim şimdi bana tavır yapıyo beni bebegimden ayırıyorsun burada kalıyorsun diye

çok düşünüyorsan sen gel deyin... ya da beraber tatile gidelim deyin... duygu sömürüsü ile kafanızı bulandırıyor

yüzde yüz haklısın...eşine söyle 2 haftalık izninin 1 haftasını başbaşa geçirin diğer haftasını ailelerin yanında geçirin bari..

bu erkeklerin 2015 yılı pişkinliği beni benden alıyor..yahu bir ana baba sende mi var insafsız..ulen yeni nesil erkek ve aileleri hint kumaşlarının arasında doğuyor sanırım en bulunmazından..aman yarabbi oğlum olacak inşallah böyle saçmalıklarla yetiştirmem kendisini..

bende balayına gidemedim fazla borcumuz olmasın diye. bu yaz gitmeyi planladık kayınbabamın en yoğun sezonuna denk geldi iznimiz yine gidemedik. ben ailemin yanında geçirdim iznimi nasip seneye artık.

haklısınız sonuna kadar. bütün yazı ailelerle geçirmek de ne demek. Konuşmalısın canım

Sizin yerinizde olsam biletleri bi güzel alirim ondan sonra ya benimle gelirsin yada yanima bir kiz arkadasi takip bi güzel tatil yapicam derdim

Bi tadini alsin tatilin, artik o size her sene yalvarir nolur gidelim diye

Bencil adama bak pes.
Ciddi bir tepki koymalısın bence bu duruma.
Koskoca iki ay insan karisindan ayrı kalır da çocuğundan keyfine nasıl ayrı kalır bilemedim.
Bence 15 gün birlikte Balıkesir 15 gün Trabzon'da kalın. Sonra birlikte tatile çıkın.

Aslında tatil yerleri de ailelerinize çok yakın güzel planlar yapabilirsiniz.

Böyle sacmalik mi olur ikiniz de öğretmenken sizin ayrı kalmaniza gerek yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…