- 10 Kasım 2020
- 7.890
- 65.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onun yaşça benimkinden büyük olan çocuğu benim çocuğuma şiddet uyguladı, benim çocuğum yaralandı ve sonra kadın kendi çocuğunu savunmaya kalkarken bana ve aileme hakaretler etti, üstüme yürüdü. Yani hiç böyle bir durumda kalmadığım için kötü etkilendim, çocuğum yaralandığı için nerdeyse 1 yıl kaygı sorunları yaşadım..Kavga sebebiniz neydi?
Kişisel ne alaka. Çocuğuna istediği ismi koyar. Sen dert ediyorsun diye koymayacak mi? Sanki Otlukbeli savaşı tee Allah'ımMerhabalar benim çok yakın bir arkadaşım var ve hamile.
Normalde sakin biriyimdir fakat bir süre önce birisiyle bir kavga yaşadım ve beni çok etkiledi, hayatımdan bir yıl gitti diyebilirim. Travmatik bir süreçti. Toparlanmam uzun sürdü. Hala da unutamıyorum.
Şimdi bu yakın arkadaşım, kavga ettiğim kişinin ismini doğacak çocuğuna koymak istiyor. Çok beğeniyormuş o ismi. Yaşadığım sürece yakından şahit de olmuştu.
Duyunca beynimden vurulmuşa döndüm; fakat müdahale etme hakkım olmadığını düşündüm.. Yine de hoşlanmadığımı belirttim tabi.
Gerçekten üzgünüm çünkü sürekli muhatap olacağım.. Sizce kişisel algılamamalı mıyım?
Siz olsanız ne yapardınız?
İsim güzel bir isim demek ki. Dediğim gibi aşırı anlam yüklemişsiniz kaygı ile. Kendinizi arkadaşınıza karşı doldurmayın.Onun yaşça benimkinden büyük olan çocuğu benim çocuğuma şiddet uyguladı, benim çocuğum yaralandı ve sonra kadın kendi çocuğunu savunmaya kalkarken bana ve aileme hakaretler etti, üstüme yürüdü. Yani hiç böyle bir durumda kalmadığım için kötü etkilendim, çocuğum yaralandığı için nerdeyse 1 yıl kaygı sorunları yaşadım..
Çok yakın arkadaşım da bu olaya şahit olmuştu hatta beni uzun zaman teselli etmişti, birkaç ay sonra hamile kaldı ve çocuğuna bu kişinin isminden koymak istediğini açıkladı gülerek. Öncesinde böyle bir niyeti yoktu tabi ki; Yoksa şaşırmazdım. Ne tepki versem bilemedim..
Cevap verenlere teşekkür ederim, tabi ki herkesin Dünya’sı kendine özeldir.
Hiç birşey yapmayın. İsim bu. Binlerce vardır o isimden. Ama o isim her kişide farklı ruh bulur. Ailesi kişiden bağımsızda o ismi koyabilir. Bu kadar kişisel algılamayın. Ayrıca o kişinin ismini koysalar bile niye kırılıyorsunuz ki? Size ne!Merhabalar benim çok yakın bir arkadaşım var ve hamile.
Normalde sakin biriyimdir fakat bir süre önce birisiyle bir kavga yaşadım ve beni çok etkiledi, hayatımdan bir yıl gitti diyebilirim. Travmatik bir süreçti. Toparlanmam uzun sürdü. Hala da unutamıyorum.
Şimdi bu yakın arkadaşım, kavga ettiğim kişinin ismini doğacak çocuğuna koymak istiyor. Çok beğeniyormuş o ismi. Yaşadığım sürece yakından şahit de olmuştu.
Duyunca beynimden vurulmuşa döndüm; fakat müdahale etme hakkım olmadığını düşündüm.. Yine de hoşlanmadığımı belirttim tabi.
Gerçekten üzgünüm çünkü sürekli muhatap olacağım.. Sizce kişisel algılamamalı mıyım?
Dip not: Aşağıda kavga sebebini soranlar için;
O kişinin yaşça benimkinden büyük olan çocuğu benim çocuğuma şiddet uyguladı, benim çocuğum yaralandı ve sonra kadın kendi çocuğunu savunmaya kalkarken bana ve aileme hakaretler etti, üstüme yürüdü. Yani hiç böyle bir durumda kalmadığım için kötü etkilendim, çocuğum yaralandığı için nerdeyse 1 yıl kaygı sorunları yaşadım..
Çok yakın arkadaşım da bu olaya şahit olmuştu hatta beni uzun zaman teselli etmişti, birkaç ay sonra hamile kaldı ve çocuğuna bu kişinin isminden koymak istediğini açıkladı gülerek. Öncesinde böyle bir niyeti yoktu tabi ki; Yoksa şaşırmazdım. Ne tepki versem bilemedim..
Arkadaşınızın yerinde olsam sizi tek kalemde silerim. Hamile kadına bu stresi yaşatmaya hakkınız yok. Sırf size giciklik olsun diye çocuğuna o ismi koyacak hali yok demek ki gerçekten seviyor. Siz kimsiniz yaa? Kendinizi bu kadar değerli görmeyin hayattaMerhabalar benim çok yakın bir arkadaşım var ve hamile.
Dip not: Aşağıda kavga sebebini soranlar için;
O kişinin yaşça benimkinden büyük olan çocuğu benim çocuğuma şiddet uyguladı, benim çocuğum yaralandı ve sonra kadın kendi çocuğunu savunmaya kalkarken bana ve aileme hakaretler etti, üstüme yürüdü. Yani hiç böyle bir durumda kalmadığım için kötü etkilendim, çocuğum yaralandığı için nerdeyse 1 yıl kaygı sorunları yaşadım..